Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Może znów nad Nidę, trochę inny rejon. Off ale bez szaleństwa, dla chętnych znajdzie się błoto, ale drogi generalnie łatwe i fajne przez wydmy i wzgórza.
Może zobaczymy ruiny średniowiecznego zamku Mokrsko nad samą Nidą.
Termin: proponuję środa 25.04 o 5tej po południu tam gdzie ostatnio - Czerwona Góra.
Jeśli macie inne propozycję to ustalimy.
Jeśli na środę nie zdążycie/nie możecie to możemy pojechać później.
Korciło by mnie wyskoczyć wreszcie gdzieś "dalej" w sobotę.
Na pustki nad Pilicę albo rejon chaniecko rakowski pojeździć po lesistych wydmach i polach.
Noże koneckie - dużo gruntowych dróg, wielkie lasy i można by pozwiedzać resztki zakładów zagłębia staropolskiego.
To do uzgodnienia, ale chyba gdzieś pojadę-na moto bo jeszcze nie naprawiłem samochodu enduro .
Tak czy siak jeśli na środę ktoś będzie chętny to pojadę ale tak żeby nie późno wrócić.
Jeśli wszyscy damy radę to może w sobotę?? Jeśli macie na weekend inne plany to może w piątek małe polatanie i pogadanie.
PS
Ale właściwie chyba nikomu za bardzo środa nie pasuje, to może jednak czwartek-piętek, jakieś propozycje?
Rejon chaniecko-rakowsko-bogoryjsko-łagowicki jest świetny (doliny Łagowicy i Kacanki), ale popołudnie w piątek to trochę mało czasu. Może tak w niedzielę po obiedzie? No chyba, że tylko tak "kontrolnie".
Powiem tak , właśnie wyskoczył mi wyjazd z pracy środa i czwartek odpada.
Sory.
W weekend natomiast chętnie bym wyskoczył, rejony Bernarda jak najbardziej.
Sobota czy niedziela jak dla mnie bez różnicy (przynajmniej na razie). Jeszcze się zgadamy.
Wróciłem i włączyłem internet
Kurcze to w ten weekend jest zlot na Mazurach. Ja się na to nie piszę - moja strata.
Mariusz był na Białorusi. Muszą go wypytać bo chodzi mi po głowie żeby tam pojechać.
Komentarz