Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakie buty- opinie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pablo1972
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Mondo Cane Zobacz posta
    Kupiłem chińskie z Jula
    Za 300 PLN nie spodziewam się fajerwerków, mają przewiewność kalosza ale jako budżetowa opcja powinny dać radę
    To chińskie nie na miejscu, nasze pewnie też podobnie, jak nie Pakistan czy inne Indie.
    Daj znać jak się sprawują i zabezpieczają nogę.
    Może jako kolejne tylko w cięższy teren zakupię takowe.

Zostaw komentarz:

• robkri
    odpowiedział(a)
    Kopia Fox Comp 5
    Fox-Black-2016-Comp-5-Offroad-MX-Boot-0-b6f9e-XL.jpg

Zostaw komentarz:

• Mondo Cane
    odpowiedział(a)
    Kupiłem chińskie z Jula
    Za 300 PLN nie spodziewam się fajerwerków, mają przewiewność kalosza ale jako budżetowa opcja powinny dać radę

Zostaw komentarz:

• marcinjunak
    odpowiedział(a)
    są teraz w dobrej cenie do ogarnięcia

Zostaw komentarz:

• Pablo1972
    odpowiedział(a)
    Te Sidi crossfire to chyba najlepsze jakie są w tej klasie, chciałem je bardzo kupić po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii, ale jak to czasami bywa, kupiłem przy "okazji" Vanucci vtb9, są super, ale nie nadają się do typowego offa, za miękkie.
    Podobnie ma się sprawa z Formą Adventure, nie uchronią kostki, są mięciutkie jak poduszeczka...
    Także Artur, dobry wybór!!

Zostaw komentarz:

• ArturS
    odpowiedział(a)
    Ja mam starszy model. Jedyne co mi przeszkadza, to nieodpowiednie do nich nakolanniki Poza tym po zaimpregnowaniu nawet jak myłem w rzece motocykl przez kilkanaście minut, to nie puściły nic do środka. Zaczęły przepuszczać dopiero w Gruzji, bo... nalało się górą (dziurawa w kolanie przeciwdeszczówka), poza tym warto jednak byłoby trochę częściej je impregnować. Wygoda wypas, bezpieczeństwo nie testowane. Albo i testowane, tylko o tym nie wiem, bo kostki całe. Nie mam się do czego przyczepić.

Zostaw komentarz:

• Gandalf
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez ArturS Zobacz posta
    Jeśli mam być zadowolony, to zapłaciłem tyle ile powinienem Tak sobie liczę w głowie, to jeżdżę na sobie ze sprzętem wartym więcej niż cena giełdowa teresy
    hmmm .. poleciałeś w 6 zer? ?

A tak z ciekawości jak opiszesz butki? czy to są srs?

Zostaw komentarz:

• Cooba
    odpowiedział(a)
    Czesc, przymierzam sie do Modeka Rough Terrain Boots - przeszukalem formu nie trafilem na takie. Czy ktos widzial slyszal cos o tych trzewikach?

Zostaw komentarz:

• ArturS
    odpowiedział(a)
    Jeśli mam być zadowolony, to zapłaciłem tyle ile powinienem Tak sobie liczę w głowie, to jeżdżę na sobie ze sprzętem wartym więcej niż cena giełdowa teresy

Zostaw komentarz:

• prawny11
    odpowiedział(a)
    Ile za niego zapłaciłeś? Też jestem na podobnym etapie i również wpadł mi w oko ten model.

Zostaw komentarz:

• marcinjunak
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez ArturS Zobacz posta
    I... crossfire zakupione
    Jak to mówią: Będziesz Pan zadowolony

Zostaw komentarz:

• ArturS
    odpowiedział(a)
    I... crossfire zakupione

Zostaw komentarz:

• Rysiu
    odpowiedział(a)
    Odświeżam. Chce kupić buty i waham się pomiędzy forma Adventure a W2 Adventure. Czytałem wszystkie tematy o butach, ale może ktoś jest w stanie coś więcej o nich powiedzieć, pojeździł, porównywał itd. Buty mam dostępne w podobnej cenie.

Zostaw komentarz:

• ArturS
    odpowiedział(a)
    Przejadę się po sklepach pomacać sidiki, może mi się odwidzi sg12 Człowiek był na 100% zdecydowany, a tu mu pokazują takie cudo

Zostaw komentarz:

• johny_b
    odpowiedział(a)
    Artur ja się przymierzałem do Gaerne miałem nawet w domu przez jeden dzień w prawdzie innego modelu niż ty i prawie kupiłem ale nie mieli wtedy mojego rozmiaru i modelu w rozsądnej cenie wrażenia bardzo pozytywne miałem jak się moje formy rozlecą to może następne będą Gaerne

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X