Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakie buty- opinie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• tublasek
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Kruhy Zobacz posta
    maveriki przemakają na sam widok deszczu, przynajmniej moje
    Moje Maverciki są całkiem fajne, nie przemakają tak strasznie. Generalnie jest to tania alternatywa ale tylko i wyłącznie w teren. W trasę są jak dla mnie za sztywne i niewygodne.

Zostaw komentarz:

• Paskud
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Kruhy Zobacz posta
    Dzięki za odp. To już druga zła opinia na ich temat, więc raczej sobie daruję.

Shift'y trochę przekraczają budżet z tego co znalazłem.

A macie jakieś opinie na temat O'Neal M10, Forma Terrain Off-Road, Diadora Crossbow i tych Torx'ów? http://allegro.pl/wyprzedaz-buty-tor...120657976.html - nie mam pojęcia co to za model. Czy któreś z nich są bardziej warte polecenia. Coś wcześniej w tym temacie czytałem na temat Forma Terrain, ale nie jestem pewien czy to było coś konkretnego.

Zostaw komentarz:

• Kruhy
    odpowiedział(a)

Zostaw komentarz:

• Paskud
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez advradek Zobacz posta
    czy ktoś coś powie nt. tych chodaków?
    Ma ktoś jakieś opinie na temat tych butów? Ewentualnie Shit Combat?

Przymierzam się do zakupu, z tym że jeśli o Fly'a chodzi, to wyższe, bo te ze zdjęcia są przeznaczone na quady.
    Chciałbym dokonać zakupu do 500zł i mają być to buty głównie na off. Oczywiście fajnie by było gdyby można w nich swobodnie chodzić, były nieprzemakalne, latem chłodziły, zimą ocieplały itp. Ale nie wydam więcej na buty, które mają służyć do "ciorania".

Póki co, jeżdżę w tym 2009_Icon_Accelerant_Waterproof_Boots_Black.jpg i chciałbym to jak najszybciej zmienić.

Zostaw komentarz:

• erwinw
    odpowiedział(a)
    Klapki przydają się także podczas wchodzenia pod prysznic w hotelach czy innych przybytkach publicznych, by "innego" zbędnego bagażu nie złapać... skarpety Ci tego raczej nie zapewnią

Zostaw komentarz:

• DenisBrest
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez DenisBrest Zobacz posta
    Ja mam TCX PRO 2, tylko bez Oxtar (bez wyciaganej skarpety) buty jusz rok. Jestem bardzo zadowolony z jakosci i wytrzymalosci ich. Tak, sa dosc skrzypiace (halasliwe), jak sie chodzi, ale to chyba dotyczy i wszystkich butow z elementami ruchow stawu, jak npr FORMA DOMINATOR (maja takie 2 moich przyjacieli) - sa z wyciagana skarpeta i zawiasem w kostce. Nastepne przez kilka lat kupie z taka skarpeta, bo jak sie caly dzien jezdzi po lasach i kamieniach latem, to wieczorem zdejmujesz czezkie boty i harcujesz po hotelu w skarpetach - samo szczescie!)
    Przepraszam, troche blednie podalem informacje (pamietalem ze '2' i wygladaja tak samo) - ja mam TCX COMP 2
    Klapki - dodatkowe miejsce w bagazu. Nie bral bym je, gdy bym mial skarpety

Zostaw komentarz:

• CmenaH
    odpowiedział(a)
    Tak stanowczo popieram Klapki są do tego niezawodne

Zostaw komentarz:

• erwinw
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez DenisBrest Zobacz posta
    wieczorem zdejmujesz czezkie boty i harcujesz po hotelu w skarpetach - samo szczescie!)
    Lepsze do tego są klapki

Zostaw komentarz:

• DenisBrest
    odpowiedział(a)
    Ja mam TCX PRO 2, tylko bez Oxtar (bez wyciaganej skarpety) buty jusz rok. Jestem bardzo zadowolony z jakosci i wytrzymalosci ich. Tak, sa dosc skrzypiace (halasliwe), jak sie chodzi, ale to chyba dotyczy i wszystkich butow z elementami ruchow stawu, jak npr FORMA DOMINATOR (maja takie 2 moich przyjacieli) - sa z wyciagana skarpeta i zawiasem w kostce. Nastepne przez kilka lat kupie z taka skarpeta, bo jak sie caly dzien jezdzi po lasach i kamieniach latem, to wieczorem zdejmujesz czezkie boty i harcujesz po hotelu w skarpetach - samo szczescie!)

Zostaw komentarz:

• Rob111
    odpowiedział(a)
    i przyjechaly nowe buciki sidi adv faktycznie mega kozacki but

Zostaw komentarz:

• Slacok
    odpowiedział(a)
    Witam kolegów , możecie mi coś powiedzieć o tej firmie ? Dość mało informacji jest o nich i tej firmie , może ktoś miał z Was miał z nimi do czynienia

Zostaw komentarz:

• Rob111
    odpowiedział(a)
    i buciki zamówione Sidi Adventure w piatek juz beda

Zostaw komentarz:

• CmenaH
    odpowiedział(a)
    Latem jest całkiem znośnie. rzeczywiście całkiem fajnie się w nich chodzi Moje mają jedną tyci wadę trochę skrzypią przy spacerach

Zostaw komentarz:

• Pepe
    odpowiedział(a)
    Też mam takie SIDI kozacki bucik bardzo wygodny można się swobodnie przemieszczać na pieszo na jakimś przystanku na małe zwiedzanko Polecam

Zostaw komentarz:

• Rob111
    odpowiedział(a)
    a latem nie jest ci gorąco w tych butach?(Sidi Adventure)

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X