Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
9. PL+SK+CZ zlot motocykli Ténéré 03-05.06.2016, Tresna, ośrodek Neptun.
Już lecimy z programem: aaa więc...
W programie mamy brak jakiejkolwiek jazdy off
Aaa tak poważnie to w grę wchodzi tylko turystyka, ten rejon jest tragiczny jeśli chodzi o jazdę terenową, chyba, że jeździ się w pięciu, najlepiej psami bez blach..
Piątek:
Impreza zapoznawcza bródzia te sprawy! ale z umiarem bo rano start! Jeśli będzie ochota możemy podjechać na pobliską tamę bo jest bliziutko z tym że wiem iż wygra piwo i wóda, ale nie ma co się martwić w sobotę będziemy i tak koło niej przejeżdżać i to dwa razy. Wieczorem konkurs o puchar " mocarza XTZeciarza". 22 spać wiadomo
Sobota:
9.00 startujemy na dawny prl owski kompleks zrobić kilka fotek po drodze mamy dwie fajne tamy
Dzięki koledze z forum BamBam, który dostarczył pismo do Wójta dostaliśmy pozwolenie na wjazd na Górę Żar w godzinach 11-12 i tu ważna informacja!!!! Pismo wysłałem również do Komendy w Żywcu bo taki był warunek zgody iii tym samym przejazd/wjazd ma się odbyć powoli zgodnie z zasadami r.drogowego, nie rajdowego (napisze po Naszemu)Żadnego ku...a orania bo zaj...bie!!!
Stajemy kulturalnie u góry, zdjęcia itd i spadamy, żeby nikt nie wjechał na jakąś trawę czy takie tam. JA się pod tym pismem podpisałem i na prawdę bardzo proszę wszystkich o to by się to tak odbyło.
Z Żaru zjeżdżamy i jedziemy na przełęcz salmopolską (duuużo fajnych winkli można się pobawić), po drodze mamy skocznie w Wiśle Malince ( szybkie foto i dalej) następnie Muzeum Rdzawych Diamentów, kolega tam będzie czekał już od 12.00.
Do muzeum będziemy wchodzić w ok. 15 osób, reszta w tym czasie może szarpnąć sobie kawkę w pobliżu jest sporo lokali z dobrym jedzeniem i kawą, aa jeśli chodzi o jedzenie, może dziś będziemy wiedzieć czy pewna knajpa nas przyjmie i będzie mogła nam zapewnić miejsce wtedy przy muzeum tylkoi kawa aaa jedzonko w owej knajpie. Wszystko oczywiście jest nieobowiązkowe, kto chce wchodzi do muzeum, nie to nie ( knajpa też).
Koszt wstępu do muzeum 8-10 zł
Iiii co mnie najbardziej cieszy, że udało się załatwić Tyrolka
16.00 chłopaki od tyrolki będą sie rozkładać i szykować by Nas przyjąć ok 16.30 Tyrolka jest nieobowiązkowa!!!!!
Koszt dwóch przejazdów to ok 10 zł
Trochę ich namawiałem i przegadywałem, że jak zrobią dobrą cenę to raczej większość pojedzie, tak więc mam nadzieję iż się skusicie bo cena wydaje mi się jest przyzwoita.
W godzinach około wieczornych byle nie w ciemności, robimy konkurs wolnej jazdy, możecie trenować bo nagrody są naprawdę cenne. Tyle.
Wiadomo jak z tymi godzinami bywa, ale prosiłbym o minimalną dyscyplinę jeśli chodzi o wskakiwanie na koń, gdyż wjazd na Górę mamy w danym czasie, kolega z muzeum i Panowie od tyrolki wiecznie nie będą czekać. Dziękuje! Widzimy się na miejscu gdzie czeczen przywita Was naklejkami, a giani ''chlebem''
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Hejka, Dziewczyny i Chłopaky, niestety nie przyjadę, od jakiegoś czasu wiedziałem że może tak być, teraz wiem już konkretnie że nie dam rady. Sielawka zostanie przywieziona w przyszłym roku lub na jesienne krajowe spotkanie. Bawcie się dobrze i wspomnijcie o mnie czasem. Pozdro
Hejka, Dziewczyny i Chłopaky, niestety nie przyjadę, od jakiegoś czasu wiedziałem że może tak być, teraz wiem już konkretnie że nie dam rady. Sielawka zostanie przywieziona w przyszłym roku lub na jesienne krajowe spotkanie. Bawcie się dobrze i wspomnijcie o mnie czasem. Pozdro
A jakieś szwagry będą ???
No powspominamy i nawet wypijemy twoje zdrowie
Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz