A będą gdzieś podane pełne wyniki żeby porównać się z resztą?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Baba Jaga Tour 19,21-08-2016
Zwiń
X
-
Dobra. Ja też dotarłam.
Podsumowując...
Żyje. Trampek też żyje. Cała trasa zaliczona, 3 OSy zaliczone.
Trampka nie utopiłam :-P
Gleby były dwie.
Trasa była w sam raz dla Trampka na Touransach. Na drz bym się chyba trochę nudziła a tak miałam co robić.
Czeczen, dzięki!
I mało offu :-P
wytapatalkowano
Komentarz
-
Zamieszczone przez zaczekaj Zobacz postaTrasa była w sam raz dla Trampka na Touransach. Na drz bym się chyba trochę nudziła a tak miałam co robić.
Mi na Babie Jadze wylano na głowę kubeł zimnej wody, myślałem że sobie "w miarę" radzę z motocyklem, ale podsłuchawszy kilku opowieści o jeżdżeniu po szutrze 140 km/h, lataniu na gumie w lesie itp... doszedłem do wniosku, że jeżdżę jak ostatnia pisda.
A Twoje podsumowanie, że na DRZ byś się nudziła to już po prostu gwóźdź do trumny dla mojej motocyklowej kariery.
Idę się najebać tanim winem
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
Pora już najwyższa na kupno urządzenia do nawigacji
BYŁO MEEEGGGGAAAAA!!!!!!
Wrzucam foty od Magdy.
reszta na forum Dominatora i AfriOstatnio edytowany przez Rudolf000; 23.Im GORZEJ tym LEPIEJ.
Nikt nie mówił że będzie letko.
Komentarz
-
Ja również dziękuję, jak dla mnie trasa off fajna, dzięki temu że sucho było to udało się ją pokonać na szosówce i zostać sklasyfikowanym
Do zobaczenia za rok. Ja również dołączam się do prośby o podanie całej klasyfikacji ADV i ADVXjeśli jest.
Pomarańczowa gorączka rośnie... XTZ 660 i LC4 640
Komentarz
-
Dziękuję wszystkim obecnym- zebrała się fajna paczka XTZ
- żałuję tylko tego że kiedy już mogłem się napić to.... już skończyliście
Burgmany jechały trasę Road - były 2 trasy ... a nawet 3
Wyniki postaram się podrzucić za dzień,może 2
Do uczestników wyślemy ankiety z pytaniami i prośbą o podpowiedzi - co zrobić by było lepiej.
Będą foty,filmy - ale to za chwilę
Komentarz
-
Hejka, dojechałem i Ja, zameldowałem się 19:40 w domu. Powrót 3/4 drogi w deszczu, po drodze powalone drzewa i konary, blokady dróg bo strażacy usuwali to wszystko, prędkość między Mszczonowem a Płońskiem od 20 do 70 km/h kufra armagedon normalniea 10 km przed domem trafiłem na taka ścianę deszczu że widoczność nie przekraczała 50 m i zalało mi prawdopodobnie moduł zapłonowy i/lub cewkę z przewodami WN, w związku z tym Tenera rzuciła palenie
, całe szczęście było z górki to rozpędem doturlałem się do pobliskiej wioski gdzie mieszka kolega motocyklista, postawiłem motocykl pod wiatę i po 1,5 godzinie odpaliła na tyle że można był dojechać do hacjendy, 450 km w 10,5 h.
Do rzeczy jednak bo nie spotkaliśmy się tu dla przyjemnościBaba Jaga Tour była prze kozacka, wielkie dzięki Czeczenowi i ekipie CK Riders za super organizację. Ekipie do której przykleiliśmy się naszymi trzema ST, czyli Tirex, Asia, Magda, Managa, Łysy, Ostasz, zaczekaj, kolega na Afryce, kolega na TTce, kolega na KTM-ie, koleżanka na Dominatorze, sorki ale nie zapamiętałem waszych imion, jeśli kogoś pominąłem to przepraszam, wam także wielkie dzięki.
W następnej edycji także wezmę udział ale lepiej przygotowany, na pewno wiem co muszę poprawić w motocyklu i przede wszystkim jakiś sprzęt nawigacyjny musi być. Jak się ogarnę to może jakiś filmik zmontuję i wrzucę z tego co nagrałem choć tego było niewiele. Najlepsze to co zostało w głowie.
Trzy Super Tenery wyruszyły ze Startu razem pokonaliśmy całą trasę łącznie ADV z praktycznie wszystkimi OS-ami, choć zgłoszeni na X nie byliśmy, z licznika wyszło 201 km trasy bo trochę błądziliśmy na początku
Rudolf000, mario_xt600, wielkie dzięki za wspólną jazdę, pewnie każdy z nas w pewnym momencie miał już chęć zerwać się wrócić na ośrodek i popijać zimne piwko ale żaden się nie wyłamał.
To następnego spotkania.Ostatnio edytowany przez robkri; 269.
Komentarz
Komentarz