Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zlot PL+CZ+SK 2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Słuchajcie, księgowa mówi że rezerwuje 7 miejsc w domkach a widzę, że chętnych jest więcej. Deathline daje do piątku, po tym terminie rezerwuje domki tylko dla tych co wpłacili zaliczkę.
    Konto jest cały czas aktywne i prośba by w miarę możliwości wpłacać hajs, będzie klarowny i przejrzysty obraz do rozliczenia się na zlocie.

Rezerwacja dla
    1. advradek - domek
    2. blyshkrik - domek
    13. Łojek - domek
    16. marcnjunak - domek z niechrapiącymi
    18. AdamB - domek
    19. RENIA - domek
    21. Giani - domek (na razie 95% zobaczymy jak nie to najwyżej zaliczka przepadnie )

marcinjunak - o co kaman z tą kwotą przelewu bo nie bardzo rozumiem??? 25 za co??? powinno być 40 albo 65.

[QUOTE=garmin;127132]
    Zamieszczone przez Zlot PL+CZ+SK Zobacz posta
    Słuchaj, jak na razie to mam taki plan zeby dotrzec off'em na miejsce. Bede jechał w czwartek jesli nic mi nie wyskoczy, odpukać. Wiec jak lubisz nieprzewidywalne sytuacje to smialo

którędy wiedzie trasa dojazdu aby można po drodze się podpiąć
    plan jest taki - Grójec, Mogielnica, Końskie, Jędrzejów, potem kierunek nowy sącz. Ale jak wyjdzie to nie wiem , bedziem improwizować
    Ostatnio edytowany przez Zlot PL+CZ+SK; 2775.

Komentarz

Przelew za dwie osoby w domku poszedł dzisiaj.

Komentarz

a co z resztą? ruszać dupy.

Komentarz

No raczej !!!
          Ja na pewno będę. Z powodu tak przepięknej pogody to mi się sezon przestawia
          Jak tak dalej będzie to truskawki na połowę czerwca dopiero będę
          ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

1. advradek - domek
            2. blyshkrik - domek
            3. ziut - domek
            4. kamilltee - namiot?
            5. gruby88 - domek
            6. kojega - domek
            7. sobczaq - namiot
            8. Sowizdrzał - namiot
            9. czeczen - namiot-wstępnie
            10.Trusek - domek
            11. Johny_b - domek
            12.mario_xt600 - namiot
            13. Łojek - domek
            14.remartus-namiot wstępnie
            15. siedlar- domek (kamizelkę mogę założyć jak Wam nie będzie przeszkadzać, że Lc
            17. Gosia siedlarowa (xt125 rzeźnia)- domek (uwaga chrapie!)
            18. AdamB - domek
            19. RENIA - domek
            20. robkri - domek (będę chrapał)
            21. Giani - domek (na razie 95% zobaczymy jak nie to najwyżej zaliczka przepadnie )
            22. Kaytec - namiot
            23. trocin - domek (nie przepadnie, nie wiem jeszcze czy dam rade ale w razie czego wypijecie moje zdrowie - cel szczytny, a co tam )
            Ostatnio edytowany przez trocin; 48.
            Enduro nie klęka
            R 1100 GS '99 - limonka
            Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Słuchajcie, księgowa mówi że rezerwuje 7 miejsc w domkach a widzę, że chętnych jest więcej. Deathline daje do piątku, po tym terminie rezerwuje domki tylko dla tych co wpłacili zaliczkę.
              Konto jest cały czas aktywne i prośba by w miarę możliwości wpłacać hajs, będzie klarowny i przejrzysty obraz do rozliczenia się na zlocie.

Rezerwacja dla
              1. advradek - domek
              2. blyshkrik - domek
              13. Łojek - domek
              18. AdamB - domek
              19. RENIA - domek

marcinjunak - o co kaman z tą kwotą przelewu bo nie bardzo rozumiem??? 25 za co??? powinno być 40 albo 65.

Dyskryminacja namiotowców!!! - zaliczke wpłaciłem!
              ...tylko żeby śniegu w czerwcu nie dokopciło

Pogadałem z organizatorem wypraw motocyklowych i zobligował się do zostania jednym ze sponsorów zlotu Ma ufundować atrakcyjne vouchery na wyprawy...
              Trzeba pomyśleć nad jakimiś sensownymi konkurencjami zlotowymi dostępnymi i dla tych na kostkach i na asfaltowych gumach ...

Komentarz

Strzały z wydechu - opony bez znaczenia
                Enduro nie klęka
                R 1100 GS '99 - limonka
                Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Marzec się skończył, a ja dołączyłęm się do forum wczoraj. Czy już zamkneliście temat wpłat na sobotnią imprezę? I czy będzie problem, żeby spać tylko jedną noc? (mieszkam stosunkowo niedaleko, poza tym obowiązki- nie dam rady 2 nocy) Mogę poprowadzić do N Sącza grupę- znam to miasto i okolice.

pzdr

Komentarz

Masz jeszcze czas .... do piątku!

Komentarz

Poszło PZDR
                      „To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. Muszę nad nim panować tak, jak panuję nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”

Komentarz

Witam
                        mam trochę niepewną sytuację zdrowotną i nie jestem pewien na 100% co do przyjazdu na motocyklu na zlot.Do kiedy muszę wpłacić jeśli idzie o namiot??
                        W zasadzie 40 pln to nie majątek ale dla "niepracującego " każdy grosz ważny
                        No chyba że ktoś zna cudowne metody na uzdrowienie przepukliny kręgosłupa i podzieli się na PW będę wdzięczny.
                        Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Zamieszczone przez mario_xt600 Zobacz posta
                          No chyba że ktoś zna cudowne metody na uzdrowienie przepukliny kręgosłupa i podzieli się na PW będę wdzięczny.
                          Seta z pieprzem - jak nie podziała za pierwszym kieliszkiem powtarzać aż do skutku - w końcu zawsze zadziała
                          A tak na poważnie to zdrówka
                          PZDR
                          „To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. Muszę nad nim panować tak, jak panuję nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”

Komentarz

Zamieszczone przez gruby88 Zobacz posta
                            Seta z pieprzem - jak nie podziała za pierwszym kieliszkiem powtarzać aż do skutku - w końcu zawsze zadziała
                            A tak na poważnie to zdrówka
                            PZDR
                            wiesz nawet napić się nie można przy tej chemii jaką mi wstrzykują ale dzięki za wsparcie
                            Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

wiesz nawet napić się nie można przy tej chemii jaką mi wstrzykują ale dzięki za wsparcie
                              No to dętka Może przynajmniej uda się polecieć razem z Katowic
                              Sowizdrzał
                              KTM 750 6T
                              Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Witam
                                mam trochę niepewną sytuację zdrowotną i nie jestem pewien na 100% co do przyjazdu na motocyklu na zlot.Do kiedy muszę wpłacić jeśli idzie o namiot??
                                W zasadzie 40 pln to nie majątek ale dla "niepracującego " każdy grosz ważny
                                gimnastyka! na necie jest pełno opisanych b.prostych ćwiczeń które pomagają... jak się jeździ na moto to jest to mocno odczuwalne, ale przecież nie zrezygnujesz z jazdy!!!
                                wiem bo mam, żyć się da, tabletek nie biore bo się nie będe truł, wole wóde jak już coś, a rezonans mam w maju i zobaczymy. Pier...ol to! co wazniejsze? zdrowie czy zlot? A na zlocie będzie znieczulenie
                                Wpłaciłem

Komentarz

Pracuję...
                                X