Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Rajd Pałuk 2011- 30 kwietnia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

No GSy jechały, ale co chwilę glebiły
    sigpic
    "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

ja się wypieprzyłam w lesie na autorskim objeździe przeszkody ogólnie chyba na skutek zgubienia dotarliśmy w pewnym momencie (zaraz po stacji benzynowej i mokrej łące z rowem) do całkiem wysokiej i stromej ściany sypkiego piachu. w sumie do dziś się zastawiam czy to był element trasy. taki mikro erzberg

Komentarz

Zeszłoroczna edycja była naprawde fajna. Jeśli życie i czas pozwoli bardzo chętnie zjawie się i w tym roku.

Moja galeria z zeszłego roku :

http://xtzclub.pl/attachment.php?attachmentid=817

Komentarz

Szykujcie kostki bo na niektórych odcinkach będzie hardcorowo
          Wiemy już że nie jesteście miękkie buły i dlatego wierzymy , że zabawa będzie przednia !
          Pees. Jak już było wspomniane , będzie również trasa dla asfaltowców , więc....namówcie znajomych

Komentarz

Ja się wybieram razem z czwórką kumpli jeszcze, dwa gsy 650, lc8, lc4 i moja St Już nawet domek zarezerwowaliśmy.
            http://www.bikepics.com/members/luckylukepl/
            http://pl.youtube.com/user/luckykabatpl
            sigpic

Komentarz

Noooo "Kabat" - jeszcze jak się pojawisz pierwszy na starcie to już szacun całkowity ...hehehe

Komentarz

Na starcie to raczej ostatni. Bo domek mamy na mecie wiem zrobimy trasę rajdu podwójnie, najpierw z mety na start no i z powrotem
                http://www.bikepics.com/members/luckylukepl/
                http://pl.youtube.com/user/luckykabatpl
                sigpic

Komentarz

Stronka została zaktualizowana:

sigpic
                  "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Zapowiada sie niezle, jesli tylko nic nieoczekiwanego sie nie wydarzy to bede
                    Enduro nie klęka
                    R 1100 GS '99 - limonka
                    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Mnie niestety nie będzie 30 kwietnia jest ślub Ani koleżanki i mamy być ponoć na weselu
                      sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez Bartas Zobacz posta
                        Mnie niestety nie będzie 30 kwietnia jest ślub Ani koleżanki i mamy być ponoć na weselu
                        Kur.a mnie też nie będzie ale za to mamy zrobic paradę weselną koledze wiec może nie będzie tak źle. Ach te wesela.
                        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                        sigpic

Komentarz

Gdańsk wystawi reprezentację....

Komentarz

Zamieszczone przez trunek Zobacz posta
                            Gdańsk wystawi reprezentację....

No pewnie że wystawi : Co dwie Tenerki to nie jedna

...już się nie mogę doczekać !!!

Komentarz

Zamieszczone przez Bartas Zobacz posta
                              Stronka została zaktualizowana:

Pozytywnie, bardzo.

Komentarz

W tym roku tą "rzeczkę którą widać na filmiku" będziemy pokonywać nie w poprzek tylko wzdłuż....hehehe....))

Komentarz

Pracuję...
                                X