Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

19 - 22 czerwca 2014 r. - LUBELSKIE SZUTRY vol. 2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
    Ech... miałem taką chęć wpaść choć na jeden dzień... nie dało rady. Co tak mało fotek?
    Filmy są, Adam ma materiał, trzeba poczekać, aż poskłada.
    "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Ja również dziękuję za wspólne taplanie w błocie, było super (choć tylko jeden dzień)

Komentarz

Lubelskie szutry na forum xtz a w większości KTMy widzę
        hominis est errare, insipientis in errore perseverare
        Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Zamieszczone przez erwinw Zobacz posta
          Lubelskie szutry na forum xtz a w większości KTMy widzę
          Przynajmniej Lubelszczyzna się wciąż zgadza. Kiedyś trzeba będzie zmienić nazwę, albo zrobić oddzielne forum

Dzięki osobom, które przyjechały, fajnie było Was zobaczyć i pojeździć Waszymi "śladami węża" Do następnego razu!

Komentarz

Zamieszczone przez RENIA Zobacz posta
            Przynajmniej Lubelszczyzna się wciąż zgadza. Kiedyś trzeba będzie zmienić nazwę, albo zrobić oddzielne forum

Eeee -tam... to nie motocykle tworzą forum (forumową społeczność) ... to ludzie którzy pomimo zmian motocykli,docinek,przekomarzań i wielu innych czynników ciągle lubią się spotykać, razem polatać i poimprezować
            Katondony mają swoje fora i jakoś nie widać wśród użytkowników większej integracji i wspólnych imprez ... wstydzą się czy jak???

Komentarz

Właśnie taka integracja jest super. Ja nie wiem, jakbym musiała szukać kolegów wśród użytkowników Hondy... Junak by mnie już tak chętnie nie przytulał na przywitanie...

Komentarz

Popieram Czeczena słowa..to ludzie tworzą klimat a nie motocykle..I to jest własnie cała idea..nic dodać nic ująć, fajnie ze wypad sie udał. Zazdroszcze...ale mam nadzieje ze jeszcze nie raz sie spotkamy.pozdrówki

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta

Pozwolę sobie na małą dygresję: wszystkim tym, którzy się zapisali, a nie dali znać, że nie przyjadą należy się kij w oko. Nie po to organizatorzy poświęcają swój czas i pieniądze, aby później się nie zjawić, pomimo wpisania się na listę. Trochę przyzwoitości na przyszłość.
                  To też do mnie. Przepraszam, że się nie wypisałem. Choćby kilka dni temu mówiłem Janasowi, że nie jadę. Byłem święcie przekonany, że wypisałem się (nawet przez to nie zaglądałem do wątku). Przyjmuję kij w oko. Przepraszam za zamieszanie.

Komentarz

Zamieszczone przez czeczen Zobacz posta
                    Eeee -tam... to nie motocykle tworzą forum (forumową społeczność) ... to ludzie którzy pomimo zmian motocykli,docinek,przekomarzań i wielu innych czynników ciągle lubią się spotykać, razem polatać i poimprezować
                    Dlatego wciąż tu jestem i to forum uważam za swoje, mimo, że na innych też jestem obecny!

Super imprezka-gratuluję dobrej zabawy!!!
                    hominis est errare, insipientis in errore perseverare
                    Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC

Komentarz

Nooo i cisne na szychtę, jak juz wcześniej mowilem w koncu dychne po tym weekendzie powiem Wam, ze poprzeczka coraz wyżej, ja nie wiem jak to dalej bedzie, przecież k...a my sie starzejemy!! A mlodej krwi nie widac ) Pzdr

Sent from my RM-825_eu_poland_261 using Tapatalk

Komentarz

Pozwolę sobie na małą dygresję: wszystkim tym, którzy się zapisali, a nie dali znać, że nie przyjadą należy się kij w oko. Nie po to organizatorzy poświęcają swój czas i pieniądze, aby później się nie zjawić, pomimo wpisania się na listę. Trochę przyzwoitości na przyszłość.
                        Niektórzy dawali znać przez priv...
                        Sowizdrzał
                        KTM 750 6T
                        Nie wierz, nie bój się, nie proś!

Komentarz

Ja się przyznaję.
                          Nie dałem znać i jest mi strasznie głupio z tego powodu.
                          Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko napisać, że miałem straszny młyn z truskawkami i nie wiedziałem gdzie ręce włożyć. A do tego noga wcale mi nie pomagała.
                          Bardzo przepraszam. Szczerze żałuję. Proszę o pokutę i rozgrzeszenie.

PS. A dużo ludzi nie dojechało?
                          ...tylko silnych los obdarza hojnie...

Komentarz

Zamieszczone przez sowizdrzal Zobacz posta
                            Niektórzy dawali znać przez priv...
                            Dlatego uwaga tyczyła się tych, którzy w ogóle się nie odezwali.
                            Nikt nie ma uwag do kogoś, komu nie pasowało, tylko do tych co nie dali znać, bo jeszcze kilka takich numerów i każdy będzie bał się się coś zorganizować.
                            Oczywiście że to ludzie tworzą klimat i z nimi się spotykamy, a nie z motocyklami, dlatego uważam, że tym bardziej powinno się takich ludzi szanować za trud włożony w organizację.
                            "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Zamieszczone przez giani Zobacz posta
                              PS. A dużo ludzi nie dojechało?
                              Pierwszego dnia wyjechało w trasę 13 osób, z czego 2 wróciły do domu po godzinie jazdy. Jedna dołączyła do grupy po 1/4 trasy.
                              Drugiego dnia jeździło 12 osób.

Ale nie ma co narzekać nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Tym co przybyli dziękuję za przybycie i wspólną zabawę.

Mam nadzieję, że się podobało, i że jeszcze nie raz spotkamy się na Szutrach w takim gronie.

Mam dużo materiału filmowego, więc jakiś kilkuminutowy film w niedługim czasie zmontuję.
                              Ostatnio edytowany przez AdamB; 2501.

Komentarz

Dlatego uwaga tyczyła się tych, którzy w ogóle się nie odezwali.
                                Nikt nie ma uwag do kogoś, komu nie pasowało, tylko do tych co nie dali znać, bo jeszcze kilka takich numerów i każdy będzie bał się się coś zorganizować.
                                Oczywiście że to ludzie tworzą klimat i z nimi się spotykamy, a nie z motocyklami, dlatego uważam, że tym bardziej powinno się takich ludzi szanować za trud włożony w organizację.

Szanuję i przepraszam. Jedynie na swoje usprawiedliwienie mogę podać, że w styczniu napisałem, iż "wstępnie tak". Nie zauważyłem, że wszedłem na listę, więc nie pilnowałem, żeby się z niej wypisać. Stąd moje niedopatrzenie. Strasznie mi przykro , bo wiem ile pracy to Was musiało kosztować. Jeżeli są jakieś koszty - proszę o informację to pokryję. Mój błąd - trzeba płacić

Komentarz

Pracuję...
                                X