Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot XTZ 2010 PL+CZ+SK MORSKO

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Witajcie w piątek w nocy wracam do Polski.
    Mam duże parcie żeby przyjechać na zlot w sobotę rano i posiedzieć chwilkę. Mam nadzieje że mogę się jeszcze dołączyć do listy.
    Dla chętnych którzy zamówili naklejki dostarczę do rąk własnych.
    Żona się też pisze na zlot.

Pozdrawiam

Rava plus Renata
    Dawcy,świry,idioci...Ludzie nazywają nas różnie,jednak ta ciemna masa nie wie,że dzięki naszemu działaniu mogą się uważać za normalnych.Dla nas tylko przeciętnych...

Komentarz

Zamieszczone przez blyshkrik Zobacz posta
      Info Organizacyjne

W sobotę przed wyjazdem na będziemy cykać fotki. Proszę was o ustawienie motocykli w następującym pożądku, od lewej
      SuperTenere, Tenere i reszta. postaram się umówić miejsce by wszystkie moto się zmieściły.
      Opcja 2 to, jeśli moto się w lini nie zmieszczą, wtedy ustawimy je na podjeżdzie przed ośrodkiem(spory parking) i tak
      w rzędzie górnym
      SuperTenere
      rząd dolny
      Tenere i reszta z prawej strony
      (strony, patrząć od fotografa)
      rocznikiem też będziemy ustawiać?

Komentarz

Zamieszczone przez Kojega Zobacz posta
        rocznikiem też będziemy ustawiać?
        i numerami ramy !!!

Komentarz

Zamieszczone przez ziut Zobacz posta
          Natomiast wycieczka którą chcemy z kolegami zaproponować w ramach zlotu, nie jest pro tourem z pilotem,tłumaczem i psem przewodnikiem
          pies rozbawił mnie do łez...
          Ostatnio edytowany przez Laguna; 237.

Komentarz

Dzisiaj się dowiedziałem, że 18 czerwca mam kolokwium także nie wiem czy dotrę w piątek czy dopiero w sobotę rano.
            BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
            YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD

Ja tu tylko sprzątam

Komentarz

Pytanko techniczne. Są 2 Morska w tym rejonie. Miejsce zlotu to Morsko między Bobolicami, a Ogrodzieńcem?
              sigpic
              "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

jeszcze są wolne miejsca ?

Hej !! Mozna sie jeszcze podłaczyc z namiotem ?
                  Pozdro
                  Jaco

Komentarz

Zamieszczone przez Bartas Zobacz posta
                    Pytanko techniczne. Są 2 Morska w tym rejonie. Miejsce zlotu to Morsko między Bobolicami, a Ogrodzieńcem?
                    Morsko przez płot z Podlesicami

Komentarz

Zamieszczone przez jacoxtz Zobacz posta
                      Hej !! Mozna sie jeszcze podłaczyc z namiotem ?
                      Pozdro
                      Jaco
                      można,przyjeżdżaj

Komentarz

Zamieszczone przez Gosienka Zobacz posta
                        OK., dzięki Będę wiedzieć za 2 tygodnie co i jak. Myślę, że wszystko jakoś się uda, póki co nie odpuszczam i zamierzam co najmniej na chwilkę się pojawić pomimo zniknięcia z listy
                        Jak z motórem będzie wszystko OK, to zamierzam się pojawić. Niestety mogę nie zdążyć na sobotę rano, choć cholera wie ale na popołudnie da radę
                        Jakby co, w niedzielę nie jadę do Wwy, tylko muszę do Katowic, więc to taki trochę kombinowany wyjazd

Pozdrawiam,
                        Gosia
                        Łoś, w przeciwieństwie do jelenia i innych zwierząt, choć lubi czasem pobujać w obłokach, nie ma wygórowanych ambicji...

Komentarz

Wyjazd na zlot z warszawy do grójca i potem morska w piątek rano- lista

Chciałem przejrzeć wszystkie posty ale zabrakło mi siły. Proponuje zrobić małą listę osób wyjeżdżających na zlot do Morska z wawy w piątek rano żeby koło 10-11 spotkać się z resztą ludzi w Grójcu. Ja wezmę sobie w piątek wolne wiec mogę spokojnie ruszać.

Proponował bym spotkać się gdzieś na wyjeździe z wawy np w Raszynie albo już dalej w Jankach na parkingu pod IKEA żeby być widocznym.
                          Co Wy na to?
                          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                          sigpic

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

Spoko, grupa 5 motocykli odłączy się na 100% na indywidualne zwiedzanie, co nie szkodzi popołudniowo- wieczornej integracji.
                              Gdzałka zwiedzania-> jak się gdzieś jedzie, to trzeba na maxa poznać okolicę.
                              sigpic
                              "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Zamieszczone przez Bartas Zobacz posta
                                Spoko, grupa 5 motocykli odłączy się na 100% na indywidualne zwiedzanie, co nie szkodzi popołudniowo- wieczornej integracji.
                                Gdzałka zwiedzania-> jak się gdzieś jedzie, to trzeba na maxa poznać okolicę.
                                To jest właściwe podejście do tematu.NIC NA SIŁĘ. Dobra zabawa przede wszystkim
                                ps. Bartas zabierz ze sobą ten przewodnik po Jurze. Gdzieś wyczytałem ze posiadasz, z chęcią rzucę okiem.

Komentarz

Pracuję...
                                X