Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

IV Klubowe Spotkanie XTZ Club JEZIORSKO, 26-28.04.2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Takie pytanie organizacyjne.
    O której mniej więcej chcecie dotrzeć w piątek?
    Tak mniej więcej. Południe, popołudnie, wieczór?
    Bo bym też się zjawił jak pierwsze osobistości przyjadą. A tak to nie chce mi się od rana tam samemu siedzieć
    ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Zamieszczone przez giani xtz Zobacz posta
      Takie pytanie organizacyjne.
      O której mniej więcej chcecie dotrzeć w piątek?
      Tak mniej więcej. Południe, popołudnie, wieczór?
      Bo bym też się zjawił jak pierwsze osobistości przyjadą. A tak to nie chce mi się od rana tam samemu siedzieć
      my ze słupska wyjeżdżamy 9-10 po trasie w Grudziądzu dołączają do nas chłopaki z okolic trójmiasta, na trasie jakiś obiadek, orientacyjnie jakoś wyjdzie 18

Komentarz

16-22 taki przedział.

Komentarz

My bedziemy jakoś 18-20, wyjeżdżamy z Wrocławia pod drodze krótka przerwa u rodziny w Ostrowie Wlkp i dalej do Jeziorska. Też mam pytanie organizacyjne. Czy coś zabieracie ze sobą na kolację piątek, sniadanie sobota czy wszystko na miejscu organizujemy?

Komentarz

Zamieszczone przez johny_b Zobacz posta
            (...) Też mam pytanie organizacyjne. Czy coś zabieracie ze sobą na kolację piątek, sniadanie sobota czy wszystko na miejscu organizujemy?
            Ja kupię gdzieś coś na miejscu, chyba nie ma sensu targać jedzenia, a już w żadnym wypadku nie wozić browaru w puszkach w kufrze
            "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

To jeszcze jakby się śląskie i kielecczyzna określiła to bym miał już prawie pełen obraz przyjazdów. Ale jak na razie widać, że raczej każdy popołudniu będzie względnie wieczorem.
              Odnośnie jedzenia to śniadania są na miejscu (możemy grupowo zamówić lub każdy indywidualnie) myślę że do dogadania na miejscu.
              A odnośnie piątkowej kolacji to albo sobie każdy opierdzieli jakiś obiadek/kolację w barze/restauracji na ośrodku albo jakiegoś grilla się zrobi.
              Sobotnie/niedzielne grill/posiłki jest tak samo do dogadania (przy piątkowym piwku).
              Na pewno na sobotÄ™ jest zarezerwowany grill/palenisko dla nas (w sensie miejsca).

Miałem pytanie odnośnie pościeli w domkach. Jest/będzie, także nie trzeba brać ze sobą tobołów.
              Chyba jak na razie to wszystko.
              Jak coś to pytajcie, ja będę wszystko na bieżąco wyjaśniał z nimi/z wami

Komentarz

Ze względu na kontuzję kolana odpadam ,możecie wykorzystać zaliczkę.Życzę udanej zabawy.

Komentarz

Z każdym dniem coraz lepiej
                  Radzę zabrać kąpielgadki
                  http://tvnmeteo.tvn24.pl/pogoda/pols...013-04-20.html
                  Ostatnio edytowany przez giani; 102.

Komentarz

Zamieszczone przez remartus Zobacz posta
                    Ze względu na kontuzję kolana odpadam ,możecie wykorzystać zaliczkę.Życzę udanej zabawy.
                    widzę że pech nie tylko mnie dopadł szybkiego powrotu do zdrowia co raczej z NFZ jest mało możliwe ale cuda się zdarzają. Mam nadzieję że w tym sezonie pojeździmy
                    Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Wygląda na to że z Kielc pojedzie Lemur i ja ... Lemur startuje ok. 16-ej ja ok 18 -ej (tylko nie wyłojcie wszystkiego sami!)

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
                        Wygląda na to że z Kielc pojedzie Lemur i ja ... Lemur startuje ok. 16-ej ja ok 18 -ej (tylko nie wyłojcie wszystkiego sami!)
                        Poźniej się nie da? ;-)
                        "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

nie no z Kielc jest ciężko wyjechać bo je.. lubaski całe miasto rozkopał i dróg nie ma a ja w terenie nie daje sobie jeszcze rady tak że może w okolicy 15 stej będę chciał już wystartować i ze dwie i pół h myślę że mi zejdzie- choć może wcześniej da radę, tak czy tak ze świtą z czeczeńskiego lasu nie będę jechał o 18mnastej i proszę dać znać co się dzięje z pościelą bo nie wiem czy brać jakąś słomę na legowisko

Komentarz

Zamieszczone przez giani xtz Zobacz posta
                            Miałem pytanie odnośnie pościeli w domkach. Jest/będzie, także nie trzeba brać ze sobą tobołów.
                            Chyba jak na razie to wszystko.
                            Jak coś to pytajcie, ja będę wszystko na bieżąco wyjaśniał z nimi/z wami
                            Wszystko już było napisane

Komentarz

Siema chce wystartować kole 13 z warszawy jeśli ktoś jest chętny pisać.

ja także wyjazd robię z Wawy około 13tej

Komentarz

Jaka jest sytuacja ze szkłem/naczyniami w domkach?

Komentarz

PracujÄ™...
                                X