Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakie buty- opinie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Rob111
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez CmenaH Zobacz posta
    Ja kupiłem buty Sidi Adventure Gore . Kosztowały majątek ale są niesamowite. Mam je drugi sezon naprawdę niema do czego się przyczepić, sprawdzają się w terenie i na asfalcie. Cena wysoka 1450 ale można kupić już za około 1100.
    myslalem o nich i chyba je kupie

- - - Zaktualizowano - - -

ja jeżdżę glównie turystycznie

Zostaw komentarz:

• CmenaH
    odpowiedział(a)
    Ja kupiłem buty Sidi Adventure Gore . Kosztowały majątek ale są niesamowite. Mam je drugi sezon naprawdę niema do czego się przyczepić, sprawdzają się w terenie i na asfalcie. Cena wysoka 1450 ale można kupić już za około 1100.

Zostaw komentarz:

• giani
    odpowiedział(a)
    No więc właśnie dla tego zbieram opinie.
    Bo jak Beniamin napisał 'mądry Polak po szkodzie'.
    Tylko wtedy to ja w ogóle byłem bez butów.
    Teraz właśnie chcę kupić coś lepszego. Coś co uchroni dobrze moje kopytko w terenie.
    Ostatnio edytowany przez giani; 102.

Zostaw komentarz:

• Janas_WaWa
    odpowiedział(a)
    Giani czasem lepiej kupic używke dobrego modelu bo wiesz biednego nie stać płacić dwa razy Ja za swoje dałem parę lat temu 600 zł i huj drugich takich nie kupie...

Zostaw komentarz:

• marcinjunak
    odpowiedział(a)
    Jak masz dać 600 zł za jakieś kalosze to szukaj używek w dobrym stanie

albo podjedź gdzieś do sklepu i zmierz sobie dokładnie rozmiar, poznasz przyczynę różnicy cenowej.

Zostaw komentarz:

• giani
    odpowiedział(a)
    No dobra a te?
    http:// http://allegro.pl/oxtar-tcx-...106366502.html

Zostaw komentarz:

• szafura
    odpowiedział(a)
    W butach do jazdy się jeździ, a nie chodzi ;d

Zostaw komentarz:

• Tomur
    odpowiedział(a)
    Ja tam się na butach nie znam ale się wypowiem

Raczej nie opłaca się kupować miękkich motocyklowych butów za kilka stów.
    Albo twarde buty które są drogie, niewygodne ale przynajmniej nogi się nie przygniecie.
    A jak ktoś chce mieć wygodne i miękkie to wojskowe kamasze są dobrą opcją.
    Trwałe, wygodne, ami nie przemakają ani noga się nie poci. Za 200-300 zł kupi się już porządne. A i chodzić w nich normalnie można.

Zostaw komentarz:

• Beniamin
    odpowiedział(a)
    Rob jak jeździsz głównie turystycznie to te gaerniaki będą super, można w nich pospacerować i nie puszczają wody na 100%. Tak twierdzą moje "ziomki" posiadacze owych. Dla Gianiego (jak większość polaków - mądrego już po szkodzie) trzeba przynajmniej takie;http://allegro.pl/buty-scott-genius-...142811067.html

Zostaw komentarz:

• Rob111
    odpowiedział(a)
    nie wiem czy te nie beda lepsze bo sie nad nimi zastanawiam

napiszczie co o nich sadzicie

Zostaw komentarz:

• marcinjunak
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez małoś86 Zobacz posta
    To są zwykłe kalosze http://allegro.pl/p-s-pikowane-kalos...071055243.html choć nawet i te nie są takie zwykłe, bo pikowane. Nie każdy ma hajsu na buty które kosztują połowę czy 1/4 tego co jego stary, bo stary motór. I nie każdy żyje tylko motórem, tylko ma jeszcze dziecko, żonę, dom, kredyt hipoteczny, akwarium, wędkuje, jeździ we freeride i ma rowery droższe od motóra, samochód oczywiście, no i obowiązkowo płaci abonament radiowo telewizyjny, a to wszystko kosztuje niestety. Osobiście od 5 lat (to już pięć lat) mam axo boxxer twarde buciory i nie do chodzenia, ale do jeżdżenia. Przemakają jak trampki, ale są twarde i motór nie zgniata nogi. Pomimo tego że są zwykłe bo kosztują 500-600zł spełniają swoją funkcję. A niezwykłe mam podświetlenie półek w komodzie bo nikt takich nie ma
    Przepraszam, musiałem to napisać

Tylko ciekawe kto będzie kredyt spłacał jak kredytbiorca w szpitalu na wyciągu by się znalazł?

Zostaw komentarz:

• małoś86
    odpowiedział(a)
    To są zwykłe kalosze http://allegro.pl/p-s-pikowane-kalos...071055243.html choć nawet i te nie są takie zwykłe, bo pikowane. Nie każdy ma hajsu na buty które kosztują połowę czy 1/4 tego co jego stary, bo stary motór. I nie każdy żyje tylko motórem, tylko ma jeszcze dziecko, żonę, dom, kredyt hipoteczny, akwarium, wędkuje, jeździ we freeride i ma rowery droższe od motóra, samochód oczywiście, no i obowiązkowo płaci abonament radiowo telewizyjny, a to wszystko kosztuje niestety. Osobiście od 5 lat (to już pięć lat) mam axo boxxer twarde buciory i nie do chodzenia, ale do jeżdżenia. Przemakają jak trampki, ale są twarde i motór nie zgniata nogi. Pomimo tego że są zwykłe bo kosztują 500-600zł spełniają swoją funkcję. A niezwykłe mam podświetlenie półek w komodzie bo nikt takich nie ma
    Przepraszam, musiałem to napisać

Zostaw komentarz:

• marcinjunak
    odpowiedział(a)
    To wsystko to zwykłe kalosze ala forma terrain, szkoda kasy moim zdaniem bo dają tylko fałszywe złudzenie ochrony.

Zostaw komentarz:

• giani
    odpowiedział(a)
    Co sądzicie o tych butach? Może ktoś ma lub miał z nimi do czynienia.

Ostatnio edytowany przez rootolf; 7. Powód: poprawa linków

Zostaw komentarz:

• Kuban
    odpowiedział(a)
    Witam

Czy jest ktoś w stanie dać opinię o tych butach ewentualnie marce:

Nie mam zbyt dużego budżetu, buty głównie do turystyki, wybór też jest niewielki z racji numeru stopy 48

Prosiłbym również opinię na temat tych butów:

w razie gdyby udało się zgromadzić większy fundusz
    Ostatnio edytowany przez Kuban; 3112.

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X