Witam,
może ktoś coś powiedzieć o butach Sidi Agueda ?
I jak jest z rozmiarówką Sidi? ponieważ ja w normalnych butach mam 46 a Aguedy mam do kupienia 47 (zakup internetowy)
Z góry dzięki za pomoc
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakie buty- opinie
Zwiń
X
-
Za 1200-1300 spokojnie można kupić Sidi Crossfirem, czy Gearne SG10/SG12, a teraz są wyprzedaże, wiec i taniej. Lepiej dołożyć do tego tysiaka kilka złotówek i masz raz, a dobrze.
Zostaw komentarz:
-
Zawias naprawde pelni taka znaczącą role? Bo upatrzylem jeszcze Scott Cross 250, ale to tez bez zawiasu :/
TO co z zawiasem w budzecie MAX 1000 PLN
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez teddy-boy Zobacz postaSzukam opinii o butach SIDI AGUEDA. Cena z mojego gornego budzetu a wygladaja chyba OK
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez teddy-boy Zobacz postaSzukam opinii o butach SIDI AGUEDA. Cena z mojego gornego budzetu a wygladaja chyba OK
Zostaw komentarz:
-
Szukam opinii o butach SIDI AGUEDA. Cena z mojego gornego budzetu a wygladaja chyba OK
Zostaw komentarz:
-
Krzyśku aleś pojechał - fałszywy staw czy jakaś inna dystrofia?
Zostaw komentarz:
-
Ja tam sie nie znam ale do tej pory sądziłem, ze buty motocyklowe nie sa do tego zeby bylo kapciowato tylko zeby byl zawias i nie bylo tego
47b4a73e1b361b697ff4cd0248df5597_400x1000.jpg
Zostaw komentarz:
-
Najwygodniejsze buty motocyklowe jakie miałem na nogach to FOX COMP 5.
Miałem je kilka razy przez cały dzień na nogach i bez żadnych problemów dało się normalnie chodzić.
Nie jak w butach narciarskich....
Zostaw komentarz:
-
Ciekawostka że tylko najnowsze skrzynie mają dźwignię na wieloklinie na zewnątrz. "Normalnie" wieloklin jest wewnątrz skrzyni więc jest problem z ustawieniem.
Za to podnóżki są na wieloklinach.
Po wymianie łożysk w skrzyni zamontowałem skrzynię do silnika a tu dźwignia nie tak k... ale ponowny demontaż i montaż to już na szybkości.
Zostaw komentarz:
-
Racja, nic nowego pod Słońcem
Żeby nacisnąć dźwignie piętą trzeba oderwać nogę od podnóżka. Pewnie dało by się to ustawić inaczej, gdyby była regulacja.
Ciekawostka że tylko najnowsze skrzynie mają dźwignię na wieloklinie na zewnątrz. "Normalnie" wieloklin jest wewnątrz skrzyni więc jest problem z ustawieniem.
Za to podnóżki są na wieloklinach.
Po wymianie łożysk w skrzyni zamontowałem skrzynię do silnika a tu dźwignia nie tak k... ale ponowny demontaż i montaż to już na szybkości.
Zostaw komentarz:
-
Dźwignia zmiany biegów w układzie oalce-pięta to bardzo stary patent. Pierwotnie opracowany dla motocykli wojskowych bo łatwiej było tym operować w wojskowych buciorach. Kiedyś dość powszechny, później z różnych względów zanikł ale ostatnio za sprawą motocykli amerykańskich znów wraca. Używałem tego w Kaśce i przy tamtym rozmieszczeniu względem podnóżka było to wygodne a na stojąco( w terenie) tam bardzo rzadko ze względu na masę i charakter silnika zmieniało się biegi więc nie przeszkadzało.
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: