Zamieszczone przez el_norbiako
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Warsztat Warszawa i oklolice
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez LukaSS Zobacz postawarsztacie z uprawnieniamisigpic
Komentarz
-
...
Zamieszczone przez fxrider Zobacz posta....Rafała z Otwocka - serwisował już kilka forumowych tenerek więc maszyny zna.
Tel. 791 092 969 ....
pozdrawiam, Adam
Jakośc usług na bardzo dobrym poziomie, ceny konkurencyjne, polecam.Sprzedam silnik do xtz 750 kontakt na PW.
Komentarz
-
Oddałem ST na pełny przegląd i serwis przed misją Ubootdo Damiana
Damian serwisuje moje motocykle od 5 lat, ostatni (DR) u mnie w garażu- byłem pierwszy raz na Mińskiej 25, potwierdzam, że profeska pełna, chyba połowa sprzętów obecnie to Enduro i reise-enduro.
Co do cen należy pytać osobiście, mnie wycenił baaardzo umiarkowanie - a mam do tego pewność, że nie będzie żadnej ściemy wymieni to co trzeba tak jak trzeba.
Więc : POLECAMST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
FB: http://www.facebook.com/kamilltee
Komentarz
-
Kilka nowych adresów, które znalazłem na innych forach.
"Jest nowo otwarty warsztat motocyklowy na ul. Ordona 2A
Dla zainteresowanych podajÄ™ numer telefonu do Pana Adama czyli szefa - 784-566-161
Adam był długoletni pracownikiem i szefem warsztatu Yamahy przy ul. Połczyńskiej."
byłem klientem Pana Adama jeszcze w Yamasze i nie mogę narzekać. Nie wiem jednak jak naprawia "na swoim"
=====
warsztat mechaniki motocyklowej w Miedzylesiu
ul .Zwolenska 32. tel.604 519 765
ten ma dobre opinie na forum DragStara
====
Wał Miedzeszyński 375
Kontakt:
Michał, 500-465-707
Warsztat nie prezentuje się zbyt efektownie, ale właściciel jest człowiekiem konkretnym i fachowym.
o tym opinii mało.
KtoÅ› coÅ› wie?
Komentarz
-
Cześć
Znacie mnie z postów o wyprzedaży w Boldorze. Ja także jestem mechanikiem motocyklowym. Pracuję w swoim warsztacie. Mam sporo sprzętu i cały czas kupuję nowy (min. z Boldoru). Posiadam sporą kolekcję manuali do wielu maszyn a także zdrowe podejście do tematu naprawy i serwisowania motocykli.
Pracowałem w kilku serwisach motocyklowych min. w Yamaha.
Jestem z Brwinowa (pod WarszawÄ…, 30 km w stronÄ™, w stronÄ™ Grodziska Mazowieckiego)
Tel. do mnie: 509 637 829
Tomek
Komentarz
-
Zamieszczone przez LukaSS Zobacz postaDamian Śmigielski - człowiek z Jednośladu na TVN turbo (ul. Mińska):
http://www.garazpodryzymkoniem.pl/
Miły mechanik powiedział, że mam napisać maila do Damiana, to na pewno odpisze w sprawie kosztów i terminu.
Napisałem... cisza.
Po kilku dniach ponownie (coś może nie doszło.. pomyślałem). Znowu cisza.
Dzwonię - Damian przeprasza, że nie odpisał, ale jeśli wyślę mu maila raz jeszcze (po raz trzeci!) to już na pewno odpisze..
Napisałem... i znowu cisza.
OcenÄ™ pozostawiam kolegom forumowiczom...
W tym samym miejscu siedzi natomiast Hubert z firmy motogumy.pl
Ten z kolei odpisuje na maile - jest kompetentny i przyjazny. Nie wiem jak porównanie cen z innymi sklepami, ale jeśli chodzi o obsługę klienta, to polecam.
Komentarz
-
Czołem,
Na początek dołączę się do pozytywnej opinii o Zuma motocykle z Falenicy. Rzeczowo, szybko i na temat, a do tego pogadać można
Z kolei mam pytanie o jakiegoś polecanego tapicera w Warszawie. Muszę obszyć 3 siodła, w tym jedno do ST. Nie zależy mi na napisie Yamaha, oby ktoś się znał na rzeczy i nie ździerał.
PZDR!
Komentarz
-
Hej,
u Michała (dobrze pamiętam imię?) z Zumy faktycznie można konkretnie temat załatwić - a oprócz tego bardzo sympatyczny gość.
Co do tapicera - mam jeden namiar w tej okolicy (Michalin) - obszywałem tam kanapę od GSy - tanio nie było (bodajże 100 czy 130zł), ale materiały dobre, wody nie puszczają, było poprawianie gąbki, a moja kanapa miała bardziej wymyślne kształty niż w ST - mogę poszukać namiaru, jeśli byłbyś zainteresowany, choć może lepiej poczekać na jakąś tańszą alternatywę ?sigpic
Komentarz
-
Tak, tak, Zuma to Michał. Wczoraj właśnie odebrałem od Niego moją ST, którą postawił na nogi po całej zimie pod chmurką (nienie, to nie ja jestem takim sadystą, tylko poprzedni właściciel, od którego kupiłem maszynę, a kupiłem nawet jej nie odpalając).
130 zł to z materiałem, czy sama robota? Bo jak z materiałem to bardzo tanio! Szukam już od jakiegoś czasu dobrego tapicera, bo mam jeszcze do obszycia siodło z Vespy mojej żony i z taty Aprilii. Z dotychczasowych tapicerów, to najtaniej krzyczeli 250 zł z materiałem... :/
Także chętnie poproszę o kontakt, bo może w hurcie da się coś utargować.
Komentarz
-
Kumpla warsztat w Falenicy:
Sklep i serwis jachtowy, akcesoria, wyposażenie, silniki zaburtowe i elektronika. Sprzedaż, montaż, projektowanie, doradztwo
poznałem 3 lata temu, pierwszym zleceniem było postawienie na koła Jawki z 74r., po pół roku zacząłem zlecać serwis GS 500E, może nie ma czym się chwalić ale na początku, co drugi bak miałem glebę więc było co robić, w październiku 2011 kupiłem od niego XTZ 660 z 1992. szybka regulacja gaźnika i tenerka pali litr mniej na 100 km. Teraz serwisuje u Zumy dwa moto i nie mam zamiaru zmieniać mechanika.
Pozdrawiam i polecam
Komentarz
Komentarz