Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

9. PL+SK+CZ zlot motocykli Ténéré 03-05.06.2016, Tresna, ośrodek Neptun.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Dziś wybieram się na wycieczkę po górach,jadę w okolice Dzierżoniowa,jutro Beskid Żywiecki(Węgierska Górka),gdzie zostanę parę dni.Będę miał blisko do Tresnej.Można zajrzeć na teren zlotu?

Komentarz

Zamieszczone przez Trusek Zobacz posta
      Jade w piatek kto leci z warszawy???
      Ja tez planuje raczej wczesniej niz pozniej ruszyc z Wawy, ale lece z plecakiem i raczej bedziemy cieli glowniejszymi drogami... no i nie wiem czy moge z Toba jechac, bo masz Terese w tym malowaniu, w ktorym ja mialem i sie moze okazac, ze jest ladniejsza od kata, to szkoda dobra zone przez to gdzies po drodze wysadzac ;-)
      Pzdr!
      prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

Zamieszczone przez qpcio Zobacz posta
        Ja tez planuje raczej wczesniej niz pozniej ruszyc z Wawy, ale lece z plecakiem i raczej bedziemy cieli glowniejszymi drogami... no i nie wiem czy moge z Toba jechac, bo masz Terese w tym malowaniu, w ktorym ja mialem i sie moze okazac, ze jest ladniejsza od kata, to szkoda dobra zone przez to gdzies po drodze wysadzac ;-)
        spoko plan jest lecien czarnym 9-10 przelotowa 120<.... jak cos to pisz na prv

Komentarz

Ja od razu wjeżdżam na S8 od Maczka więc możemy gdzieś na trasie się spiknąć na stacji benzynowej czy coś takiego.
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
          sigpic

Komentarz

No dobra, to ja daje znaka dzis poznym popoludniem/wieczorem!
            Pzdr!

Komentarz

ale żałuje, że to taki paskudny termin....

dobrej zabawy.
              Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
              Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

Siedlar, z tego postu (http://www.xtzclub.pl/threads/12424-...l=1#post160858 ) wnioskuję, że żarcia nie ma w cenie i na własną rękę kupujemy?
                "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Tak tak, cena zapewnia tylko nocleg

Komentarz

Proponuje 10 Ikea w Jankach złapać sie ten kto leci z w-wa i okolic

Komentarz

Nie wiem czy nie lepiej np w tym McDonaldzie - zeby sie nie pchac pod wielkie centrum handlowe, do ktorego co gorsza ze zjazdu z S8 trzeba wracac
                      Pzdr!

Komentarz

Mialem na mysli Mcdonalda

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Komentarz

Ten mac co pokazał qpcio jest ok, tylko nie wiem czy tam nie ma teraz jakiejś przebudowy skrzyżowania
                          A nie lepiej tu

na spokojnie każdy dojedzie i nie trzeba jakoś zjeżdżać bardzo w bok
                          Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
                          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                          sigpic

Komentarz

Jak spotkacie dwa kłady na przyczepkach na blachach zaczynających się na E... To będę ja z Bigmikem i kolega
                            Dwa auta z przyczepkami.
                            Będziemy lecieć tą samą trasą. Między 11-12 powinniśmy być tu https://www.google.pl/maps/place/E75...5!4d19.4831644
                            Może się spotkamy
                            Ostatnio edytowany przez giani; 102.
                            ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Jak by się ktoś zastanawiał to pościel będzie śpiworów nie trzeba zabierać

Komentarz

Zamieszczone przez browar Zobacz posta
                                Dziś wybieram się na wycieczkę po górach,jadę w okolice Dzierżoniowa,jutro Beskid Żywiecki(Węgierska Górka),gdzie zostanę parę dni.Będę miał blisko do Tresnej.Można zajrzeć na teren zlotu?
                                Wbijaj
                                Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

PracujÄ™...
                                X