no właśnie do kiedy?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Zlot PL+CZ+SK 2013
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Kaytec Zobacz postaJak wy te przelewy porobiliście, kogo wpisać w polu "Nazwa i adres odbiorcy" ?
Lecą grube miliony w Polskę nawet nie wiadomo do kogo, a potem na zlocie głodni będziemy i spłukani
adresu nie wpisywałem
Komentarz
-
Zamieszczone przez siedlar Zobacz postagimnastyka! na necie jest pełno opisanych b.prostych ćwiczeń które pomagają... jak się jeździ na moto to jest to mocno odczuwalne, ale przecież nie zrezygnujesz z jazdy!!!
wiem bo mam, żyć się da, tabletek nie biore bo się nie będe truł, wole wóde jak już coś, a rezonans mam w maju i zobaczymy. Pier...ol to! co wazniejsze? zdrowie czy zlot? A na zlocie będzie znieczulenie
WpłaciłemSowizdrzał
KTM 750 6T
Nie wierz, nie bój się, nie proś!
Komentarz
-
Zamieszczone przez sowizdrzal Zobacz postaNo to dętkaMoże przynajmniej uda się polecieć razem z Katowic
Moja skrzynkaN 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz
-
1. advradek - domek
2. blyshkrik - domek
3. ziut - domek
4. kamilltee - namiot?
5. gruby88 - domek
6. kojega - domek
7. sobczaq - namiot
8. Sowizdrzał - namiot
9. czeczen - namiot-wstępnie
10.Trusek - domek
11. Johny_b - domek
12.mario_xt600 - namiot
13. Łojek - domek
14.remartus-namiot wstępnie
15. siedlar- domek (kamizelkę mogę założyć jak Wam nie będzie przeszkadzać, że Lc
16. marcnjunak - domek z niechrapiącymi
17. Gosia siedlarowa (xt125 rzeźnia)- domek (uwaga chrapie!)
18. AdamB - domek
19. RENIA - domek
20. robkri - domek (będę chrapał)
21. Giani - domek (na razie 95% zobaczymy jak nie to najwyżej zaliczka przepadnie )
22. Kaytec - namiot
23. trocin - domek (nie przepadnie, nie wiem jeszcze czy dam rade ale w razie czego wypijecie moje zdrowie - cel szczytny, a co tam )
24. Vanellus z Panią Plecakową - domek 2 miejsca
Komentarz
-
Niestety u mnie czerwiec jest pod bardzo dużym znakiem zapytania. Na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie powiedzieć czy akurat ten weekend będę miał wolny. Jeżeli nie wpłacę do jutra zaliczki i nie będzie możliwości dopisania się w terminie 10 maja (w tym terminie będę wiedział na 100%). To trudno najwyżej jeden zlot odbędzie się beze mnie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez rumpel Zobacz postato jak bede mogł i ja jechac to nie zapomnijcie i mnie zabrac z KatowicMoja skrzynkaN 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz
Komentarz