Jedno masz życie a tak nim szastasz !
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Stanisławka 2013 -19-21 kwietnia - 5. edycja imprezowania i rycia w terenie u trocina
Zwiń
X
-
A ja już mam plan wybrać się w sobotę ze Stanisławki na narty do Rąblowa
daleko nie ma wiec i na piechotę można się wybraćBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Niestety, jeździć się nie danajebało śniegu tyle że nie ma szans na tą sobote (i ciągle pada)...
Tak ze w ten weekend tylko 4x4 i imprezowanie pozostało, kto chętny wpadajciekombinuje parę aut zeby bylo razniej w terenie, a Stanisławka 2013 - 5. edycja imprezowania i rycia w terenie u trocina odbedzie się 19-21 kwietnia
Tak ze wpisujcie się na nową listę kto chce przyjechac 19-21, a jak ktoś chce w ten weekend dajcie znac tel./pw/mail bo jutro dzwonie do Moniki ile ma pokoi i żarcia szykować, ja z paroma wesołymi osobami będępojeździmy autami po terenie, poimprezujemy, moze jakis kulig się ogarnie
Proszę o zmianę daty w temacie, posdroofka i do zobaczenia
Lista na ten weekend:
1. trocin+ania
2. sylwek
3. marcinjunak
4. RENIA
5. AdamB
6. koleżanka
7.
+ bedzie pare osob ode mnie
Lista na 19-21 :
1. trocin+ania
2. tomek
3. sylwek
4.Ostatnio edytowany przez trocin; 48.Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
Komentarz
-
he he takie super advenczery a po wymiękali wszyscy?
Takie zachowanie ma swoją nazwę, miękkie faje
Tu na zachętę kamerka ze stoku w Rąblowie, grill,narty i terenówki
http://kamery.nocowanie.pl/rablow/57864/www,57864.htmlBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postahe he takie super advenczery a po wymiękali wszyscy?
Takie zachowanie ma swoją nazwę, miękkie faje
Tu na zachętę kamerka ze stoku w Rąblowie, grill,narty i terenówki
http://kamery.nocowanie.pl/rablow/57864/www,57864.html
No to bardzo dobrze że choć Ty jedyny podtrzymasz swój image i pokażesz wszystkim miękkim fajom jak się bryka motocyklem po wąwozach....nie zapomnij fotek strzelić!
Komentarz
Komentarz