Też swoje już dostałem i podłaczam pod aku przez przekaznik sterowany z żarówki pozycyjnych świateł z przodu lub z tyłu.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Manetki Oxford Original HotGrips 22mm
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez enduro904 Zobacz postaZ tego co ja sie dopatrzyłem sports od oryginal różnią sie tylko manetka to znaczy ze jedna jest chropowata ma zabki a sports gładka ja kupiłeł też oxfordy i jestem w trakcie zakładania i moje pytanie jak najlepiej podłaczyc je do małej teresy
Komentarz
-
Zamieszczone przez Cezary Zobacz postaSports to jedyn manetka z otworem na końcu dzięki czemu można założyć ciężaarki lub pełne handbary
A co do przekażnika to zamontuje taki normalny przekażnik któy bedzie załączał obwód manetek dopiero po włączeniu świateł. Fabryczne zabezpiueczenie tych manetek zabezpiecza przed pełnym rozładoaniem aku ale można już motocykla nie odpalić wiec lepiej sie zabezpieczyc.
Komentarz
-
Przekażnik jak na foto. pełno tego na allegro i w każdym sklepie z czesciami do samochodów.
Podłączenie :
86 - minus z aku.
85 plus z postojówki z przodu lub z tyłu.
30 plus z aku z zamontowanym na przewodzie bezpiecznikiem.
87 plus od manetek.
minus od manetek do aku (minus)
Włączenie świateł załączy przekaznik który puści napięcie na manetki.
Będzie można włączyć manetki tylko na światłach a przez zamontowanie przekażnika nie osłabimy ani świateł ani obwodu manetek.Załączone pliki
Komentarz
-
Zamieszczone przez scorpion Zobacz postaMAM orginal i też mają dziury na końcach na ciezarki. Ryginal-e można wiecej przyciać jesli komuś potrzeba.
A co do przekażnika to zamontuje taki normalny przekażnik któy bedzie załączał obwód manetek dopiero po włączeniu świateł. Fabryczne zabezpiueczenie tych manetek zabezpiecza przed pełnym rozładoaniem aku ale można już motocykla nie odpalić wiec lepiej sie zabezpieczyc.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Cezary Zobacz postaTak mi odpisali ze sklepu jak kupowałem
Mało profesjonalny ten sklep.
Różnice zauważyłem w wygladzie i ilości możliwego przyciecia manetek na wymiar pokazane na foto z instrukcji.Załączone pliki
Komentarz
-
Zamieszczone przez scorpion Zobacz postaMało profesjonalny ten sklep.
Różnice zauważyłem w wygladzie i ilości możliwego przyciecia manetek na wymiar pokazane na foto z instrukcji.
Komentarz
-
Zamieszczone przez scorpion Zobacz postaPrzekażnik jak na foto. pełno tego na allegro i w każdym sklepie z czesciami do samochodów.
Podłączenie :
86 - minus z aku.
85 plus z postojówki z przodu lub z tyłu.
30 plus z aku z zamontowanym na przewodzie bezpiecznikiem.
87 plus od manetek.
minus od manetek do aku (minus)
Włączenie świateł załączy przekaznik który puści napięcie na manetki.
Będzie można włączyć manetki tylko na światłach a przez zamontowanie przekażnika nie osłabimy ani świateł ani obwodu manetek.
Komentarz
-
Siwy
-
Siwy
Komentarz