Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Słuchajcie wszyscy !! Mamy z kogutem prośbę do tych wszystkich uczestników rajdu pałuk którzy zarezerwowali już noclegi na mecie !! Wypowiedzcie się na forum :czy " właściciel ośrodka " kazał sobie wpłacać zaliczkę lub całą kwotę z góry--- czy też płatności miały być uregulowane na miejscu>??? Jest to dla nas baaardzo ważne ! Prosimy o poważne podejście do naszej prośby ! Chodzi o to , że "ów kierownik/właściciel " ośrodka jest chyba troszeczkę niepoważny. Sami mamy problemy ze skontaktowaniem się z nim i chodzi nam po głowie zmiana miejsca mety. Wszystko zależy od tego czy robiliście wpłaty !!?? Czekamy na wasze wypowiedzi!
Kogut i kwachu.
Przecież kima w namiocie, to sama przyjemność. Kontakt z naturą, świeże powietrze, coś pieknego. A i dudki w kieszeni zostają Chyba że ktoś ma problemy zdrowotne, lub też zwyczajnie nie lubi. To sory
Podaj mi dane na PW, jeżeli nie dasz rady tego załatwić. Kogut to mój znajomy, myślę, że jeszcze Cię przepuści.
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Komentarz