Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
II zlot klubowy Mazury 27-29.04.2012
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez czeczen Zobacz postaFajnie było.... ale się skończyło
- taka refleksja po dzisiejszym dniu w pracy... - więc nie ma się co opi.... tylko pomyśleć o jesiennym spotkaniu
Przypadkiem nocowaliśmy nad Biebrzą (jeszcze przed wodowaniem Gianiego i Erwina) w genialnej agroturystyce ....
Miejsce jak na nasze potrzeby jest wspaniałe (moim zdaniem) - daleko od siedzib ludzkich,standard dużo lepszy niż w Wilkasach,miejsc noclegowych - do 40 szt (nie licząc podłogi)pokoje 2-3-4-osobowe, ogromna wiata z miejscem na ognisko,naprawdę spora sala ze stołami(w razie deszczu np.)w pełni wypasiona kuchnia,możliwość zamówienia żarełka lokalnego (do uzgodnienia) , brak szlabanów i "dżorddżów klunejów" , atrakcyjne ceny (bez ukrytych dopłat) - po prostu cała wieś dla nas (a liczy 3 domy
) ,sklep,stacja paliw,bankomat w odległości 6km, restauracja-zajazd o wysokim standardzie w odległości 2km,jakieś 800mb - campus uniwersytecki gdzie odbywają się trzaskobłyski ... i nie ma żadnego płotu po drodze
, i ...... szutrowe drogi w nieprzebranych ilościach(legalne) piaski i bagna dla chętnych
oraz OeSiki w stylu "wodowanie kata i teresy"
spora ilość ciekawych turystycznie i przyrodniczo miejsc (np: Osowiec Twierdza,Biebrzański PN,Wizna.. itd.) - możliwość zorganizowania krótkiego spływu kajakowego ...
Nie proponuję żadnego terminu tylko lokalizację - napiszcie co o tym myślicie...
P.S.- zapomniałem o najważniejszym!!! - widziałem tam taki garnek że Siedlarowi trzeba będzie przyczepką materiał pędny dowieźć...
Komentarz
-
Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta).
Cudna okolica !
nic nie piszę na razie na 100% co do obecności mojej, ale byłbym się postarał na jesieniostatecznie z całą familią i przyczepą
Ostatnio edytowany przez kamilltee; 308.ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
FB: http://www.facebook.com/kamilltee
Komentarz
-
Zamieszczone przez Trusek Zobacz postaCzeczen to ja proponuje spotkać sie w lipcu jakoś
Komentarz
-
2012-04-27 17.22.40.jpg2012-04-27 17.22.44.jpg2012-04-27 17.23.05.jpg
mój aparat ma funkcje smile GS, robi fote z automatu jak tylko gs gryzie glebeOstatnio edytowany przez siedlar; 193.
Komentarz
-
No to wróciliśmy, załączam zdjęcie, loża szyderców, właściciele ktmów spokojnie konsumują kolację a właściciel kondona rozlewa olej po garażu
hominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Komentarz
-
Komentarz ze zdjęciem z garażu to dzieło Junaka, tylko z mojego profilu pisał. Ja dyplomatycznie przemilczę tego "kondona", bo mam nieodparte wrażenie, że to utopienie kata na koniec to było realizowanie hasła rzuconego co niektórych xtz-etowców podczas dojazdu na zlot: "no to jeszcze jeden został do wyeliminowania"...
A to mała zajawka tego, co Wam Czeczen chce zafundować na jesieni (ludzie okoliczni mówili, że susza teraz tam jest...)
DSCN7486.jpg
DSCN7489.jpgOstatnio edytowany przez erwinw; 32.hominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaRada na przyszłość, nie jedź tam gdzie ktm bo utoniesz
Problem może pojawić się wtedy gdy trzeba teresę wypchnąć z kałuży... w przypadku katondona Erwina można zrobić tak jak on - wypchnąć z wrzuconą jedynką na zablokowanym kole a luz znaleźć dopiero na wysepce(chyba lekko zszokowany był)- w teresie trzeba znaleźć N już w kałuży....
Zanim zdążyłem dojść do Erwina - już wyciągnął klucze i odkręcał pokrywę filtra mówiąc "nieeee... woda nie dostała się raczej do filtra.." .....delikatnie zdejmuje pokrywę .... a strumień wody zalewa Erwinowi gatki....
Komentarz
Komentarz