Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

III spotkanie klubowe - 7,8,9 września

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

1. robkri, spanie podwórkowe
    2. Sobczaq - spanie podwórkowe
    3. marcinjunak - spanie w pokoju na łóżku, śniadanie, obiad i kolacja.
    4. RENIA i AdamB - jak wyżej.
    5. remartus - wygodne łoże i szamka
    6. rootolf - pokój, bez żarcia
    7. Janas - spanie podwórkowe
    8. qbalon - spanie w pokoju na łóżku, śniadanie, obiad i kolacja
    9. kamilltee - bardzo wstępnie, zatem na razie wersja "goła" - tzn gleba kominkowa i własne żarcie ... jak się wyklaruje to polecimy na wypasie
    10. Kaytec - spanie podwórkowe
    11.Trusek spanie przy kominku i własna szama chyba ze cos sie ogarnie u mnie z finansami czyli jak kamiltee "goła"
    12. .....................
    13. Beniamin - chciałbym wypas a la Junak, tylko chrapię odrobinę...
    14. advradek - namiot + posiłki
    15. Giani - muszę znowu terese utopić
    16. Irson -u mnie jeszcze 70/30 (wypas)
    17. ofca - 50/50. wersja budget.
    18. ...
    19. szpaq + 1 persona
    20. Mazzi 70% jak nic nie wybuchnie - Spanie w pokoju na łóżku, śniadanie, obiad i kolacja (chrapię - trzeba rzucić poduszką)
    21. Bartas + Karolina, 50/50, o ile nie będzie w tym terminie "Wakacji z Duchami", raczej namiot, żarcie własne, miejsce z dala od Beniamina, bo on naprawdę strasznie chrapie
    22. Sowizdrzał - kominek lub namiot, bez wyżywienia
    23. NASH222 - namiot + jadło na wypasie
    24. Daro - wersja full a la Junak
    25. AruniA_CK - szama i kominek
    26. LukaSS - pokój, podobnie jak Junak, z niechrapiacym (moze z Junakiem na spółę? mogę też sam ) niepełne wyżywienie, przyjazd - jak nie będzie brrr zimnego deszczu.
    27. Zbyszek KTM- łóżko i full wypas jedzenie, (chrapie)
    28. siedlar - wracam z pracy o 3 w piątek i 4 pewnie wystartujemy (namioty, chyba że się coś znajdzie jeszcze wolnego to chetnie skorzystamy)
    29. Filip pedał gs
    30.Fiała v-strom
    Ostatnio edytowany przez siedlar; 193.

Komentarz

hej - ludzie - wpisujcie się na puste miejsca
      ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
      FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

https://www.facebook.com/events/502446379782903/ na fb wrzuciłem

Komentarz

Sprawa z wolnym się rozwiązała i wiem na 100% że jadę, tylko jak wygląda sytuacja z wolnymi łóżkami? To pytanie do kierownika czeczena, ile jest miejsc w tym gospodarstwie.
          Zamieszczone przez Pan Prezes Zobacz posta
          ja na 99 % przyjadę bo dzisiaj dowiedziałem się że mam od 3 września dwa tygodnie urlopu
          dawaj śmiało tylko weź namiot

1. robkri, spanie podwórkowe
          9. kamilltee - bardzo wstępnie, zatem na razie wersja "goła" - tzn gleba kominkowa i własne żarcie ... jak się wyklaruje to polecimy na wypasie
          11.Trusek spanie przy kominku i własna szama chyba ze cos sie ogarnie u mnie z finansami czyli jak kamiltee "goła"
          12. Kojega - spanie na łóżku, i pełne wyżywienie (z kolacją dnia przyjazdu tj w piątek)
          18. ...
          19. szpaq + 1 persona
          20. Mazzi 70% jak nic nie wybuchnie - Spanie w pokoju na łóżku, śniadanie, obiad i kolacja (chrapię - trzeba rzucić poduszką)
          21. Bartas + Karolina, 50/50, o ile nie będzie w tym terminie "Wakacji z Duchami", raczej namiot, żarcie własne, miejsce z dala od Beniamina, bo on naprawdę strasznie chrapie
          26. LukaSS - pokój, podobnie jak Junak, z niechrapiacym (moze z Junakiem na spółę? mogę też sam ) niepełne wyżywienie, przyjazd - jak nie będzie brrr zimnego deszczu.
          28. siedlar - wracam z pracy o 3 w piątek i 4 pewnie wystartujemy (namioty, chyba że się coś znajdzie jeszcze wolnego to chetnie skorzystamy)
          29. Filip pedał gs
          30.Fiała v-strom

Komentarz

garnek mnie przygotować

Komentarz

Zamieszczone przez Kaytec Zobacz posta
              Mam tylko nadzieję że nie dowalą mi w tym terminie egzaminu
              No i proszę: Kolokwium: 8.09.2012 (sobota) g. 15.00-16.30 s. F-200

Na razie się nie wypisuje, najwyżej o 18 wyjadę i gdzieś na 21 bym był, ale pominięte główne atrakcje i jak przyjadę to połowa będzie leżała na trawie, a druga połowa naprawiała ktma. Zły jestem jak Marcin.

Komentarz

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
                garnek mnie przygotować
                na targu ostatnio widziałem gar. jebut twoja mać taaaaaaaaaaki duży. nadawał by się nawet na główny trzon tarczy antyrakietowej

Komentarz

podbijam.

CO Z MECZEM?!
                  Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
                  Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

Hej advenczery pościelowe
                    dzwoniłem do właścicielki i podałem wstępnie że będzie potrzeba około 15 kolacji i śniadań, z podanej niżej listy wychodzi około 30 osób chętnych na całe spotkanie więc teraz najważniejsze pytanie.
                    Co robimy z obiadokolacją w sobotę wieczorem czyli po przyjeździe z trasy objazdowej?
                    Gospodyni powiedziała że obiadokolacja to normalny obiad z dwóch dań i deseru i koszta znamy bo jak wcześniej była mowa wynoszą 20zł od osoby. Jest natomiast możliwość zorganizowania ogniska popołudniowego z kolacją czyli jakaś kiełbasa, smalec, ogórki, mięsko i oczywiście wg głosów większości co by chcieli.
                    No i dochodzimy do kwestii opłat, za takie ognisko i całą jego organizację właściciele życzą sobie 500zł, oczywiście bez alkoholu, wiec pytanie co Wy na to? Prosił bym o jak najszybsze potwierdzenie przyjazdu w celu dokładnego określenia ilości potrzebnego jedzenia do zakupu przez gospodynię.

1. robkri, spanie podwórkowe i pełne żarcie

12. Kojega - spanie na łóżku, i pełne wyżywienie (z kolacją dnia przyjazdu tj w piątek)
                    18. ...
                    19. szpaq + 1 persona
                    29. Filip pedał gs
                    30.Fiała v-strom
                    Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
                    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                    sigpic

Komentarz

wchodze we wspolna kolacje. mieso mi wisi - byle nie podroby i nie kaszanka. zrzuce sie tyle ile wyjdzie i nie bede marudzic.

jezeli karmia za 20 pln, jem tez w piatek. Tyle, ze ja w piatek przyjade, jak bedzie mozliwosc zobaczenia takego cholernego meczu!
                      Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
                      Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

Zamieszczone przez ofca234 Zobacz posta
                        wchodze we wspolna kolacje. mieso mi wisi - byle nie podroby i nie kaszanka. zrzuce sie tyle ile wyjdzie i nie bede marudzic.

jezeli karmia za 20 pln, jem tez w piatek. Tyle, ze ja w piatek przyjade, jak bedzie mozliwosc zobaczenia takego cholernego meczu!
                        he he a co to za mecz ma być w piątek bo ja nie w temacie, ale jeśli telewizja tam jest to na pewno bedzie można oglądać
                        Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                        No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                        sigpic

Komentarz

Spoko, ja również wchodzę w temat, zapłacę tyle ile będzie trzeba(jak wyżej) jak ma być luksus to niech będzie
                          "Na dobry początek - jedź na koniec świata"

Komentarz

Junak zajmuje się jedzeniem ... - super
                            Co do meczu to dowiem się jutro lub w poniedziałek i natychmiast poinformuję
                            Dotychczas zdeklarowało się 30 osób i nie powinno być problemu z zakwaterowaniem jeszcze kilku ... więc śmiało można się wbijać

Komentarz

ja tam wchodze w ognisko, reszta moich kolegów pewnie też, ale jutro jeszcze pogadamy

Komentarz

jeśli na ognisku będzie kiełbasa to wchodzę w temat i płacę za pobraniem - smalcu nie ruszę ,proszę więc uprzejmie mnie zakwalifikować do płatności za ognisko
                                Ostatnio edytowany przez lemur; 2828.

Komentarz

Pracuję...
                                X