Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Rajd Pałuk 2011- 30 kwietnia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Komentarz

Panowie ! Jeśli ktoś się zapisał a nie pojawia się na liście uczestników , to znaczy że jedynie nie odnotowano wpłaty . Niestety nie wszystkie banki działają tak szybko , jakbyśmy chcieli . Dlatego tez proszę o odrobinę cierpliwości . Staram się każdego wieczora uzupełniać listę .

Komentarz

Jeśli ktoś leciał by z okolic Nowego Tomysla, to chetnie sie przyłącze. Kompan mi sie wysypał, ale mam zamiar pojechać.

Komentarz

Ja bede jechal z Poznania
          Enduro nie klęka
          R 1100 GS '99 - limonka
          Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

To może dobije do Ciebie w Poznaniu. Btw będziesz spał w namiocie, czy planujesz wynająć domek?

Komentarz

Jesli juz to domek, jak bede wiedzial dam znac
              Ostatnio edytowany przez trocin; 48.
              Enduro nie klęka
              R 1100 GS '99 - limonka
              Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Hej narazie na liście tylko 5 ST i chyba 2 małe, mało coś
                http://www.bikepics.com/members/luckylukepl/
                http://pl.youtube.com/user/luckykabatpl
                sigpic

Komentarz

Ja na ostatnia chwile sie dopisze i zaplace (pod koniec miesiaca) bo najpierw musze odebrac tereske i ja przetestowac poza tym jeszcze mam potwierdzic wolne wtedy w pracy... ale raczej bede
                  Enduro nie klęka
                  R 1100 GS '99 - limonka
                  Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Bedzie sie ktos wybierał z okolic Poznania ? W grupie razniej leciec
                    Enduro nie klęka
                    R 1100 GS '99 - limonka
                    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Ja będe z Robsonem leciał, więc jak by co możesz sie dołączyć w okolicach Poznania. Gdzie i jak dogadali byśmy sie przed rajdem.

Komentarz

Ok to wyslij mi nr na pw, ja ci wysle swoj jak juz bede wiedzial ze jade na 100% i sie zdzwonimy
                        Enduro nie klęka
                        R 1100 GS '99 - limonka
                        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Juz wiem ze jade, wplacilem juz kase, tak ze blizej terminu zgadamy sie zeby wspolnie leciec Moge wystartowac z Poznania nie wczesniej niz ok. 7.00 w sobote 30go - jadac spokojnie z przerwa na stacji ok. 9.00 bylibysmy na miejscu, bo to jakies 100km... Tak ze chyba ok bo na trase rajdu mozna wyjechac do godz. 11.00. Tylko jeszcze nocleg trzeba połapać, ja bym preferował domek, wyslalem maila do osrodka, zobaczymy co odpisza, bo rezerwacja jest mozliwa od 1 kwietnia a miejsc w domkach jest dla cos ponad 100 osob (a teraz na liscie jest juz 240 osób hehe)... oczywiscie jest tez pole namiotowe...
                          Ostatnio edytowany przez trocin; 48.
                          Enduro nie klęka
                          R 1100 GS '99 - limonka
                          Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Lista chętnych powoli rośnie Ciekawe jaka będzie różnica między ilością osób zapisanych i startujących. Rok temu chyba z 200/250 wystartowało ok 150.
                            sigpic
                            "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Ok więc. Szczegóły dogadamy puźniej. Ja będe kimał w namiocie, za młody jestem na luksusy Bartas w tym roku dopisują na liste, dopiero po wpłaceniu sianka. Może być ciekawie.

Komentarz

Zglosilo sie 377 jezdzców bedzie kogo blotem chlapac
                                Enduro nie klęka
                                R 1100 GS '99 - limonka
                                Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Pracuję...
                                X