Hmm a jakie spodnie polecacie? Tylko coś w ludzkich pieniądzach..
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Spodnie
Zwiń
X
-
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
-
Polecam ciuchy mało znanej u nas firmy REVIT.
Mam komplet Cayenne Pro, kolor szary.
Tutaj prezentacja tych ciuchów http://www.webbikeworld.com/r2/rev-it/cayenne-pro/
Wyminana membrana, wypinana podpinka, na plecach kurtki duża oblaskowa taśma, bardzo dobra wentylacja, spodnie maja kilka kieszeni.
Ogólnie ciuchy bardzo wygodne, sprawiają wrażenie przemyślanych i dobrze wykonanych.
Ciuchy kupione z tego linku http://www.advrider.pl/viewtopic.php?f=41&t=4924Ostatnio edytowany przez Laguna; 237.
Komentarz
-
http://moto.allegro.pl/item107764465...a_mebrana.html - podróbka BF/Akito moim zdaniem.
Cóż, ceny zaczynają się od ok. 400 zł za spodnie z wypinaną membraną i podpinką.--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
Jak szukasz dobrych spodni to tylko te z wypinaną membraną i podpinką. Przed tymi twoimi OZONE ATTACK miałem spodnie BF z właśnie wypinaną membraną. Tutaj foty: http://picasaweb.google.com/lukaszvip/Spodnie# Za spodnie używane dałem coś 350zł dwa lata temu, a nowe kosztowały chyba ponad 800zł kilka lat temu.
Jak wypniesz membrane to jeździsz jak w spodniach jeansowych. Klejnoty wcale Ci się nie gotują. A zawsze masz dalej elementy odblaskowe i ochraniacze. Samą mambranę jak dobrze złożysz to zmieścisz w kieszeni spodnie ale tego nie polecam bo może membrana popękać.
Teraz latam w OZONE ATTACK bez wypinanej membrany i powiem, że jest hardcore przy 25-30 stopniach jak się stoi a nie jedzie.BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD
Ja tu tylko sprzątam
Komentarz
-
Siwy
-
Siwy
-
Siwy
-
Siwy
-
Koledzy,
Może podpowiecie mi czy warto zainteresować się tym produktem ? Szukam całorocznych spodni - ( i na lato i na jesień - chłodniejsze i deszczowe dni ), aby nie wiało i nie przemiękało,a w lato dało się jeździć po odpięciu wewnętrznej warstwy ). Może mieliście okazję widzieć bądź testować te spodnie:
Wiadomo że najlepiej pojechać przymierzyć, ale powiedzcie coś o użytych materiałach aby nie kupić badziewia totalnego ....sigpic
Komentarz
-
Cena może i fajna ale nie mogę się doczytać czy membrana jest wypinana czy nie
Jak jest wypinana to ja bym brałBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez Nowy Zobacz postaWłaśnie do nich dzwoniłem i membrana jest wszyta na stałe - ma za to jakąś wentylację ( a to duży problem jak membrany nie da się wypiąć ? - w lato się ugotuje ? )
Jeszcze nigdy natomiast nie jeździłem w ocieplaczu, ale fakt, że jak jest w granicach 10stopni - unikam jazdy motkiem.
Powyższe moje uwagi dotyczą także kurtki. Używałem ubrania z membraną zintegrowaną i zmieniłem na wypinaną po dwóch tygodniach.Całe szczęście, że niewiele na tym straciłem.
Moja sugestia - dołóż i kup coś porządnego, czego nie będziesz chciał/musiał wymieniać po kilku jazdach. Szkoda kasy.
Ale to tylko moja opinia, zrobisz jak będziesz uważał.Ostatnio edytowany przez cochise; 18....prawdziwy afrykaner sam wymyśla swoje historie, a potem zaczyna w nie wierzyć...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Nowy Zobacz postaa to duży problem jak membrany nie da się wypiąć ? - w lato się ugotuje ? )
Napisz do kolegi siwy on kupował pod wawą jakieś spodnie tez polskiej produkcji widać je na postach wyżej i sobie chwalił i mają wypinaną membranę a cena jak podaje 290 zł to bardzo dobra cena. Możesz do niego podjechać to sobie zobaczysz na żywo te spodnie.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
Komentarz