Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

VI spotkanie XTZclub 23-25 Maja 2014 Kotlina Kłodzka

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

hej. czy jest jakieś wpisowe dla śpiących pod namiotem?

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
      Johny- zaklep miejscówkę dla nadobnego dziewczęcia które przyjedzie zamiast mnie .... - więc grono enduro-amazonek będzie większe!
      Ok, czyli wysyłasz delegata na jakim moto?

Komentarz

Zamieszczone przez TipiT Zobacz posta
        Chętnie bym się podpiął. Ale nie wiem czy się wyrobię na 11 bo rano muszę jeszcze wpaść do firmy. John, rozpisz trasę jaką jedziecie od obwodnicy, może was złapię na trasie bo i tak startuję od strony Sobótki.
        Myślę że pojedziemy od Bielan prosto drogą nr 8 do Kłodzka.

Komentarz

Niestety z powodów rodzinnych jestem zmuszony odwołać przyjazd , Bartek, zagospodaruj moją miejscówkę i zaliczkę zgodnie z uznaniem (najlepiej jakiejś dziewczynie )
          Bawcie się grzecznie i do zobaczenia następnym razem.
          "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Witam, sądzę że będzie kilku chętnych na wspólny wyjazd z Wrocka, u nas wiele zależy od powrotu Darti-ego z trasy więc wszystko się okaże w czwartek wieczorem lub w piątek rano. Ja niestety jadę na 4 OO

Komentarz

Wszystkiego co najlepsze i duuuużo zdrówka dla Bartka!!!!

.... zaśpiewajcie "sto lat" przy ognisku z okazji urodzin organizatora spotkania!

Komentarz

Dziękuje bardzo

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
                Wszystkiego co najlepsze i duuuużo zdrówka dla Bartka!!!!

.... zaśpiewajcie "sto lat" przy ognisku z okazji urodzin organizatora spotkania!

Komentarz

oj... z całą pewnością to uczynimy! Nie inaczej Przemek...)A ja zycze ci tylko zdrówka i zawsze jak wyjedziesz gdzies na moto abys szcześliwie wracał....pozdrowienia i do zobaczenia...

Komentarz

dojechałem teraz szybkie szykowanie ,i jutro na tereskę

Komentarz

Alo alo.. melduje sie na miejscu w domu. Wszystko szcześliwie. Pod koniec wracałem z ekipą z Łodzi, takze dojechałem i chciałem podziekować ORGANIZATOROM BARTKOWI I MARIOLI a także KASI I ŁUKASZOWI z Zającówki za wszystko i za całą organizację!- (a Łukaszowi za przyjemny OFF). Było jak zawsze rewelacyjnie..pozdrowionka dla wszystkich...

Komentarz

Cześć ja też już na miejscu, przyłączam się do podzienkowań Bigmaika. Kapitanie spędzone 3 dni. Pozdrawiam wszystkich.

Komentarz

Również przyłączam się do podziękowań wszystkim i każdemu z osobna za stworzenie wspaniałej atmosfery. Pierwsze moje spotkanie z wami.

Jak chłopaki z pomorza ? Tenere, F800GS i Honda NC. Udało się im pomóc dzisiaj z tą przebitą oponą ?

Komentarz

Hahaha, dzięki wszystkim za atmosferkę Zlot zrobiony w WIELKIM stylu, dzięki!!!

P.S. W drodze powrotnej Sowizdrzalątko tylko raz przysnęło
                            Sowizdrzał
                            KTM 750 6T
                            Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Ja wczoraj "zaliczyłem" spacerek z "frędzlami" jakieś 150 km po Czechach i Kotlinie ( uszy mnie do dziś bolą ).Wyjazd z Złotego Potoku 17:30 w domu 20 :00 .Powrót fajny i szybki Tenera jechała jak by się bała że ją wymienię na pomarańczowego diabła
                              Co do imprezy to super podziękowania dla organizatorów i gospodarzy oraz dla wszystkich z którymi spędziłem ten wekend było jak zawsze bardzo fajnie.
                              Moja skrzynka N 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl

Komentarz

Wielkie dzięki za liczne przybycie, było mi niezmiernie miło Was gościć . Udało mi się poznać wielu nowych ciekawych ludzi o wspólnej pasji, dzięki za wycieczkę w góry i mam nadziej że do zobaczenia.
                                Yamaha XTZ Paszkow.jpg

Komentarz

Pracuję...
                                X