Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

9. PL+SK+CZ zlot motocykli Ténéré 03-05.06.2016, Tresna, ośrodek Neptun.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
    Roman - mam nadzieje ze widzielismy sie ostatni raz! Przy nastepnym spotkaniu moge niewytrzymac ...
    To czy bedzie zlot w 2019 nie zalezy od ciebie! To jakie beda motocykle tez nie zalezy od ciebie!
    Piszesz w imieniu swoim czy wszystkich gosci ?
    Jedynym czlowiekiem ktory sprawial problemy od samego poczatku byles i zostales Ty!
    Wpieprzasz sie we wszystko i wszedzie - zapamietaj jedno! To nie jest klub MC ! A Ty nie jestes prezesem !
    Z wielkim trudem powstrzymuje sie od bardziej dsadnych slow!

Dlaczego nie zglaszales pretensji na zlocie!?
    Przemo, chyba pierwszy raz widzę Cię podku**ionego. Ale faktycznie - powód jest.
    Roman vel. supertenere może się bujac na kołku wbitym we własny... wydech.
    Zlot był zajefajny i - oprócz brzydkiego wujka Siedlara - Danusi się wszystko podobało
    Sowizdrzał
    KTM 750 6T
    Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Zamieszczone przez sowizdrzal Zobacz posta
      Przemo, chyba pierwszy raz widzę Cię podku**ionego. Ale faktycznie - powód jest.
      Roman vel. supertenere może się bujac na kołku wbitym we własny... wydech.
      Zlot był zajefajny i - oprócz brzydkiego wujka Siedlara - Danusi się wszystko podobało

Jak się za darmo jeździło na linie to było fajnie ...
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
        Jak się za darmo jeździło na linie to było fajnie ...
        Sowizdrzał
        KTM 750 6T
        Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Zamieszczone przez Zlot PL+CZ+SK Zobacz posta
          Czytam i ... słabo to widzę. Niektórych to poniosło. (...) W mojej ocenie przypominało to spotkanie forumowe z doklejonymi gośćmi, którzy dali upust swojemu niezadowoleniu. Osobiście uważam, że goście są najważniejsi szczególnie Ci, którzy przybyli z bardzo daleka. Czy słusznie? Nie wiem, wiem jedno, że nie zadowolenie można by było potraktować jak zadanie domowe do odrobienia. (...) Widocznie czegoś zabrakło w tym roku.(...) Uważam, że nie ma co się spinać. Do następnej edycji w Polsce mamy trzy lata, moja sytuacja się unormowała więc służę pomocą, a nawet podejmę rękawice przy organizacji kolejnej edycji dla grona użytkowników supertenere, tenere i nie tylko.
          (...)
          Pozdrawiam blyshkrik/Leszek
          Nie byłem na zlocie, nie do końca rozumiem powstałe zamieszanie. Ale bardzo podoba mi sie postawa blyshkrik/leszka, który próbuje zpanować nad wszystkim i wyciągnąć KONSTRUKTYWNE wnioski z tego zamieszania, żeby w przyszłości było jeszcze lepiej i bez zbędnych spięć.
          Myślę, że o to wszystkim chodzi, żeby spotkania integrowały, a nie dzieliły.
          BRAWO Leszek!

Komentarz

Zamieszczone przez radar Zobacz posta
            wyciągnąć KONSTRUKTYWNE wnioski z tego zamieszania, żeby w przyszłości było jeszcze lepiej i bez zbędnych spięć.
            Myślę, że o to wszystkim chodzi, żeby spotkania integrowały, a nie dzieliły.
            Żeby tak było i żeby dogodzić Romanowi, pół naszego forum nie powinno mieć wstępu na zlot ponieważ nie jeździ T lub ST. Prawda jest taka, że większość motocykli, które były na zlocie z naszego forum to nieyamahy, co wg Romana jest niedopuszczalne.

Komentarz

a jak juz Yamahy to... brudne!

Tak powaznie: zgadzam sie z tym, ze na gospodarzach spoczywa troche wieksza odpowiedzialnosc, ale ponownie: nie jestesmy dziecmi i Ci ktorzy chcieli sie integrowac, to sie integrowali. A co najgorsze na miejscu zdaje sie nikt nic nie powiedzial, po czym poplynal w internetach rowno rok po tym, jak napisal nam, ze bez T/ST nie mamy czego szukac u nich... no k**a taka goscinnosc gospodarza, ze niech go *uj.
              Ostatnio edytowany przez rootolf; 7. Powód: Nie używamy wulgarzymów
              Pzdr!
              prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde

Komentarz

To nie motocykle tworzą forum tylko ich posiadeacze jesli czopek tego nie kuma to przykro nie ma co drazyc Romus okazal sie falszywym typem i tchótzaem bo bal sie powiedziec prosto w oczy co go boli.Nie ma co bic piany i nie znizac sie do jego poziomu .P.S.Romus jak Cie nie stac na zloty motocyklowe kup sobie skuter i zostan skutersynem.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Komentarz

Zamieszczone przez Trusek Zobacz posta
                  To nie motocykle tworzą forum tylko ich posiadeacze jesli czopek tego nie kuma to przykro nie ma co drazyc Romus okazal sie falszywym typem i tchótzaem bo bal sie powiedziec prosto w oczy co go boli.Nie ma co bic piany i nie znizac sie do jego poziomu .P.S.Romus jak Cie nie stac na zloty motocyklowe kup sobie skuter i zostan skutersynem.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
                  i moze strzelać z laserów do tych co nie jeżdzą na T/ST eheheheehehehehe

Komentarz

Jak by nie było nie zamienił bym "naszej ekipy" na najbardziej zajebisty zlot gdziekolwiek by on miał być,takiej ekipy jaką tworzymy nie da się rozjebać marką motocykla Wiadomo że zorganizować taką imprezę to nie prosta sprawa i zawsze trafi się jakaś wpadka ,ale później przy ognisku i piwku zawsze można o tym pogadać i powiedzieć co kogo w tyłku strzyka.Mamy czas aby się określić jako grupa i pomyśleć jak za 3 lata wejść wszystkim w tyłek

- - - Zaktualizowano - - -

Zamieszczone przez Bigmike Zobacz posta
                    i moze strzelać z laserów do tych co nie jeżdzą na T/ST eheheheehehehehe
                    a jak by się bał to może wejść do szafy i przeczekać ..
                    Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Ej, tylko bez wchodzenia do szafy!
                      Kraina Pyrą i Gzikiem płynąca
                      Adwenczur Klab FB
                      Adwenczur Klab w sieci

Komentarz

Zamieszczone przez szafura Zobacz posta
                        Ej, tylko bez wchodzenia do szafy!
                        z szafą to inna historia która miała swój epizod na tym zlocie
                        Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Zamieszczone przez mario_xt600 Zobacz posta
                          Jak by nie było nie zamienił bym "naszej ekipy" na najbardziej zajebisty zlot gdziekolwiek by on miał być,takiej ekipy jaką tworzymy nie da się rozjebać marką motocykla Wiadomo że zorganizować taką imprezę to nie prosta sprawa i zawsze trafi się jakaś wpadka ,ale później przy ognisku i piwku zawsze można o tym pogadać i powiedzieć co kogo w tyłku strzyka.Mamy czas aby się określić jako grupa i pomyśleć jak za 3 lata wejść wszystkim w tyłek

odnośnie "przy ognisku i piwku"...
                          IMG_0142.jpg

Komentarz

Wyglądacie jak zespół diskcopolowy.

Komentarz

hehe... dobra fota...

- - - Zaktualizowano - - -

A moje foty to w ogóle ktoś ogladał...z tego co pamietam to jeszcze ze zdjec z kolejki nie wpłyneły do mnie środki...SEDLAR ...i JUNAK co z Wami mordy? nie no JOKE!!,,,,

Komentarz

A ja mam " SZKOŁĘ JAZY U JUNAKA "

Komentarz

Pracuję...
                                X