Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Raczej tak. Nie powinno być problemu ... z tym że gospodarze mogą wynająć miejsca np.miłośnikom ptaków bo wrzesień jest atrakcyjnym terminem na obserwacje ornitologiczne ale miejsce powinno się znaleźć
to jak my tam wpadniemy to sobie ptaków nie poobserwują swoją drogą też jestem miłośnikiem ptaków
to jak my tam wpadniemy to sobie ptaków nie poobserwują swoją drogą też jestem miłośnikiem ptaków
Czy ja wiem, możemy zawrzeć umowę. My przelecimy koło jeziora, ptaki się poderwą, a oni sobie poobserwują
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
1. robkri, spanie podwórkowe
2. Sobczaq - spanie podwórkowe
3. marcinjunak - spanie w pokoju na łóżku, śniadanie, obiad i kolacja.
4. RENIA i AdamB - jak wyżej.
5. remartus - wygodne łoże i szamka
6. rootolf - pokój, bez żarcia
7. Janas - spanie podwórkowe
8. qbalon - spanie w pokoju na łóżku, śniadanie, obiad i kolacja
9. kamilltee - bardzo wstępnie, zatem na razie wersja "goła" - tzn gleba kominkowa i własne żarcie ... jak się wyklaruje to polecimy na wypasie
10. Kaytec - spanie podwórkowe
11.Trusek spanie przy kominku i własna szama chyba ze cos sie ogarnie u mnie z finansami czyli jak kamiltee "goła"
12. Motorynka - przy kominku i kolacja w sobote by sie przydala
13. Beniamin - chciałbym wypas a la Junak, tylko chrapię odrobinę...
14. advradek - namiot + posiłki
15. Giani - muszę znowu terese utopić
16. Irson -u mnie jeszcze 70/30 (wypas)
17. ofca - 50/50. wersja budget.
18. erwinw (na 50%, jak robota pozwoli mieć wolne) , wersja niskobudżetowa: namiot i własne żarełko
19. szpaq + 1 persona
20. Mazzi 70% jak nic nie wybuchnie - Spanie w pokoju na łóżku, śniadanie, obiad i kolacja (chrapię - trzeba rzucić poduszką)
21. Bartas + Karolina, 50/50, o ile nie będzie w tym terminie "Wakacji z Duchami", raczej namiot, żarcie własne, miejsce z dala od Beniamina, bo on naprawdę strasznie chrapie.
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Bartas to będzie problem bo ja też chrapię jak piła łańcuchowa i tak się składa że z Beniaminem obstawiamy najbardziej strategiczne punkty sypialne. Nie demonizował bym jednak, mi tam Beniamina chrapanie nie przeszkadza a u Szpaka spaliśmy w jednym pokoju i jeszcze Łojek przygrywał do kompletu, jedynie Leszek Blyshkrieg miał jakieś uwagi a spał w sąsiednim pokoju ale uważam że przesadzał.
sigpic
"Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"
"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."
Z lasem to się zastanów bo nie wiadomo kto lub co tam śpi a my na terenie obozowiska damy ci taką ochronę że żadna bestia nie podejdzie bo poza nim nie odpowiadamy za nic.
O kur..a właśnie, ja musze zaznaczyć że śpię w pokoju z nie chrapiącymi
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Kojega ty nie możesz pic bo zwarcie masz i jeździsz po namiotach Bartas zostawisz w rozliczeniu kufry tylko klucze dorzuć i będziesz miał namiot gratis hehe
Zaraz-zaraz ... przecież Nas- chrapiących jest zdecydowanie więcej !!! Dużo łatwiej jednego Junaka wywalić do namiotu gdzieś w sąsiedniej wsi niż wszystkim chrapiącym się przejmować ....
Ja (jak pojadę) mogę w pokoju z chrapiącymi mi to nie przeszkadza, a zresztą po małym piwku śpię jak kamień.
Trusek te namioty a raczej namiot, to jak dobrze pamięta, a z pamięcią tego dnia było kiepsko to miałem wspólnika. We dwóch jeździliśmy motórami
O kur..a właśnie, ja musze zaznaczyć że śpię w pokoju z nie chrapiącymi
Junak, co Ci po tym, że będziesz w pokoju obok? Na wilkasach nic to nie dało, Beniamina i Dartiego było słuchać przez dwoje drzwi i korytarz.
Jedynie w grę wchodzi inny domek
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Junak, co Ci po tym, że będziesz w pokoju obok? Na wilkasach nic to nie dało, Beniamina i Dartiego było słuchać przez dwoje drzwi i korytarz.
Jedynie w grę wchodzi inny domek
myślę że jest to do ogarnięcia bo te trole będą spały w namiotach a jeśli nie to przed wyjazdem zaopatrze się w stopery jak Ty u czeczena, po drugie to też leśniczy więc gospodarz będzie miał peltora
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
1. robkri, spanie podwórkowe
2. Sobczaq - spanie podwórkowe
3. marcinjunak - spanie w pokoju na łóżku, śniadanie, obiad i kolacja.
4. RENIA i AdamB - jak wyżej.
5. remartus - wygodne łoże i szamka
6. rootolf - pokój, bez żarcia
7. Janas - spanie podwórkowe
8. qbalon - spanie w pokoju na łóżku, śniadanie, obiad i kolacja
9. kamilltee - bardzo wstępnie, zatem na razie wersja "goła" - tzn gleba kominkowa i własne żarcie ... jak się wyklaruje to polecimy na wypasie
10. Kaytec - spanie podwórkowe
11.Trusek spanie przy kominku i własna szama chyba ze cos sie ogarnie u mnie z finansami czyli jak kamiltee "goła"
12. Motorynka - przy kominku i kolacja w sobote by sie przydala
13. Beniamin - chciałbym wypas a la Junak, tylko chrapię odrobinę...
14. advradek - namiot + posiłki
15. Giani - muszę znowu terese utopić
16. Irson -u mnie jeszcze 70/30 (wypas)
17. ofca - 50/50. wersja budget.
18. erwinw (na 50%, jak robota pozwoli mieć wolne) , wersja niskobudżetowa: namiot i własne żarełko
19. szpaq + 1 persona
20. Mazzi 70% jak nic nie wybuchnie - Spanie w pokoju na łóżku, śniadanie, obiad i kolacja (chrapię - trzeba rzucić poduszką)
21. Bartas + Karolina, 50/50, o ile nie będzie w tym terminie "Wakacji z Duchami", raczej namiot, żarcie własne, miejsce z dala od Beniamina, bo on naprawdę strasznie chrapie.
22,NASH222 namiot - i jadło na wypasie śniadanie, obiad kolacja
Komentarz