Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ziut doszła kaska na sobotnie ucztowanie?, a odnośnie terminu to raczej wolnego nie będe miał i polecę sobie solo po robocie czyli tak ok. 14 - 15 -tej
    Kojega

Komentarz

ejo. sadze ze racej startowac bede po 1500 po robocie i bez cisnienia (tak tak nikt go nie ma mam na mysli cisnienie pracowe). z tego co widze zbierze sie grupa "bis" czyli spokojnie, poźniejszy start i nikt sam jechać nie musi
      Desperados don't die, we just go to hell for regroup.

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

to mnie takim razie też proszę dopisać do listy, pewnie będę sam i w namiocie a jak nie pójdzie to po prostu nie pojade ale jestem dobrej myśli, pozdrawiam.
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
          sigpic

Komentarz

Komentarz

Siema mam pytanie ktoś prowadzi listę osób za granicy naszego kraju które maja się zjawić na tym zlocie i czy oni biorą jakieś domki namioty itd...tak się pytam z ciekawości
              aaa robimy składkę na jakieś wlepki dla gości??

Komentarz

Komentarz

Wszystko jasne robimy jakiś Miedzy narodowe wlepki??

Komentarz

Komentarz

Ja się na to pisze (namiocik) jakąś kaskę wpłacę pod koniec maja, teraz same wydatki

Komentarz

czesc chciałem zapisac sie na zlot trzy osoby Sznycel,Jabol,Jolka +namiot i prosze dwie wlepki dzieki pozdro

Komentarz

Wolne załatwione, proszę o dopisanie mnie do listy(zibiwaw-namiot), kasę przeleję pozdr.

Komentarz

oj. bedzie się działo domki pękną w szwach. Leszek ,Ziut widzimy się w piątek wieczorem czy sobota rano?

Komentarz

może ktoś zrobi aktualną listę, jest już nas spoooro

Komentarz

Mam pytanko a będzie jakiś koncert albo jakiś dj

Komentarz

Pracuję...
                                X