marcin..., skoro tak uważasz...
Ja nic nie regulowałem, kompów nie podłączałem. Zrobił mi to znany w Rzeszowie Darek i chodzi jak złoto.
Zapraszam na testy, jakby ktoś był w okolicy.
Ja nic nie regulowałem, kompów nie podłączałem. Zrobił mi to znany w Rzeszowie Darek i chodzi jak złoto.
Zapraszam na testy, jakby ktoś był w okolicy.

? Mysle ze nie ma co się bawic w takie rzeczy. JA u kumpla w Varadero montowalem dwa LEO, pochodzily od VTR - mialy inne mocowanie. gosc który mi je sprzedawal dorobil w cenie przejsciowki nie widząc moto - na podstawie schematu producenta moto oraz samego tłumika akcesoryjnego. poszukam go na allegro i podam Ci link - ja osobiscie jestem bardzo zadowolony. zamiast 2300zł kumpel wydał 1200zł, a ja tylko odcialem we wlasciwym miejscu stare wydechy i dokreciłem rurkę z zakonczeniem typu slip-on (czyli na spręzynkę, jak na zdjeciu powyzej w XTZ). Za taką przejsciowkę na jeden tłumik zaplacisz jakies 30-50zł z wysylka. montujesz bezinwazyjnie w konstrukcję, tzn nic nie tniesz, nie kombinujesz. A co najwazniejsze wszystko się trzyma, jest z nierdzewki - nie z jakis laczników itp, skladane na pastę montazową - z tendencją do odpadniecia przy najblizszym wyjezdzie ;]
Komentarz