Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Stanisławka 2013 -19-21 kwietnia - 5. edycja imprezowania i rycia w terenie u trocina

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Wjazd na esterke ciezkim endurakiem będzie trudniejszy niz na tę górkę w Wierzchoniowie, którą musiałem omijac z chłopakami ostatnio...poza tym tam zwyczajnie jest tak ciasno ze jak jeden stanie to reszta nie pojedzie. Ewentualnie mozna zostawic motorki na dole i się przespacerowac bo to zacna miejscówka.
    Układaj plan jak uważasz, Twoja impreza, ale wg mnie to jeśli będzie ciepło i sucho to u nas będzie zwyczajnie nudno jezdzic 2 dni po jednej okolicy, co innego jakbysmy mieli jezdzic teraz
    XL 600R X2, EXC 200, KLX650R X2, EXC 525

Komentarz

1. trocin+ania
      2. tomek
      3. sylwek
      4. marcinjunak - samochodem albo na moto jak będzie ciepło, popatrzeć chciałem
      5. RENIA
      6. AdamB
      7. czeczen
      9. jjanek200
      10. piotreklodz

skoro ma być tak ciężko to bardzo chętnie

Komentarz

Wg mnie. Osoby chętna powinny określić na jakich sprzętach wpadną. Jeśli większość będzie na zabawkach wtedy trza wybrać trasę maksymalnie hardcorową. Osoby na "męskich" się dostosują i co najwyżej ominą newralgiczne miejsca.

1. trocin+ania
        2. tomek
        3. sylwek
        4. marcinjunak - samochodem albo na moto jak będzie ciepło, popatrzeć chciałem
        5. RENIA
        6. AdamB
        7. czeczen
        9. jjanek200
        10. piotreklodz
        11. Rudolf000 + 1
        Im GORZEJ tym LEPIEJ.
        Nikt nie mówił że będzie letko.

Komentarz

Dzis bylem na Stanislawce, do 3 kwietnia musze znac ilosc osob - zeby ogarnac miejsce do spania i ilosc zarcia szykują nam nową przeszkodę na torze, taką błotną trumnę do mud racingu na focie w tle widac koparę...

Przejechalem tez vitarą kawalek trasy - przekonałem się ze na razie jest nieprzejezdna

Enduro nie klęka
          R 1100 GS '99 - limonka
          Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

FU.
            Do tej pory czuje zapach smażonego błota na kolektorach, fu. Nigdy więcej.
            Ale przyjadę i tak, popatrzeć jak trocin dociera nowo przybyłych
            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
            No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
            sigpic

Komentarz

Zobaczymy jakie beda sprzety, postaram sie trase tak dobrac zeby byla dla kazdego, trudniejsze odcinki ciezsze motocykle beda omijac, zalezy tez jaka bedzie pogoda bo jak bedzie mokro to wszedzie bedzie przejebane
              Enduro nie klęka
              R 1100 GS '99 - limonka
              Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Trasa na razie jeszcze bardziej nieprzejezdna

Enduro nie klęka
                R 1100 GS '99 - limonka
                Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Ja też bym się wybrała na tetecie, ale znając Was, to mnie zostawicie gdzieś w lesie, a znając siebie to i tak się zgubię
                  więc jeśli ktoś mnie pod skrzydła przygarnie, i obieca że mnie nie opuści, to jadę
                  jak nie to pobawię się w mojej piaskownicy

Komentarz

Zamieszczone przez mOtOrynka Zobacz posta
                    Ja też bym się wybrała na tetecie, ale znając Was, to mnie zostawicie gdzieś w lesie, a znając siebie to i tak się zgubię
                    więc jeśli ktoś mnie pod skrzydła przygarnie, i obieca że mnie nie opuści, to jadę
                    jak nie to pobawię się w mojej piaskownicy
                    Ja i Renia będziemy tworzyć oddzielną "turystyczną" grupę mam ślad od Trocina z jesieni więc będę jechał z Renią jej tempem. Jak chcesz z nami jechać to zapraszamy

Komentarz

Noooo... wlasnie, o to to... turystyczna grupa

Enduro nie klęka
                      R 1100 GS '99 - limonka
                      Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Nie ma letko... Poza tym, turysta też człowiek - czasem ubrudzić się musi.

Komentarz

Trocin jak zwykle ściemnia... nie widziałem zeby ktokolwiek-kiedykolwiek-kogokolwiek tam zostawił czy zgubił ... to nie jest rajd tylko przyjemna wycieczka krajoznawcza Więc Kaśka nie pękaj!

Komentarz

Dokładnie, to nie rajd tylko spokojne pyrkanie po szuterkach dla przyjemnosci, nikt sie nie bedzie scigał nikogo nie zostawimy, pomagamy sobie i w ogóle jest miło
                            Enduro nie klęka
                            R 1100 GS '99 - limonka
                            Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

W małopolskim i podkarpackim przynajmniej do wysokosci krajowej 4 praktycznie nie ma sniegu, wjezdzam tylko w okolice Biłgoraja a tu Syberia, skandal. I to podobno jeszcze ponad tydzien!

Dajcie sobie spokój z "grupami" w kwietniu musi byc juz lajtowo, niech się nikt nie sugeruje edycją z przed roku

Trocin może jakieś przecieranie szlaków juz na moto w następny weekend?
                              XL 600R X2, EXC 200, KLX650R X2, EXC 525

Komentarz

Mozliwe ze w ten weekend bede na Stanislawce, dam znac jakby co koło piątku
                                Enduro nie klęka
                                R 1100 GS '99 - limonka
                                Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Pracuję...
                                X