Zamieszczone przez czeczen
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
19 - 22 czerwca 2014 r. - LUBELSKIE SZUTRY vol. 2
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez erwinw Zobacz postaLubelskie szutry na forum xtz a w większości KTMy widzę
Dzięki osobom, które przyjechały, fajnie było Was zobaczyć i pojeździć Waszymi "śladami węża"Do następnego razu!
Komentarz
-
Zamieszczone przez RENIA Zobacz postaPrzynajmniej Lubelszczyzna się wciąż zgadza. Kiedyś trzeba będzie zmienić nazwę, albo zrobić oddzielne forum
Eeee -tam... to nie motocykle tworzą forum (forumową społeczność) ... to ludzie którzy pomimo zmian motocykli,docinek,przekomarzań i wielu innych czynników ciągle lubią się spotykać, razem polatać i poimprezować
Katondony mają swoje fora i jakoś nie widać wśród użytkowników większej integracji i wspólnych imprez ... wstydzą się czy jak???
Komentarz
-
Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
Pozwolę sobie na małą dygresję: wszystkim tym, którzy się zapisali, a nie dali znać, że nie przyjadą należy się kij w oko. Nie po to organizatorzy poświęcają swój czas i pieniądze, aby później się nie zjawić, pomimo wpisania się na listę. Trochę przyzwoitości na przyszłość.
Komentarz
-
Zamieszczone przez czeczen Zobacz postaEeee -tam... to nie motocykle tworzą forum (forumową społeczność) ... to ludzie którzy pomimo zmian motocykli,docinek,przekomarzań i wielu innych czynników ciągle lubią się spotykać, razem polatać i poimprezować
Super imprezka-gratuluję dobrej zabawy!!!hominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Komentarz
-
Zamieszczone przez rootolf Zobacz postaPozwolę sobie na małą dygresję: wszystkim tym, którzy się zapisali, a nie dali znać, że nie przyjadą należy się kij w oko. Nie po to organizatorzy poświęcają swój czas i pieniądze, aby później się nie zjawić, pomimo wpisania się na listę. Trochę przyzwoitości na przyszłość.Sowizdrzał
KTM 750 6T
Nie wierz, nie bój się, nie proś!
Komentarz
-
Ja się przyznaję.
Nie dałem znać i jest mi strasznie głupio z tego powodu.
Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko napisać, że miałem straszny młyn z truskawkami i nie wiedziałem gdzie ręce włożyć. A do tego noga wcale mi nie pomagała.
Bardzo przepraszam. Szczerze żałuję. Proszę o pokutę i rozgrzeszenie.
PS. A dużo ludzi nie dojechało?...tylko silnych los obdarza hojnie...
Komentarz
-
Zamieszczone przez sowizdrzal Zobacz postaNiektórzy dawali znać przez priv...
Nikt nie ma uwag do kogoś, komu nie pasowało, tylko do tych co nie dali znać, bo jeszcze kilka takich numerów i każdy będzie bał się się coś zorganizować.
Oczywiście że to ludzie tworzą klimat i z nimi się spotykamy, a nie z motocyklami, dlatego uważam, że tym bardziej powinno się takich ludzi szanować za trud włożony w organizację."Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
Zamieszczone przez giani Zobacz postaPS. A dużo ludzi nie dojechało?
Drugiego dnia jeździło 12 osób.
Ale nie ma co narzekaćnie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Tym co przybyli dziękuję za przybycie i wspólną zabawę.
Mam nadzieję, że się podobało, i że jeszcze nie raz spotkamy się na Szutrach w takim gronie.
Mam dużo materiału filmowego, więc jakiś kilkuminutowy film w niedługim czasie zmontuję.Ostatnio edytowany przez AdamB; 2501.
Komentarz
-
Zamieszczone przez rootolf Zobacz postaDlatego uwaga tyczyła się tych, którzy w ogóle się nie odezwali.
Nikt nie ma uwag do kogoś, komu nie pasowało, tylko do tych co nie dali znać, bo jeszcze kilka takich numerów i każdy będzie bał się się coś zorganizować.
Oczywiście że to ludzie tworzą klimat i z nimi się spotykamy, a nie z motocyklami, dlatego uważam, że tym bardziej powinno się takich ludzi szanować za trud włożony w organizację.
Szanuję i przepraszam. Jedynie na swoje usprawiedliwienie mogę podać, że w styczniu napisałem, iż "wstępnie tak". Nie zauważyłem, że wszedłem na listę, więc nie pilnowałem, żeby się z niej wypisać. Stąd moje niedopatrzenie. Strasznie mi przykro , bo wiem ile pracy to Was musiało kosztować. Jeżeli są jakieś koszty - proszę o informację to pokryję. Mój błąd - trzeba płacić
Komentarz
Komentarz