Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Manetki Oxford Original HotGrips 22mm

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Też swoje już dostałem i podłaczam pod aku przez przekaznik sterowany z żarówki pozycyjnych świateł z przodu lub z tyłu.

Komentarz

a ten przekaznik gdzie jest

Komentarz

Zamieszczone przez enduro904 Zobacz posta
        Z tego co ja sie dopatrzyłem sports od oryginal różnią sie tylko manetka to znaczy ze jedna jest chropowata ma zabki a sports gładka ja kupiłeł też oxfordy i jestem w trakcie zakładania i moje pytanie jak najlepiej podłaczyc je do małej teresy
        Sports to jedyn manetka z otworem na końcu dzięki czemu można założyć ciężaarki lub pełne handbary
        dirtier, happier

www.facebook.com/dalekadroga

Komentarz

Zamieszczone przez Cezary Zobacz posta
          Sports to jedyn manetka z otworem na końcu dzięki czemu można założyć ciężaarki lub pełne handbary
          MAM orginal i też mają dziury na końcach na ciezarki. Ryginal-e można wiecej przyciać jesli komuś potrzeba.

A co do przekażnika to zamontuje taki normalny przekażnik któy bedzie załączał obwód manetek dopiero po włączeniu świateł. Fabryczne zabezpiueczenie tych manetek zabezpiecza przed pełnym rozładoaniem aku ale można już motocykla nie odpalić wiec lepiej sie zabezpieczyc.

Komentarz

a gdybys mogł znalesc mi taki przekaznik jak on powinien wygladac jaki kupic i gdzie go zamontowac jak podłoczyc

Komentarz

Przekażnik jak na foto. pełno tego na allegro i w każdym sklepie z czesciami do samochodów.

Podłączenie :

86 - minus z aku.
              85 plus z postojówki z przodu lub z tyłu.
              30 plus z aku z zamontowanym na przewodzie bezpiecznikiem.
              87 plus od manetek.
              minus od manetek do aku (minus)

Włączenie świateł załączy przekaznik który puści napięcie na manetki.
              Będzie można włączyć manetki tylko na światłach a przez zamontowanie przekażnika nie osłabimy ani świateł ani obwodu manetek.
              Załączone pliki

Komentarz

Zamieszczone przez scorpion Zobacz posta
                MAM orginal i też mają dziury na końcach na ciezarki. Ryginal-e można wiecej przyciać jesli komuś potrzeba.

A co do przekażnika to zamontuje taki normalny przekażnik któy bedzie załączał obwód manetek dopiero po włączeniu świateł. Fabryczne zabezpiueczenie tych manetek zabezpiecza przed pełnym rozładoaniem aku ale można już motocykla nie odpalić wiec lepiej sie zabezpieczyc.
                Tak mi odpisali ze sklepu jak kupowałem
                dirtier, happier

Komentarz

Tak mi odpisali ze sklepu jak kupowałem

Mało profesjonalny ten sklep.

Różnice zauważyłem w wygladzie i ilości możliwego przyciecia manetek na wymiar pokazane na foto z instrukcji.
                  Załączone pliki

Komentarz

Mało profesjonalny ten sklep.

Różnice zauważyłem w wygladzie i ilości możliwego przyciecia manetek na wymiar pokazane na foto z instrukcji.
                    scigacz.pl...
                    dirtier, happier

Komentarz

scigacz.pl...
                      Tam włąśnie kupiłem swoje....

Komentarz

Przekażnik jak na foto. pełno tego na allegro i w każdym sklepie z czesciami do samochodów.

Podłączenie :

86 - minus z aku.
                        85 plus z postojówki z przodu lub z tyłu.
                        30 plus z aku z zamontowanym na przewodzie bezpiecznikiem.
                        87 plus od manetek.
                        minus od manetek do aku (minus)

Włączenie świateł załączy przekaznik który puści napięcie na manetki.
                        Będzie można włączyć manetki tylko na światłach a przez zamontowanie przekażnika nie osłabimy ani świateł ani obwodu manetek.
                        dzieki wielkie za odpowiedz bardzo pomogła

Komentarz

jeżeli ktoś zamierza zakładać grzane manetki niech je od razu montuje z przekaznikiem w ten sposób nie rozładujemy aku jak zapomnimy wyłaczyc

Komentarz

schemat podłączenia z przekaźnikiem

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

zestaw do montażu

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

Może ja się nie znam na elektryce, ale coś mi tu nie pasuje. Manetki cały czas chodza na zwarciu?
                                --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Pracuję...
                                X