Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

II zlot klubowy Mazury 27-29.04.2012

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
    Fajnie było .... ale się skończyło - taka refleksja po dzisiejszym dniu w pracy... - więc nie ma się co opi.... tylko pomyśleć o jesiennym spotkaniu
    Przypadkiem nocowaliśmy nad Biebrzą (jeszcze przed wodowaniem Gianiego i Erwina) w genialnej agroturystyce ....
    Miejsce jak na nasze potrzeby jest wspaniałe (moim zdaniem) - daleko od siedzib ludzkich,standard dużo lepszy niż w Wilkasach,miejsc noclegowych - do 40 szt (nie licząc podłogi)pokoje 2-3-4-osobowe, ogromna wiata z miejscem na ognisko,naprawdę spora sala ze stołami(w razie deszczu np.)w pełni wypasiona kuchnia,możliwość zamówienia żarełka lokalnego (do uzgodnienia) , brak szlabanów i "dżorddżów klunejów" , atrakcyjne ceny (bez ukrytych dopłat) - po prostu cała wieś dla nas (a liczy 3 domy) ,sklep,stacja paliw,bankomat w odległości 6km, restauracja-zajazd o wysokim standardzie w odległości 2km,jakieś 800mb - campus uniwersytecki gdzie odbywają się trzaskobłyski ... i nie ma żadnego płotu po drodze , i ...... szutrowe drogi w nieprzebranych ilościach(legalne) piaski i bagna dla chętnych oraz OeSiki w stylu "wodowanie kata i teresy" spora ilość ciekawych turystycznie i przyrodniczo miejsc (np: Osowiec Twierdza,Biebrzański PN,Wizna.. itd.) - możliwość zorganizowania krótkiego spływu kajakowego ...

Nie proponuję żadnego terminu tylko lokalizację - napiszcie co o tym myślicie...

P.S.- zapomniałem o najważniejszym!!! - widziałem tam taki garnek że Siedlarowi trzeba będzie przyczepką materiał pędny dowieźć...
    No i już wiemy gdzie organizujemy jesienne spotkanie XTZClub. Teren bardzo mi odpowiada do tego czasu zejdą mi Trailmaxy i wejdzie kostka oj będzie rycie.

Komentarz

Czeczen to ja proponuje spotkać sie w lipcu jakoś

Komentarz

kurde późno jakoś, pewnie zimno zacznie sie robić

Komentarz

Piękna okolica - kiedyś z Goniądza przez bagna do Oswowca i spowrotem mieliśmy pieszy nocny rajd Świetliki (Gosia wie coś o tym ).
          Cudna okolica !

nic nie piszę na razie na 100% co do obecności mojej, ale byłbym się postarał na jesieni ostatecznie z całą familią i przyczepą
          Ostatnio edytowany przez kamilltee; 308.
          ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
          FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

Zamieszczone przez Trusek Zobacz posta
            Czeczen to ja proponuje spotkać sie w lipcu jakoś
            W lipcu to 1/3 forum eksploruje Bałkany

Komentarz

jesień to dobry termin. Wcześniej i tak zapier....alamy u Czeczena tylko czekac na konkrety

Komentarz

2012-04-27 17.22.40.jpg2012-04-27 17.22.44.jpg2012-04-27 17.23.05.jpg
                mój aparat ma funkcje smile GS, robi fote z automatu jak tylko gs gryzie glebe
                Ostatnio edytowany przez siedlar; 193.

Komentarz

No to wróciliśmy, załączam zdjęcie, loża szyderców, właściciele ktmów spokojnie konsumują kolację a właściciel kondona rozlewa olej po garażu

hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                  Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Eee tam to ściema jakaś, olej musi być z jakiegoś kata. Giani miał przecież "mleko" w silniku.
                    "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Komentarz ze zdjęciem z garażu to dzieło Junaka, tylko z mojego profilu pisał. Ja dyplomatycznie przemilczę tego "kondona", bo mam nieodparte wrażenie, że to utopienie kata na koniec to było realizowanie hasła rzuconego co niektórych xtz-etowców podczas dojazdu na zlot: "no to jeszcze jeden został do wyeliminowania"...

A to mała zajawka tego, co Wam Czeczen chce zafundować na jesieni (ludzie okoliczni mówili, że susza teraz tam jest...)

DSCN7486.jpg

DSCN7489.jpg
                      Ostatnio edytowany przez erwinw; 32.
                      hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                      Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Czeczen, popłakałem się ze śmiechu na Twój komentarz

Komentarz

Rada na przyszłość, nie jedź tam gdzie ktm bo utoniesz
                          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                          sigpic

Komentarz

I jeszcze jedno niewielkie, ale za to ,,medialne'' podziękowanie za organizację zlotu:
                            Sowizdrzał
                            KTM 750 6T
                            Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                              Rada na przyszłość, nie jedź tam gdzie ktm bo utoniesz
                              Niekoniecznie .....

Problem może pojawić się wtedy gdy trzeba teresę wypchnąć z kałuży... w przypadku katondona Erwina można zrobić tak jak on - wypchnąć z wrzuconą jedynką na zablokowanym kole a luz znaleźć dopiero na wysepce (chyba lekko zszokowany był)- w teresie trzeba znaleźć N już w kałuży....

Zanim zdążyłem dojść do Erwina - już wyciągnął klucze i odkręcał pokrywę filtra mówiąc "nieeee... woda nie dostała się raczej do filtra.." .....delikatnie zdejmuje pokrywę .... a strumień wody zalewa Erwinowi gatki....

Komentarz

Pracuję...
                              X