Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Kamil zapodaj jeszcze fotkę ochrzczonego gejesa z plaży w końcu chrzest przeszedł wzorowo
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
chrzest to powinien być błotem a nie piaseczkiem który i tak odpadł jak wyschło. czyli chuj tam a nie chrzes.
nie dałeś rady dojechać dalej więc wykorzystałem co było pod ręką a raczej kołem
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Dotarliśmy ok. 16-ej i po rozładowaniu motocykli dopadło wszystkich "lekkie" zmęczenie ... - już nie pamiętam kiedy tak wcześnie poszedłem spać.
Jazda była przyjemna ... do czasu - ale wszystko powinno być dobrze i postaramy się o jak najszybszy powrót Adama na trasy -
Dotarliśmy ok. 16-ej i po rozładowaniu motocykli dopadło wszystkich "lekkie" zmęczenie ... - już nie pamiętam kiedy tak wcześnie poszedłem spać.
Jazda była przyjemna ... do czasu - ale wszystko powinno być dobrze i postaramy się o jak najszybszy powrót Adama na trasy -
Ale mnie w....iacie ja uziemiony nawet w weekend nie pojeździłem za wiele jakieś 5 km żeby sprawdzić Scottoilera po montażu a wy się bawiliście. Mam nadzieję że nic groźnego się nie stało kierownikowi a motocykl się naprawi, Ja poprzednią jesień spędziłem w gipsie i nikomu tego nie życzę.
a ja przetestowałem lc i wyjechałem mu paliwo aż stanął na trasie, dolaliśmy od Ździcha na dojazd do domu i przysypiałem patrząc na skok Felixa. Ooooj jak zwykle się wyjeździłem. Pięknie było
dzięki wszystkim za towarzystwo organizację i że mogliśmy sobie z wami polatać wszyscy jesteśmy z wypadu zadowoleni jeśli chodzi o filmiki będą na pewno, jak zbierzemy wszystkie w jedną całość postaramy się jak najszybciej udostępnić wszystkim zainteresowanym
acha nie wiem jakim cudem i skąd się wzięły u nas w samochodzie czyjeś ochraniacze na kolana więc jeśli ktoś zgubił to są u nas
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania."Benjamin Franklin
Komentarz