Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Puławy to jednak hardkorowa mieścina, tu trocin czochra śnieg katem, a w wiadomościach mówią że dyżurny z pogotowia przez telefon poród odbierał bo karetka nie mogła dojechać...mogłeś podjechać
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Marcin odstrzeliłeś się w najlepsze ciuchy i nowy kask chyba do kościoła taki ładny. Lekko złośliwy komentarz z pozdrowieniami nie jest potrzebny tej zimy nie jeździłem ledwie miesiąc i tydzień a to tylko dla tego że nie mam jeszcze kolców a w takim zlodzonym śniegu jazda była niebezpieczna, więc pozdrowienia dla wyznawców pomarańczowej zarazy bo w końcu warunki atmosferyczne im sprzyjają, mniej błota i w ogóle .
Chyba za bardzo sobie wziąłes do serca slogan reklamowy ´bądz jak Taddy´
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
No jakbym nie miał kasku to bym dzis łeb skręcił pare razy pokonałem przeszkode z tych 3 opon a za ostatnim razem opona na samej gorze zsunęła się, pojechala pod przednim kołem i wyglebiłem potężnie
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
My też dziś z Erwinem trochę pojeździliśmy po okolicy, ale jeszcze całej obwodnicy Dęblina nie przejechaliśmy
sigpic
Komentarz