Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kieleckie spotkanie na moto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

jak zwykle

Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

Fakt

ale to był pikuś .... tu było lepiej

fot%u00252520092.jpg

Fajne fotki wyszły - dzięki Tomek
      Ostatnio edytowany przez czeczen; 402.

Komentarz

Nowa propozycja
        kolejne spotkanie

Może znów nad Nidę, trochę inny rejon. Off ale bez szaleństwa, dla chętnych znajdzie się błoto, ale drogi generalnie łatwe i fajne przez wydmy i wzgórza.
        Może zobaczymy ruiny średniowiecznego zamku Mokrsko nad samą Nidą.

Termin: proponuję środa 25.04 o 5tej po południu tam gdzie ostatnio - Czerwona Góra.
        Jeśli macie inne propozycję to ustalimy.

Pozdrawiam Tomek

Komentarz

Ciekawa propozycja - nie jestem pewien czy zdążę ogarnąć sprzęt (czy dojdzie na czas zamówiona zębatka i zamontuję stelaże i sakwy) - dam znać

Komentarz

Hmm, ja nie wiem na 100% bo mam goscia, ale jakbyy sie udalo mi czmychnac, to przyjade

Komentarz

Tomek, ja w środy nie mogę.

Komentarz

Jeśli na środę nie zdążycie/nie możecie to możemy pojechać później.
                Korciło by mnie wyskoczyć wreszcie gdzieś "dalej" w sobotę.
                Na pustki nad Pilicę albo rejon chaniecko rakowski pojeździć po lesistych wydmach i polach.
                Noże koneckie - dużo gruntowych dróg, wielkie lasy i można by pozwiedzać resztki zakładów zagłębia staropolskiego.

To do uzgodnienia, ale chyba gdzieś pojadę-na moto bo jeszcze nie naprawiłem samochodu enduro .

Tak czy siak jeśli na środę ktoś będzie chętny to pojadę ale tak żeby nie późno wrócić.

Jeśli wszyscy damy radę to może w sobotę?? Jeśli macie na weekend inne plany to może w piątek małe polatanie i pogadanie.

PS
                Ale właściwie chyba nikomu za bardzo środa nie pasuje, to może jednak czwartek-piętek, jakieś propozycje?
                Ostatnio edytowany przez Tomur; 101. Powód: PS

Komentarz

Rejon chaniecko-rakowsko-bogoryjsko-łagowicki jest świetny (doliny Łagowicy i Kacanki), ale popołudnie w piątek to trochę mało czasu. Może tak w niedzielę po obiedzie? No chyba, że tylko tak "kontrolnie".

Komentarz

Powiem tak , właśnie wyskoczył mi wyjazd z pracy środa i czwartek odpada.
                    Sory.

W weekend natomiast chętnie bym wyskoczył, rejony Bernarda jak najbardziej.
                    Sobota czy niedziela jak dla mnie bez różnicy (przynajmniej na razie). Jeszcze się zgadamy.

Komentarz

To ja w weekend odpadam, bo wyjezdzam na mazurki

Komentarz

W weekend mam zamiar obejrzeć Niegocin
                        Mariusz powinien już wrócić z Białorusi - ale nie wiem czy nie będzie miał przesytu jazdy terenowej

Komentarz

Wróciłem i włączyłem internet
                          Kurcze to w ten weekend jest zlot na Mazurach. Ja się na to nie piszę - moja strata.
                          Mariusz był na Białorusi. Muszą go wypytać bo chodzi mi po głowie żeby tam pojechać.

Odezwę się do Ciebie Bernard na tel.

Komentarz

Hej
                            Wróciłem z Białorusi chętnie spotkam się z Wami może niedziela 29 ?
                            A odnośnie jazdy terenowej to było grubo.

Komentarz

No to jutro. Może opowiesz jak i gdzie po Białorusi jeździłeś.
                              Właśnie telefonowałem do Bernarda ale się nie dodzwoniłem.

Czytacie to?

Może spotkamy się kolo 12tej tu:

i pojedziemy w kierunku Szydłowa. Fajne drogi i górki widziałem tam ostatnio jak bylem na piechtę.

Komentarz

Dla mnie ok ale bliżej 13tej

Komentarz

Pracuję...
                                X