Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Spodnie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Hmm a jakie spodnie polecacie? Tylko coś w ludzkich pieniądzach..
    sigpic
    "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Polecam ciuchy mało znanej u nas firmy REVIT.
      Mam komplet Cayenne Pro, kolor szary.
      Tutaj prezentacja tych ciuchów http://www.webbikeworld.com/r2/rev-it/cayenne-pro/
      Wyminana membrana, wypinana podpinka, na plecach kurtki duża oblaskowa taśma, bardzo dobra wentylacja, spodnie maja kilka kieszeni.
      Ogólnie ciuchy bardzo wygodne, sprawiają wrażenie przemyślanych i dobrze wykonanych.
      Ciuchy kupione z tego linku http://www.advrider.pl/viewtopic.php?f=41&t=4924
      Ostatnio edytowany przez Laguna; 237.

Komentarz

http://moto.allegro.pl/item107764465...a_mebrana.html - podróbka BF/Akito moim zdaniem.

Cóż, ceny zaczynają się od ok. 400 zł za spodnie z wypinaną membraną i podpinką.
        --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika
          Ostatnio edytowany przez Gość; 78. Powód: dopisek

Komentarz

Jak szukasz dobrych spodni to tylko te z wypinaną membraną i podpinką. Przed tymi twoimi OZONE ATTACK miałem spodnie BF z właśnie wypinaną membraną. Tutaj foty: http://picasaweb.google.com/lukaszvip/Spodnie# Za spodnie używane dałem coś 350zł dwa lata temu, a nowe kosztowały chyba ponad 800zł kilka lat temu.
            Jak wypniesz membrane to jeździsz jak w spodniach jeansowych. Klejnoty wcale Ci się nie gotują. A zawsze masz dalej elementy odblaskowe i ochraniacze. Samą mambranę jak dobrze złożysz to zmieścisz w kieszeni spodnie ale tego nie polecam bo może membrana popękać.

Teraz latam w OZONE ATTACK bez wypinanej membrany i powiem, że jest hardcore przy 25-30 stopniach jak się stoi a nie jedzie.
            BYŁA I POZOSTANIE NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI
            YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE 89' CHESTERFIELD

Ja tu tylko sprzątam

Komentarz

Komentarz

Komentarz

No piękne tylko......czarne;-)
                  Napisz po kilku jazdach jak wrażenia.

Komentarz

Komentarz

Komentarz

Koledzy,
                        Może podpowiecie mi czy warto zainteresować się tym produktem ? Szukam całorocznych spodni - ( i na lato i na jesień - chłodniejsze i deszczowe dni ), aby nie wiało i nie przemiękało,a w lato dało się jeździć po odpięciu wewnętrznej warstwy ). Może mieliście okazję widzieć bądź testować te spodnie:

Wiadomo że najlepiej pojechać przymierzyć, ale powiedzcie coś o użytych materiałach aby nie kupić badziewia totalnego ....
                        sigpic

Komentarz

Cena może i fajna ale nie mogę się doczytać czy membrana jest wypinana czy nie
                          Jak jest wypinana to ja bym brał
                          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                          sigpic

Komentarz

Właśnie do nich dzwoniłem i membrana jest wszyta na stałe - ma za to jakąś wentylację ( a to duży problem jak membrany nie da się wypiąć ? - w lato się ugotuje ? )
                            sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez Nowy Zobacz posta
                              Właśnie do nich dzwoniłem i membrana jest wszyta na stałe - ma za to jakąś wentylację ( a to duży problem jak membrany nie da się wypiąć ? - w lato się ugotuje ? )
                              Wydaje mi się że duży. Ja mam Modekę Melville Pro (membrana wypinana) i membranę zakładam jedynie na deszcz i jak temperatura oscyluje w granicach 12 stopni. Jak jest stopni 20 i więcej - gotuję się jak stoję, ale jak jadę jest OK. Choć tego lata raz było 34stopnie, ja leciałem ok. 140-150 i mimo to po chwili dla ochłody jechałem w rozpięty. I to wszystko mimo b.b. dobrej wentylacji (2xna biodrach 2xnad kolanami 2x tył).
                              Jeszcze nigdy natomiast nie jeździłem w ocieplaczu, ale fakt, że jak jest w granicach 10stopni - unikam jazdy motkiem.
                              Powyższe moje uwagi dotyczą także kurtki. Używałem ubrania z membraną zintegrowaną i zmieniłem na wypinaną po dwóch tygodniach.Całe szczęście, że niewiele na tym straciłem.
                              Moja sugestia - dołóż i kup coś porządnego, czego nie będziesz chciał/musiał wymieniać po kilku jazdach. Szkoda kasy.
                              Ale to tylko moja opinia, zrobisz jak będziesz uważał.
                              Ostatnio edytowany przez cochise; 18.
                              ...prawdziwy afrykaner sam wymyśla swoje historie, a potem zaczyna w nie wierzyć...

Komentarz

Zamieszczone przez Nowy Zobacz posta
                                a to duży problem jak membrany nie da się wypiąć ? - w lato się ugotuje ? )
                                Dokładnie, ja w morsku wietrzyłem jaja ciągle i śmiali się ze mnie a ja nie mogłem już wytrzymać tak mi pot po dupie leciał a było tylko 20st na dworze. Wentylacja pomaga nie mówię że nie ale to jak jedziesz i to tez nie zawsze. Ja mam wentylację ale przez membranę nie przewiewa wiatr więc ona otwory tylko częściowo spełniają rolę wentylacji.

Napisz do kolegi siwy on kupował pod wawą jakieś spodnie tez polskiej produkcji widać je na postach wyżej i sobie chwalił i mają wypinaną membranę a cena jak podaje 290 zł to bardzo dobra cena. Możesz do niego podjechać to sobie zobaczysz na żywo te spodnie.
                                Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                                No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                                sigpic

Komentarz

Pracuję...
                                X