Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
ale pewnie jak zawsze na początku będzie naturalna selekcja
Renia będzie miała ślad i z Gośką mają jechać na końcu więc zgarnie resztę
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Niestety, wyszła taka sprawa, że Dominek niezdatny do jazdy.
Także Gosia, sorki, ale chyba innym razem pojeździmy wspólnie.
to w takim układzie my musimy to przemysleć, bo nasze nastawienie było takie, a raczej moje by to Gosia głównie miała z kim pojeździć, bo musi trenować jak chce uderzać na RO w przyszłym roku
to co mu jest??
to w takim układzie my musimy to przemysleć, bo nasze nastawienie było takie, a raczej moje by to Gosia głównie miała z kim pojeździć, bo musi trenować jak chce uderzać na RO w przyszłym roku
to co mu jest??
Śmiało przyjeźdżajcie. Marcin poprowadzi grupę "zapie*dalaczy" a ja będę z tyłu zamykał stawkę, więc o Gosię sie nie martw.
„To mój motocykl. Jest takich wiele, ale ten jest mój. Mój motocykl to mój najlepszy przyjaciel – Jest moim życiem. MuszÄ™ nad nim panować tak, jak panujÄ™ nad moim życiem. Beze mnie mój motocykl jest niczym, ale i ja bez motocykla jestem niczym….”
Tak to jest jak się na gumie jeździ po mieście
teraz będzie okazja do kolejnych modyfikacji
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz