Zamieszczone przez AdamB
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
III spotkanie klubowe - 7,8,9 września
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rootolf Zobacz postaAdam, w czym robiłeś tą trasę?, bo jest kilka ścinek przez las.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaPrzełącz sobie na satelitę, to są drogi w lesie po prostu
nie ma drogi.jpg"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
Zamieszczone przez rootolf Zobacz postaPrzecież mam na satelicie i drogi nie ma:
[ATTACH=CONFIG]11654[/ATTACH]
to mapa a nie satelitaBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez fxrider Zobacz postaTak na boku: masz jakiś wygodny patent na zaciąganie map z geoportalu ? (mam na myśli konkretnie VMAP) W czym tą traskę kleciłeś ?Trasę rysowałem w gugle map. Później GPSBABEL, konwersja z KML do GPX, wrzucam na garmina i nawiguję po śladzie.
Komentarz
-
Pięknie się rozwija
Rootolf - coś można wybrać http://www.atrakcjepodlasia.pl/wypoczynek.htm
AdamB - świetna i ciekawa traska
Zbyszek - nie mam ustalonej trasy - planuję jechać bokami szukając jakichś szuterków - zdzwonimy się bliżej terminu
Motorynka- deczko za późno na taki plan - załatwienie wizy Białoruskiej to około 2 tygodnie...
Junak ty... ty.... !!!! ty już wiesz co!!! i pamiętaj że "xtztowe advały" mogą Ci spuścić .... np. powietrze z katondona....
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaAdam, chyba by trzeba skrócić trasę bo tyle km przejechać bokami to xtzowe advały nie dadzą radyByło by dobrze żeby jak największa liczba osób, które przyjadą z nawigacją miała wgraną trasę u siebie. Wtedy (tak jak psiał Kamiltee) można podzielić się na mniejsze grupy, które będą jechały swoim tempem.
Moja trasa to tylko propozycja, więc jeśli ktoś ma pomysł na jej urozmaicenie lub zmianę przebiegu niech pisze. Będziemy rozważać każdą możliwość
Komentarz
Komentarz