Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
WyjÄ…tek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • KupiÄ™ - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Sprzedam Super Tenere [UPDATE: uwaga mina]

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

dobry materiał na dakarówke i tak wyglad do przerobienia byle rama była prosta i piec hulał jak nalezy...

Komentarz

rama prosta a piec tak hula że można się zdziwić
      Motocykl To Największy Wibrator Jaki Możesz Wsadzić Kobiecie Miedzy Nogi

Komentarz

podkreślam że temat nadal aktualny

Komentarz

Zamieszczone przez Bartas Zobacz posta
          Wkładu 2-3 tys, sporo pracy i będzie zrobiona jak trzeba
          Co tak konkretnie jest do zrobienia w onej Tenerce, poza mocowaniem lewego plastiku (+ wymianą plynów ofkors)? W moturach jestem totalnie zielony ale od 20 lat grzebie się w starym UAZ-ie. 2 tygodnie temu zdałem egzamin na kat A, czyli pod koniec listpada dostanę nowy plastik. Cel zakupu 2-3 "wakacyjne" tygodniowe wyjazdy rocznie na szeroko rozumiany Wschód.

Edit: Aaa już sie doczytałem. Po pierwsze trzeba toto zarejestrować w Polszcze
          Ostatnio edytowany przez Adampio; 2690.

Komentarz

na chwilę obecną są gaźniki do czyszczenia i synchro oraz tłumik do uszczelnienia, tak po za tym to raczej wszystko gra, ja osobiście wymieniłem olej w lagach + uszczelniacze i łożysko glówki ramy.

Komentarz

Kolego, dwa pytania:
              1. Czy wszystkie papiery wymagane do rejestracji posiadasz? Wymień jakie masz orginały i jakie tłumaczenia, bo mój wydział komunikacji jest przeje*any i nic nie odpuszczą.
              2. Czy bez problemu da radę przejechać na niej 400 km? Zastanawiam się nad ściągnięciem - a muszę pod ukraińską granicę dojechać.

Komentarz

Hej. do rejestracji w PL potrzebujesz dowód rejestracyjny, umowę kupna-sprzedaży + tłumaczenia dowodu rejestracyjnego. Te papiery posiadam. co do przejazdu 400 km to szczerze powiem że niewiem bo ja na tym motocyklu jeździłem tylko koło domu. Zakupiłem go głównie z chęci "postawienia go na nogach" - część już udało mi się zrobić ale biorąc pod uwagę mój nie elastyczny czas pracy jestem zmuszony Tenerke oddać komuś innemu. w postach powyżej pisałem co według mnie jeszcze należy w niej zrobić. w razie pytań proponuje kontakt telefoniczny 790-200-464 Tomek. pozdrawiam

Komentarz

odświeżam temat,
                  Czas biegnie, kasa ciśnie, napiszcie mi kto ile by ewentualnie dał za moją XTZ, Być może rozważę jakąś poważniejszą propozycje,

Komentarz

1.5k moge za nia dac kasa w kazdej chwili
                    Enduro nie klęka
                    R 1100 GS '99 - limonka
                    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

to żeś sypnął
                      Hvězdy chtějí patřit Tobě...

Komentarz

Jak pisze ze kasa cisnie a chetnych nie ma to zaproponowałem ile moge dac... mozemy negocjowac... a ktos jeszcze zainteresowany ?
                        Enduro nie klęka
                        R 1100 GS '99 - limonka
                        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Ja moge dac 2k
                          Take care of your Tenere she will take care of you

http://tablica.pl/oferta/yamaha-xtz-...5-ID1LXXh.html

Komentarz

2,5
                            sigpic
                            "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

a ja mowie 90 i nie wiecej!
                              Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
                              Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

No i widzicie, jest jednak zainteresowania, cena już 2.5k - dzięki mnie
                                Enduro nie klęka
                                R 1100 GS '99 - limonka
                                Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

PracujÄ™...
                                X