Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Przecinka z wujkiem junakiem :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez jacu Zobacz posta
    acha nie wiem jakim cudem i skąd się wzięły u nas w samochodzie czyjeś ochraniacze na kolana więc jeśli ktoś zgubił to są u nas
    2szt. prawe, oba pęknięte UFO to moje. Kiedyś się zgłoszę po odbiór.

Dzięki wszystkim za miłą pojeżdżawkę i wieczorne posiadówki w piątek i sobotę!
    hominis est errare, insipientis in errore perseverare
    Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Nikt nie powiedział że będzie lekko, ale piątkowa impreza chyba trwała dla mnie za długo
      Ale dałem radę i to na kiepskich kapciach. To była chwila zwątpienia, kac powoli dawał o sobie znać

2012-10-13+11.22.46.jpg

- - - Zaktualizowano - - -

IMG-20121013-00024 kopia.jpg

ale jesteście samoluby, i mnie nie zawołaliście a mieliście taki towar

Komentarz

Widzę Panowie, że zabawa w "piaskownicy" była przednia. Niestety awaria a w zasadzie jedna podkładka założona nie w to miejsce unieruchomiło mojego Big'a. Walczyłem z tym do południa. Dzięki koledze, który miał ze mną do Was przyjechać w ogóle udało się wyprowadzić Big'a z garażu. Na otarcie łez robiliśmy sobie małą wycieczkę wzdłuż Bugu. Cóż, do następnego razu.
        Pozdrawiam
        Dłubie bo lubie

Komentarz

Ja tez sie ciesze ze pojechalam mimo ze całą niedziele walczylam z zolądkim :/

..FOTKI..

Dziekii )))

Komentarz

Zamieszczone przez mOtOrynka Zobacz posta

..FOTKI..

Dziekii )))
            link nie robi
            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
            No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
            sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez mOtOrynka Zobacz posta
              to pewnie przez te Junakowe rzodkiewki

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                link nie robi
                Robi, tylko jednego dwukropka zabrakło

Komentarz

No i ja pięknie dziękuję za pojeżdżawkę
                  TYLKO DLACZEGO MI NIKT NIE POWIEDZIAŁ ŻE TA PRZECINKA TO JEST PRZERĄBANE
                  Tam trzeba przyjechać w pełni sprawny, silny i gotowy na nowych oponach, a w przed dzień to raczej siłownia by się przydała a nie pub...
                  Za spóźnienie już przepraszałem, Kanalia nie chciał odpalić rano w sobotę, jąkał się rozrusznik, dopiero oddech świeżego prądu z aku samochodowego mu pomogło. Ile Kur.a Twoja Mać dostał to tylko on wie..
                  Do następnego

Komentarz

no to fotki ogarnięte.... proszę
                    https://picasaweb.google.com/advradekr/Deblin_2012

Komentarz

powinno sie podobać, miłego oglądania i wspominania, na wiosnę jak ktoś jeszcze będzie chciał przyjechać zapraszam ponownie

Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                      sigpic

Komentarz

Plaża najlepsza
                        Enduro nie klęka
                        R 1100 GS '99 - limonka
                        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                          Plaża najlepsza
                          Dokładnie, już wszyscy byli przytępieni z deczka i nie mieli siły jeździć, jak rzuciłem pomysł wspólnego zdjęcia na drugim końcu plaży to pojechaliśmy tylko we czterech i tyle było widać resztę. Ale na szczęście troche dobrego materiału z plaży kolega od drzty zarejestrował więc było z czego wybierać. Ja pamiętam jak na tej plaży kiedyś pół zbiornika w 520tce wypaliłem ale to młodzieńcze czasy i miałem trochę kondycji

Teraz już wiem że z takim materiałem trzeba najpierw się ugadać z ludźmi, wyjaśnić wszystko na początku i dobry materiał można mieć, wcale nie musi być go dużo, najważniejsze to zrobić kilka ujęć z różnej perspektywy i będzie git.
                          sigpic

Komentarz

Eee Junak, już kurwa jesteś martwy wiesz za co...
                            Do Trocina nie jadę, bo to będze jedno wielkie chlańsko, kąpiele błotne to raczej wolę ciepłe...
                            Na wiosenną przecinkę chętnie się piszę,(trzeba założyć dobre nowe opony i potraktować poważnie tę imprezę) choćby tylko dlatego żeby Ci skopać dupsko
                            pozdrawiam

ps. filmik pierwsza klasa
                            Ostatnio edytowany przez Zbyszek KTM 990adv; 2893.

Komentarz

Zamieszczone przez Zbyszek KTM 990adv Zobacz posta
                              Eee Junak, już kurwa jesteś martwy wiesz za co...
                              Do Trocina nie jadę, bo to będze jedno wielkie chlańsko, kąpiele błotne to raczej wolę ciepłe...
                              Na wiosenną przecinkę chętnie się piszę,(trzeba założyć dobre nowe opony i potraktować poważnie tę imprezę) choćby tylko dlatego żeby Ci skopać dupsko
                              pozdrawiam

ps. filmik pierwsza klasa
                              he he mówisz że zlekceważyłeś przeciwnika a raczej przeciwniczkę przecinkę
                              a ona taka miła jest jak się ją dobrze kochą zryje a zapach świeżo zrytej gleby - bezcenny
                              sigpic

Komentarz

Nooo tak sobie wyobrażałem, ot taka lajtowa pojeżdżawka jak nad Biebrzą...
                                A tu pierwszy podjazd ( ten z zakrętem w lewo) już zweryfikował zawodników Ktm nie wybacza, maszyna gwizda, tylko kierownik pi.... Życie uczy pokory, na łysej oponie nie jeździ się w takie tematy...
                                pozdr.

Komentarz

Pracuję...
                                X