Na wstępie ... Witam Wszystkich. 
Szukałem czytałem ... nie znalazłem .. sorry.
Dopiero co zdałem kat. A i zakupiłem na pierwsze moto jak wyżej. Oj fajny motorek na naukę
Ale proszę nie myśleć że to że zdałem dopiero umniejsza mi wiosen :-P
Do tematu ...
Po przejechaniu kawałka w terenie a później dość szybko
po trasie w zbiorniku wyrównawczym zabulgotało i tenerka zostawiła ślad na betonie.
Czytałem o chłodnicy wentylatorze czujniku go załączającym itp.
Chcąc sprawdzić ww. mam pytanie ... gdzie szukać bezpiecznika od wentylatora, i czy wentylator na krótko można sprawdzić.
Nadmienię tylko że na kursie w Kawie wentylator załączał się non stop ... plac ... w tenerce jeszcze go nie słyszałem.
To dość szybko to coś koło 100 więc myślałem że się schłodzi ale nic... myślę że winę ponosi wentylator bądź czujnik który nim steruje ewentualnie bezpiecznik.
Nie chcąc przegrzebać pół motoru w poszukiwaniach prosiłbym o pomoc ew. fotkę gdzie szukać tego bezpiecznika.
Nie chciałbym motorka przegrzać i problem musze szybko rozwiązać.
Pojęcie o elektryce mam dość ciekawe :-) ale wolałbym "po kablach" nie szukać jak można prościej.
Z góry dziękuję za pomoc.

Szukałem czytałem ... nie znalazłem .. sorry.
Dopiero co zdałem kat. A i zakupiłem na pierwsze moto jak wyżej. Oj fajny motorek na naukę

Do tematu ...
Po przejechaniu kawałka w terenie a później dość szybko

Czytałem o chłodnicy wentylatorze czujniku go załączającym itp.
Chcąc sprawdzić ww. mam pytanie ... gdzie szukać bezpiecznika od wentylatora, i czy wentylator na krótko można sprawdzić.
Nadmienię tylko że na kursie w Kawie wentylator załączał się non stop ... plac ... w tenerce jeszcze go nie słyszałem.
To dość szybko to coś koło 100 więc myślałem że się schłodzi ale nic... myślę że winę ponosi wentylator bądź czujnik który nim steruje ewentualnie bezpiecznik.
Nie chcąc przegrzebać pół motoru w poszukiwaniach prosiłbym o pomoc ew. fotkę gdzie szukać tego bezpiecznika.
Nie chciałbym motorka przegrzać i problem musze szybko rozwiązać.
Pojęcie o elektryce mam dość ciekawe :-) ale wolałbym "po kablach" nie szukać jak można prościej.
Z góry dziękuję za pomoc.
Komentarz