hej. czy jest jakieś wpisowe dla śpiących pod namiotem?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VI spotkanie XTZclub 23-25 Maja 2014 Kotlina Kłodzka
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez czeczen Zobacz postaJohny- zaklep miejscówkę dla nadobnego dziewczęcia które przyjedzie zamiast mnie ....- więc grono enduro-amazonek będzie większe!
na jakim moto?
Komentarz
-
Zamieszczone przez TipiT Zobacz postaChętnie bym się podpiął. Ale nie wiem czy się wyrobię na 11 bo rano muszę jeszcze wpaść do firmy. John, rozpisz trasę jaką jedziecie od obwodnicy, może was złapię na trasie bo i tak startuję od strony Sobótki.
Komentarz
-
Niestety z powodów rodzinnych jestem zmuszony odwołać przyjazd, Bartek, zagospodaruj moją miejscówkę i zaliczkę zgodnie z uznaniem (najlepiej jakiejś dziewczynie
)
Bawcie się grzecznie i do zobaczenia następnym razem."Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
Dziękuje bardzo
Zamieszczone przez czeczen Zobacz postaWszystkiego co najlepsze i duuuużo zdrówka dla Bartka!!!!
.... zaśpiewajcie "sto lat" przy ognisku z okazji urodzin organizatora spotkania!
Komentarz
-
Alo alo.. melduje sie na miejscu w domu. Wszystko szcześliwie. Pod koniec wracałem z ekipą z Łodzi, takze dojechałem i chciałem podziekować ORGANIZATOROM BARTKOWI I MARIOLI a także KASI I ŁUKASZOWI z Zającówki za wszystko i za całą organizację!- (a Łukaszowi za przyjemny OFF). Było jak zawsze rewelacyjnie..pozdrowionka dla wszystkich...
Komentarz
-
Ja wczoraj "zaliczyłem" spacerek z "frędzlami"jakieś 150 km po Czechach i Kotlinie ( uszy mnie do dziś bolą ).Wyjazd z Złotego Potoku 17:30 w domu 20 :00 .Powrót fajny i szybki
Tenera jechała jak by się bała że ją wymienię na pomarańczowego diabła
Co do imprezy to super podziękowania dla organizatorów i gospodarzy oraz dla wszystkich z którymi spędziłem ten wekendbyło jak zawsze bardzo fajnie.
Moja skrzynkaN 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz
-
Wielkie dzięki za liczne przybycie, było mi niezmiernie miło Was gościć. Udało mi się poznać wielu nowych ciekawych ludzi o wspólnej pasji, dzięki za wycieczkę w góry i mam nadziej że do zobaczenia.
Yamaha XTZ Paszkow.jpg
Komentarz
Komentarz