Witam po zimowej przerwie. Po wyremontowaniu w zeszłym roku i pomalowaniu mojej XTZ, zimowej przerwie - przyszedł czas na przygotowanie do sezonu. Chcę zakupić łańcuch z zębatkami na początek. Trzymać się Did'a? Potrzebuję łańcucha na jeden sezon praktycznie, duużo podróży planuje, ale myślę nie więcej niż 10-12kkm. Może przereklamowany ten Did? Jaka różnica między VM/VX ; chyba dobrze to napisałem. Sorry za pytanie ale lepszy zakuwany czy zapinany? Czy można wgl sobie dobierać wg. tego? Wsadzę go w całości ponieważ muszę dobrać się do wachacza. I co chodzi w oznaczeniach 525, 535, żebym babola jakiegoś nie zrobił kupując napęd. Od kogo najlepiej to brać? Alledrogo podpadło mi już parę razy.
I tu kolejne pytania. Mam spory całkiem luz na amorze góra -dół, siadło łożysko? Coś dokręcić? Nigdy nie rozbierałem u siebie wachacza jeszcze i nie wiem co się tam kryje. Łożyska na wachaczu nie wykazują luzu więc myślę tylko przesmarować, kalamitki rozruszać i poczyścić.
Sorry że tak dużo tego ale wolę zadawać wyczerpujące pytania i otrzymywać wyczerpujące odpowiedzi
Z góry dzięki
I tu kolejne pytania. Mam spory całkiem luz na amorze góra -dół, siadło łożysko? Coś dokręcić? Nigdy nie rozbierałem u siebie wachacza jeszcze i nie wiem co się tam kryje. Łożyska na wachaczu nie wykazują luzu więc myślę tylko przesmarować, kalamitki rozruszać i poczyścić.
Sorry że tak dużo tego ale wolę zadawać wyczerpujące pytania i otrzymywać wyczerpujące odpowiedzi

Komentarz