Ja i arunia mamy tego samego 40 latka do obskoczenia,ale chyba dam rade z piątku na sobotę no i oczywiście sobotę do późnego popołudnia.Czeczen ma rację, jeden termin konkretnie,a kto to nie da radyto napewno zmieści się w następnym.Cały sezon przed nami.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Świetokrzyskie cz. II
Zwiń
X
-
6 is ok!
ps.nie będzie problemem jak zaproszę zaprzyjaźnioną rodzinkę autem? Mały przedszkolak jeździ już quadem, a jego tatę namawiam na moto. Chciałbym im klimat takich imprez pokazać.hominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Komentarz
-
Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta6 is ok!
ps.nie będzie problemem jak zaproszę zaprzyjaźnioną rodzinkę autem? Mały przedszkolak jeździ już quadem, a jego tatę namawiam na moto. Chciałbym im klimat takich imprez pokazać.
Chyba, że będzie Junak, bo tylko on trzyma poziom"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
...tych kulturalnych, dojrzałych ludzi z pasją! Junak swymi komentarzami i postawą psuje nam opinię... Kto go pozna od razu widzi, że naszym kosztem stara się wypaść w lepszym świetleAle, jak to mówią: lepiej być znanym pijakiem, ...
hominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Komentarz
-
Gdyby nie dziewczyny, ja i rootolf u czeczena to chyba nikt by nie trzymał pionu tylko wszyscy by w poziomie leżeli po dwóch godzinachBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
No to super, bardzo sie ciesze Erwinku, ze masz o nas dobre zdanie, na tyle dobre zeby nas POKAZAC swoim znajomymPEWNIE ZE MOZECIE PRZYJEZDZAC ze znajomymi, i wogole mazzii
jak sie nie znamy to sie poznamy
)
beda tez moi znajomi, z takich "czystszych" motorkufff))))
wiec polaczymy nasze sily i bedzie lux, tylko przypominam, ze spanie tylko pod namiotami, a dzieci moga w campingu jak beda chcialy, lub w domu moich rodzicow
Co do trasy, to Tomur ma jakies propozycje, tylko sie zastanawia czy ciut wiecej offu nie wrzucic niz ostatnio, ja szcerze powiedziawszy po niedzielnym ladowaniu na drzewie, chyba od offu odpoczne (jacu nie chce mi dac moto))) no coz, tetetka stracila kierunek i kawalek plastiku, a ja dzieki Bogu mialam kask i buzer, choc i tak reka mnie bolala troszke po uderzeniu - bo tak mnie KLEkoty wyprowadzily
)) a dokladniej to koleina po kolana.
wracajac do watku, przyjezdzajcie 6, a kto bedzie chcial jeszcze tam przyjechac, zapraszam 13 ego - tez tam bedejestem tam co tydzien
Komentarz
-
Co do trasy, powtarzam sam siebie, z ustaleń z Kaską - naszą Organizatorką:
Popatrzyłem na mapę na spokojnie.
Z twojej bazy to super traskę po Ponidziu można zrobić.
Ja bym robił szutry, piachy, pola i lokalne asfalty.
Zwiedzanie Chęcin i pałacu w Chrobrzu i coś tam jeszcze.
Może zajechać do Wiślicy - super stare miasteczko.
Wychodziło by trochę terenowych dróg - w przeciwieństwie do turystyki u Przemka.
Nie wiem czy to jazda dla ludzi z pasażerkami i na szosowych oponach.
Ale to do obgadania.
Te drogi przez ponidziańskie pola i górki - to jest pierwsza klasa.
Tu mam parę fotek z tamtych rejonów:
Choć i tak można się tam bawić
Komentarz
Komentarz