Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Przecinka z wujkiem junakiem :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Kamil zapodaj jeszcze fotkę ochrzczonego gejesa z plaży w końcu chrzest przeszedł wzorowo
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
      Kamil zapodaj jeszcze fotkę ochrzczonego gejesa z plaży w końcu chrzest przeszedł wzorowo
      chrzest to powinien być błotem a nie piaseczkiem który i tak odpadł jak wyschło. czyli chuj tam a nie chrzes.

Komentarz

zdjęcia gs-a ja mam i cała galeria https://plus.google.com/u/0/photos/1...14481704193425

ma może ktoś filmik jak wjeżdżałem na tą górkę muszę zobaczyć jakie błędy popełniłem i wrzucajcie foty kto jakie ma
        Ostatnio edytowany przez Janas_WaWa; 642.

Komentarz

Zamieszczone przez advradek Zobacz posta
          chrzest to powinien być błotem a nie piaseczkiem który i tak odpadł jak wyschło. czyli chuj tam a nie chrzes.
          nie dałeś rady dojechać dalej więc wykorzystałem co było pod ręką a raczej kołem
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
          sigpic

Komentarz

Dotarliśmy ok. 16-ej i po rozładowaniu motocykli dopadło wszystkich "lekkie" zmęczenie ... - już nie pamiętam kiedy tak wcześnie poszedłem spać.
            Jazda była przyjemna ... do czasu - ale wszystko powinno być dobrze i postaramy się o jak najszybszy powrót Adama na trasy -

Komentarz

No tak w drugiej połowie listopada dobrze by było
              Enduro nie klęka
              R 1100 GS '99 - limonka
              Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

no ja takich zakwasów dawno nie miałem

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
                  Dotarliśmy ok. 16-ej i po rozładowaniu motocykli dopadło wszystkich "lekkie" zmęczenie ... - już nie pamiętam kiedy tak wcześnie poszedłem spać.
                  Jazda była przyjemna ... do czasu - ale wszystko powinno być dobrze i postaramy się o jak najszybszy powrót Adama na trasy -
                  Ale mnie w....iacie ja uziemiony nawet w weekend nie pojeździłem za wiele jakieś 5 km żeby sprawdzić Scottoilera po montażu a wy się bawiliście. Mam nadzieję że nic groźnego się nie stało kierownikowi a motocykl się naprawi, Ja poprzednią jesień spędziłem w gipsie i nikomu tego nie życzę.

Komentarz

a ja przetestowałem lc i wyjechałem mu paliwo aż stanął na trasie, dolaliśmy od Ździcha na dojazd do domu i przysypiałem patrząc na skok Felixa. Ooooj jak zwykle się wyjeździłem. Pięknie było

- - - Zaktualizowano - - -

garncarz hahah

Komentarz

dzięki wszystkim za towarzystwo organizację i że mogliśmy sobie z wami polatać wszyscy jesteśmy z wypadu zadowoleni jeśli chodzi o filmiki będą na pewno, jak zbierzemy wszystkie w jedną całość postaramy się jak najszybciej udostępnić wszystkim zainteresowanym

acha nie wiem jakim cudem i skąd się wzięły u nas w samochodzie czyjeś ochraniacze na kolana więc jeśli ktoś zgubił to są u nas

Komentarz

Ostatnio edytowany przez siedlar; 193.

Komentarz

Kto był z Ostrowa?
                          2012-10-13+10.54.50.jpg
                          "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
                            Kto był z Ostrowa?
                            to Qubalon

ale ale ... wywołałem w końcu jeszcze jedno zdjęcie z tajnego aparatu ... co się działo, zanim zmęczyliście przecinkę i dojechaliście do strzelnicy...

IMG-20121013-00024 kopia.jpg
                            ST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
                            FB: http://www.facebook.com/kamilltee

Komentarz

od razu twierdziłem że są lepsze sposoby spędzania wolnego czasu. gruby też to potwierdził

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
                                Kto był z Ostrowa?
                                Ja byłem.
                                Z Ostrowa, a właściwie z jego baaardzo wschodnich podwarszawskich rogatek

Komentarz

Pracuję...
                                X