Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kieleckie spotkanie na moto

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Czas i miejsce spotkania:
    około godziny 10:30
    na parkingu nad zalewem w Borkowie
    tutaj:

Miejsce spotkania wybieram takie żeby można było tafić ale żeby nie czekać na siebie na jakiejś stacji benzynowej czy innym nieciekawym miejscu.

Trasa:
    Piaszczyste trakty koło Rakowa. Brody za rzeczkach.
    W planie widokowa górka z której widać teren od Łysogór po Połaniec. Ruiny PGRu. Pozostałości po kolejce wąskotorowej.
    Ale to nie będzie turystyka i zwiedzanie. Poprostu chcę się jak zwykle pokręcić po polach i wioskach.
    Może odbijemy w kierunku Pierzchnicy i Szydłowa.

Do zobaczenia!

Komentarz

Udanej wycieczki
      Ja muszę reanimować moto - może następnym razem dołączę.

Komentarz

Ja się piszę.

Komentarz

Było zajedwabiście .Dzięki Tomur za przewodnictwo.

Komentarz

bylo bardzo przyjemnie ... wielkie dzieki
            sigpic
            http://www.facebook.com/arek.monski

Komentarz

Fajnie że się z Wami jeździło. Cieszę się że podobała się Wam trasa.

Obrobiłem na szybko fotki:

Generalnie pogoda była piękna choć już dni coraz krótsze.
              Po terenowych drogach jeździło się świetnie, bo piach jest wilgotny ale równocześnie jest bardzo niski poziom wód gruntowych.
              Drogę która zawsze mnie intrygowała a ze dwa razy zawracałem na niej przed rozlewiskami, zrobiliśmy "suchym butem".
              Brakowało mi bukowych lasów, które najładniej wyglądają o tej porze roku. Teoretycznie można by i w takie wjechać, ale to wolę zostawić na piesze wycieczki.
              Jakoś nie chcę jeździć po tych ładnych kompleksach. Co innego sadzone sośniaki. Wykroczenia takie samo ale "moralnie" co innego
              Chociaż widziałem drogi świeżo zniszczone po wyrębach. "Nożna" by takimi, ale to znowu błoto i koleiny na traktor. Albo na endurowca a nie moto turystę

Następnym razem pojechał bym z chęcią w rejon Pierzchnicy i zapuszczał się bez patrzenia ma ,mapę w polne drogi trzymając kierunek na Szydłów.
              Czuję a nawet wiem że są tam piękna zadupia, wśród leśne wioski, nieużytki i zagajniki po których się najfajniej jeździ, i gdzie jeździ się na legalu.

Komentarz

Mały wypadzik na :

planujemy mały wypad - Jacu,Erni.Robson,Lemur? - ktoś jeszcze? -pokibicować oczywiście

więcej info: http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&...AKE7a-_n5k-Nxg

Komentarz

ja sie wybieram ale puszką

Komentarz

Ja się piszę jesli tylko nie dopadnie mnie syndrom poprzedniego dnia

- - - Zaktualizowano - - -

Rozumiem, że offem ... zatem o której i gdzie zbiórka ??
                    sigpic
                    http://www.facebook.com/arek.monski

Komentarz

Może przyjadę ale samochodem. Może uda się to z czymś połączyć
                      Już wiem dlaczego ten kamieniołom jest taki rozjeżdżony.

Komentarz

Arek- jutro ustalenia - miejsce ,godzina .

Tomur, Rumpel - zobaczymy się na miejscu

Komentarz

Patrząc na prognozę pogody

to chyba zimówki zakładajcie do motocykli, chociaż offem da radę. Tylko już czuję tą glinkę na górkach sobkowskich.

Ja raczej nie przyjadę, chyba że będzie w miarę pogoda na dotlenienie dziecka. Tak to bym sprytnie połączył.

Komentarz

czeczen puśc mi na priva nr tel to sie bede kontaktowal, moge zabrac ze soba faje wodna i jakies stoleczki, piknik gotowy

Komentarz

Pogoda faktycznie nietęga ... zobaczymy co będzie i ostatecznie skoczymy autkiem.
                              Rumpel -ok.

Komentarz

Pracuję...
                              X