Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Stanisławka 2013 -19-21 kwietnia - 5. edycja imprezowania i rycia w terenie u trocina

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

DZISYS!!! mój motór się tak ubrudzi??? jak cudownie, DZIECKO BRUDNE TO DZIECKO ZADOWOLONE
    Kochani, no to namówiliście, tylko ja mam zdolności krajoznawczopomyślnozgubne
    więc jadę, i z góry przepraszam i proszę o wyrozumiałość w trasie

czeczen: jedziemy na nogach, czy na kołach? (czytaj: jedziemy busem, czy motorkami) i kiedy, ja poddaję się twojej decyzji prawie całkowicie

Komentarz

Zamieszczone przez mOtOrynka Zobacz posta
      ja poddaję się twojej decyzji prawie całkowicie
      Ty to chyba mi śmierci życzysz .... i to z rąk takiego spokojnego człowieka ... Jacu! ja nie mam z tym nic wspólnego!!!

Komentarz

Spokojnie, w rodzinie nic nie ginie i dzielimy sie wszystkim

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
          Ty to chyba mi śmierci życzysz .... i to z rąk takiego spokojnego człowieka ... Jacu! ja nie mam z tym nic wspólnego!!!
          Dobra dobra, a że to niby ja zostałem nazwany lowelasem
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
          sigpic

Komentarz

Mozliwe ze w ten weekend bede na Stanislawce, dam znac jakby co koło piątku
            w ten weekend to najwyżej na sankach będzie możla poszalec, ja myślę, że w następny trzeba będzie wyskoczyc większą ekipą w poszukiwaniu pierwszych oznak wiosny i zakwasów
            XL 600R X2, EXC 200, KLX650R X2, EXC 525

Komentarz

po tej pogodzie będziecie tam mieli orke

Komentarz

Nie wiem jak u was ze śniegiem, ale w Łódzkim jest go tyle że nawet gdyby mrozy puściły w przyszłym tygodniu to i tak baaardzo ciężko będzie ruszyć w teren 5ego
                Choć podobno im gorzej tym lepiej

Komentarz

No na razie sniegu jest sporo na szutrach a pod sniegiem błoto jezdzic sie nie da... ale do 6 kwietnia jak puści to bedzie tylko błoto... w ten weekend widze raczej na moto na stanisławce nie ma szans, ale vitarą pewnie pojadę...
                  Enduro nie klęka
                  R 1100 GS '99 - limonka
                  Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

No i byłem na Stanisławce, śniegu na maxa jeszcze na torze i na trasie... ale mysle ze do imprezy bedzie juz tylko mokro

Dziura na maxa jest wykopana przed torem, bedzie fajna przeszkoda do pokonania

Enduro nie klęka
                    R 1100 GS '99 - limonka
                    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Zostawcie troche cytrynówki na kwiecien
                      Pytałes Sławka po co ta dziura? Niezły basen tam będzie.

Komentarz

Dziura do wyścigów w błocie
                        Enduro nie klęka
                        R 1100 GS '99 - limonka
                        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Jak to mówią dupy nie urywa
                          http://www.yr.no/sted/Polen/Lublin/P...idsvarsel.html

Komentarz

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! UWAGA ! ! ! ! ! ! !

Z powodu warunków atmosferycznych brany jest pod uwagę inny termin imprezy, tj. 19-21 kwietnia.

Wygląda na to, że śniegu jeszcze bedzie w chooy w weekend po swietach, temperatury są ujemne i nie zdąży to wszystko spłynąć... jesli bedzie snieg jezdzic sie nie da, chyba ze na kolcach... ostatnio bylem w okolicy Stanisławki Vitarą - masakra...

Tak ze zainteresowani sledzić temat - jestem w kontakcie z Moniką i Sławkiem i wstępnie obydwa terminy mam zaklepane, tzn. i 5-7 i 19-21 kwietnia - w temacie daty na razie nie zmieniam.

Ostateczną decyzję o terminie podam w połowie przyszłego tygodnia
                            Enduro nie klęka
                            R 1100 GS '99 - limonka
                            Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Trocin, nie panikuj
                              Te prognozy pogody to pic na wodę, tydzien temu zapowiadali w ten weekend 5*C a jest -5*C, własnie nad moją chatę nadleciało 5 bocianów, przyroda się nie myli, myślę, że w święta nie ędzie sniegu, a 5.04 będzie tylko sporo błota

Komentarz

Nie wiem gdzie to jest u Ciebie Janek, ale dziś w wawie było -15 więc pewnie i bociany by zmarzły
                                Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                                No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                                sigpic

Komentarz

Pracuję...
                                X