Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
a ja mam genialną wiadomość dla wszystkich, którzy siedzą trochę w "światku". łobuz Szparag będzie miał warsztat na ul. Mińskiej 25 (tam gdzie Hubert ma motogumy).
tyle
Będą panowie zadowoleni
Tylko q.... czemu ja będę miał tak daleko... W tym roku robiłem duży serwis w Stajni i złego słowa nie powiem - moto jeździ jak nowe. Po serwisie gaźników i spalanie spadło
Pomocy !!!
Szukam uczciwego niedrogiego warsztatu , który przełoży mi silnik w aucie.
Podczas wyjazdu na narty wyszedł mi korbowód bokiem i muszę pilnie przełożyć nowy silnik.
Mondeo TDCI 2002r. 130KM.
Może kogoś mi polecicie ?
Dzięki za podpowiedzi.
Jarek11
1. szukam miejsca z myjka ultradzwiekowa. chcial bym tam wlozyc moje super zaciski od mojej super tenery? zna ktos? (miejscowka u Huberta i Szparaga odpada)
2. szukam mistrza, ktory moglby mi zespawac bak, bo troche z niego leci. najchetniej w okolicach Piaseczna, bo tam zimuje bak.
obróbka skrawaniem, robią głównie rzeczy silnikowe
stale gatunkowe + nawęglanie + hartowanie
robiłem u nich zestaw tulei i łożysk ślizgowych.
mają na miejscu kupę sprzętu do obróbki metalu, zrobili też demontaż starych łożysk i montaż nowych.
wszystko to w rozsądnych pieniądzach.
jedyne czego nie mają to czas
w warsztacie klimatycznie, wszędzie leżą stosy silników, głowic, tłoków, cylindrów itp itd, w różnych stadiach regeneracji
Komentarz