Słuszna uwaga Andre.
No i kiedy będziesz malował, wszystko dookoła skrop wodą, aby kurz się nie podnosił, który będzie osiadał na malowanym.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Malowanie plastików bezbarwnym lakierem.
Zwiń
X
-
I pamiętaj aby nie robić tego na słońcu bo też lipa wychodzi
Zostaw komentarz:
-
Tylko pamietaj aby zmatowić powierzchnię przed natryskiem - np. wodny 5000. A później kilka warstw mokry na mokry. Zrób najpierw próbny natrysk.
Zostaw komentarz:
-
w jakimś innym temacie właśnie coś było o malowaniu RUDY 102. Nabazgraj coś od siebie i będziesz jedyny w swoim rodzaju
Zostaw komentarz:
-
Sprey moim zdaniem odpada. Malowałem tereske pistoletem oraz spreyem i efekt niebo a ziemia
bierz pistolet i jazda, ale na zacieki uważaj!
Zostaw komentarz:
-
Dokładnie masz rację gorzej być nie może, palcem bym to lepiej pomalował.
Zostaw komentarz:
-
To może lepiej niech nałoży kolejną warstwę bo jeśli ty nie dasz rady i porobisz zacieki to też będzie już po jabłkach.
No ale jeśli masz pistolecik i dajesz radę to próbuj. Gorzej przecie nie będzie
Zostaw komentarz:
-
oj już nie chcę wracać do tego tematu bo ANDERE nakleił naklejki tak jak się należało a ten gość nałożył tak mało bezbarwnego że te naklejki normalnie można oderwać paznokciem. Żal.
Zostaw komentarz:
-
jeśli masz wprawę i potrafisz to możesz spreyem ale znacznie lepiej wychodzi pistolecik. Co to za lakiernika sobie dograłeś że nie potrafi dokończyć tego co zaczął?
Zostaw komentarz:
-
Malowanie plastików bezbarwnym lakierem.
Mam pytanie, ponieważ lakiernik zwalił mi strasznie lakierowanie plastików i baku ponieważ kładł bardzo cienkie warstwy lakieru i na końcu położył jeszcze cieńszą warstwę lakieru bezbarwnego i teraz moje pytanie czy mogę teraz na to położyć jakikolwiek bezbarwny lakier czy już teraz nic z tym nie zrobię. I czy może to być lakier w sprayu czy lepiej malować ten bezbarwny sprężarką ?Tagi: Brak
Zostaw komentarz: