Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

II zlot klubowy Mazury 27-29.04.2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

28042012819.jpg28042012852.jpg28042012838.jpg28042012854.jpg

Komentarz

Jeszcze trochę moich:

Komentarz

Zamieszczone przez MarioM06 Zobacz posta
        Link nie robi

Komentarz

erwin utopił kata Biebrzy

Komentarz

O w morde, ale na kołach wrócił, czy nic z tego?

Komentarz

Sie macie
              Właśnie dotarłem do domu ... jeszcze 15 min i .... do roboty
              Wystartowałem o 4:40 z miejsca pogromu ... a może potopu...
              Kat jak zwykle .... na sznurku za teresą...
              Najświeższe wieści jednak donoszą że udało się go reanimować.... a Erwina ucho boli bo za długo trzymał przy nim telefon podczas konsultacji mechanicznych
              Mają z Gianim wystartować koło południa ... może dziś im się uda bo sklep na wiosce zamknęli
              Dziękuję wszystkim za super spotkanko

Komentarz

ERwin ujedzie dalej, zmienił część oleju i wszystko ok, giani ma mleko w silniku, w Białymstoku mają zmienić filtr w teresie i olej jeszcze raz, chyba trzeci z kolei, wracają dziś na Dęblin.
                Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                sigpic

Komentarz

P4290257.jpg
                  Jak by miał szyszki w wydechu do by nie utopił

Komentarz

Siema własnie dotarłem do domu troszkę mi sie zlot przeciągnął Dziaki wszystkim za spotkanie bylo zacnie Wielkie dzieki Łojkowi który mnie przygarnol do swojego apartamentu napoił i nakarmił skarb nie facet hehe . Ale jednak brakowalo słunnego KURWA KURWA ZA MALO PAŁY Junak 3 maj sie i krój

Komentarz

GOPR0649.jpgGOPR0646.jpgGOPR0647.jpgGOPR0659.jpgGOPR0663.jpg

Komentarz

czeeeść, dzięki wszystkim za to, że byliście, zlot uważam za bardzo udany
                        i dzięki chłopakom Czeczenowi, Erwinowi i Gianiemu za pomoc przy ekspresowej zmianie żarówek na H4, po tym jak padły mi oba światła, a tych prehistorycznych baniek nigdzie nie można było dostać

na ślub dotarłam

zdjęcia ode mnie https://picasaweb.google.com/katarzy...eat=directlink

jutro z rana wyruszam w dalszą trasę, tym razem na południe

i oczywiście przyłączam się do oficjalnych życzeń Junakowego zdrowienia..

Komentarz

Fajnie było .... ale się skończyło - taka refleksja po dzisiejszym dniu w pracy... - więc nie ma się co opi.... tylko pomyśleć o jesiennym spotkaniu
                          Przypadkiem nocowaliśmy nad Biebrzą (jeszcze przed wodowaniem Gianiego i Erwina) w genialnej agroturystyce ....
                          Miejsce jak na nasze potrzeby jest wspaniałe (moim zdaniem) - daleko od siedzib ludzkich,standard dużo lepszy niż w Wilkasach,miejsc noclegowych - do 40 szt (nie licząc podłogi)pokoje 2-3-4-osobowe, ogromna wiata z miejscem na ognisko,naprawdę spora sala ze stołami(w razie deszczu np.)w pełni wypasiona kuchnia,możliwość zamówienia żarełka lokalnego (do uzgodnienia) , brak szlabanów i "dżorddżów klunejów" , atrakcyjne ceny (bez ukrytych dopłat) - po prostu cała wieś dla nas (a liczy 3 domy) ,sklep,stacja paliw,bankomat w odległości 6km, restauracja-zajazd o wysokim standardzie w odległości 2km,jakieś 800mb - campus uniwersytecki gdzie odbywają się trzaskobłyski ... i nie ma żadnego płotu po drodze , i ...... szutrowe drogi w nieprzebranych ilościach(legalne) piaski i bagna dla chętnych oraz OeSiki w stylu "wodowanie kata i teresy" spora ilość ciekawych turystycznie i przyrodniczo miejsc (np: Osowiec Twierdza,Biebrzański PN,Wizna.. itd.) - możliwość zorganizowania krótkiego spływu kajakowego ...

Nie proponuję żadnego terminu tylko lokalizację - napiszcie co o tym myślicie...

P.S.- zapomniałem o najważniejszym!!! - widziałem tam taki garnek że Siedlarowi trzeba będzie przyczepką materiał pędny dowieźć...

Komentarz

Jestem za

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
                              Fajnie było .... ale się skończyło - taka refleksja po dzisiejszym dniu w pracy... - więc nie ma się co opi.... tylko pomyśleć o jesiennym spotkaniu
                              Przypadkiem nocowaliśmy nad Biebrzą (jeszcze przed wodowaniem Gianiego i Erwina) w genialnej agroturystyce ....
                              Miejsce jak na nasze potrzeby jest wspaniałe (moim zdaniem) - daleko od siedzib ludzkich,standard dużo lepszy niż w Wilkasach,miejsc noclegowych - do 40 szt (nie licząc podłogi)pokoje 2-3-4-osobowe, ogromna wiata z miejscem na ognisko,naprawdę spora sala ze stołami(w razie deszczu np.)w pełni wypasiona kuchnia,możliwość zamówienia żarełka lokalnego (do uzgodnienia) , brak szlabanów i "dżorddżów klunejów" , atrakcyjne ceny (bez ukrytych dopłat) - po prostu cała wieś dla nas (a liczy 3 domy) ,sklep,stacja paliw,bankomat w odległości 6km, restauracja-zajazd o wysokim standardzie w odległości 2km,jakieś 800mb - campus uniwersytecki gdzie odbywają się trzaskobłyski ... i nie ma żadnego płotu po drodze , i ...... szutrowe drogi w nieprzebranych ilościach(legalne) piaski i bagna dla chętnych oraz OeSiki w stylu "wodowanie kata i teresy" spora ilość ciekawych turystycznie i przyrodniczo miejsc (np: Osowiec Twierdza,Biebrzański PN,Wizna.. itd.) - możliwość zorganizowania krótkiego spływu kajakowego ...

Nie proponuję żadnego terminu tylko lokalizację - napiszcie co o tym myślicie...

P.S.- zapomniałem o najważniejszym!!! - widziałem tam taki garnek że Siedlarowi trzeba będzie przyczepką materiał pędny dowieźć...
                              masz jakieś fotki? podaj lokalizację może maja jakieś www

Komentarz

Pracuję...
                              X