Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jakie handbary..
Zwiń
X
-
Jak handbar nie bd chcial sie na pompie zmiescic to czasami zamaist wycinać,możemy wpakować go do piekarnika na ok 150 stopni do momentu az sie zrobi troche plastyczny i wymodelować,jak ochlodnie to taki zostanie,o ile jest z abs'u.jak coś nie wyjdzie to mozna spowrotem nagrzać i próbowac modelować.
Zostaw komentarz:
-
Mam SW Motech z alulistwą. Kupiłem je zaraz po ślizgu na asfalcie, podczas którego klamka sprzęgła ucierpiała trochę...Gleb już kilka zaliczyły-po jednej prostowałem alulistwę w imadle. Plastiki są "miękkie", nie pękają podczas upadku tylko się wyginają, maja trochę obtarc. Naprawdę solidny produkt, choc przydałby się jakis dodatkowy "spojler" w górnej częsci dla lepszej osłony od pędu powietrza. Dopiero po założeniu handbarów doceniłem grzane manetki
Cena to ok.320zł, dystrybucja: motobagaż
Zostaw komentarz:
-
Też mam takie handbary i standardową kierownicę, dwie gleby w tym jedna z wygiętym gmolem i pękniętym bokiem owiewki (ten odkręcany od czachy) trochę obtarte ale poza tym nic więcejZamieszczone przez trocin Zobacz postaJa mam kierownice troche szersza zalozona i handbary Polisporta, wyglada niezle i na razie przy glebach ok
Zostaw komentarz:
-
Ja mam kierownice troche szersza zalozona i handbary Polisporta, wyglada niezle i na razie przy glebach ok
Zostaw komentarz:
-
Kupiłem je w jakimś sklepie w necie. Gdzie nie pamiętam z uwagi na to że wtedy masę części do ST zamawiałem.Nabyłem je rok temu i kosztowały 200zł za komplet a teraz z tego co widzę handbary z mocowaniami 165zł + osłony 61zł... a więc ja musiałem zahaczyć jakąś promocje. Jak znajdę opakowanie to napiszę skąd pochodzą.
Zostaw komentarz:
-
Gdzie i kiedy, adres poproszęZamieszczone przez kozioł Zobacz postaNie 200zł i już w tym mocowania
Zostaw komentarz:
-
200 z spojlerami ale jeszcze trzeba dopisać mocowania, ja teraz kupowałem cały komplet, 265zł z przesyłkąZamieszczone przez kozioł Zobacz postaAcerbisach Hand Brush + osłony Acerbisa od wiatru i jest bardzo pozytywnie
bardzo elastyczny zestaw wytrzymuje spore naprężenia przy wywrotkach ale i dobrze chroni dłonie. Cena 200zł z osłonami, jednak aby zmieściły się na pompę trzeba je delikatnie wyszlifować.A co do tego modelu z aluminiową listwą jest niemiłosiernie wytrzymały (brat miał w xt600) ale co z tego jak mało kto ma oryginalną lub dobrą kierownice która wytrzyma wywrotkę 
Zostaw komentarz:
-
Acerbisach Hand Brush + osłony Acerbisa od wiatru i jest bardzo pozytywnie
bardzo elastyczny zestaw wytrzymuje spore naprężenia przy wywrotkach ale i dobrze chroni dłonie. Cena 200zł z osłonami, jednak aby zmieściły się na pompę trzeba je delikatnie wyszlifować.A co do tego modelu z aluminiową listwą jest niemiłosiernie wytrzymały (brat miał w xt600) ale co z tego jak mało kto ma oryginalną lub dobrą kierownice która wytrzyma wywrotkę
Zostaw komentarz:
-
Czyli może wyglądać identycznie, jak dwie krople wody. Ale wszystko wyjdzie przy pierwszym upadku, lub czymś takim ? Można z twojej wypowiedzi LukaSS iż te tańsze są mogą być robione z gorszego plastiku i jak się połamią mogą mieć ostre krawędzie jak brzytwa itp. Dobrze to rozumiem ?
Zostaw komentarz:
-
Dużo wyrobów to podróbki. Wyglądają prawie identycznie, ale nie posiadają cech poprzednika.
Szukam kierownicy Renthala, która kosztuje w oryginale 200 zł. Znalazłem też kilka niby renthali za połowę kasy - podróki robione pewnie ze starych klamek czy łyżek. Wygląd bardzo zachęcający.
Zostaw komentarz:
-
Mam pytko, jeżeli te handbary kosztują prawię 200zł http://allegro.pl/gpmoto-handbary-wz...388158075.html ,a te wyglądają identycznie http://allegro.pl/handbary-z-alumini...403849485.html, a kosztują prawie dwa razy mnie. To jak myślicie jest jakaś różnica między nimi w jakości ? Bo są praktycznie jak z jednej formy, jak ksero
. Pytam się bo ostatnio mi się jeden handbar jeszcze bardziej poruszył i niedługo to mi same rdzenie zostaną 
Pozdrawiam Andrzej.
Zostaw komentarz:
-
Ja kiedyś miałem problem z Hand Brush, bo musiałem je wycinać pod pompę, ale owa pompa nie była seryjna. Większym problemem może być włażenie w szybę na maksymalnie skręconej kierownicy - sprawdź lepiej ile masz luzu.
W XLi miałem coś takiego:
jedna z tańszych chińszczyzn, ale szybko się zwróciła - uratowała mi wyjazd (akcja: http://picasaweb.google.com/szimmi82...30147044742738 i następne, handbary po na fotkach #73 i #74).
Trzeba je tylko na loctite poskręcać, bo ma tendencje do luzowania śrub (ale jak na razie u mnie wszystkie handbary z alu listwą tak mają).
Handbary (i klamki) ustawiam raczej nisko, tak, że w razie akcji nie zahaczam o nie ręką (nie zdarzyło mi się jeszcze).
Jakby ktoś był zainteresowany to sprzedaje aktualnie złotą kierownicę 28,6mm (fatbar) z adapterami pod 22 i handbarami z listwą (w niezłym stanie) - tylko kpl., cena 300zł z przesyłką - szczegóły na PW.
pozdrawiam, Adam
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: