Zamieszczone przez czeczen
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
19 - 22 czerwca 2014 r. - LUBELSKIE SZUTRY vol. 2
Zwiń
X
-
Przynajmniej Lubelszczyzna się wciąż zgadza. Kiedyś trzeba będzie zmienić nazwę, albo zrobić oddzielne forumZamieszczone przez erwinw Zobacz postaLubelskie szutry na forum xtz a w większości KTMy widzę
Dzięki osobom, które przyjechały, fajnie było Was zobaczyć i pojeździć Waszymi "śladami węża"
Do następnego razu!
Komentarz
-
Zamieszczone przez RENIA Zobacz postaPrzynajmniej Lubelszczyzna się wciąż zgadza. Kiedyś trzeba będzie zmienić nazwę, albo zrobić oddzielne forum
Eeee -tam... to nie motocykle tworzą forum (forumową społeczność) ... to ludzie którzy pomimo zmian motocykli,docinek,przekomarzań i wielu innych czynników ciągle lubią się spotykać, razem polatać i poimprezować
Katondony mają swoje fora i jakoś nie widać wśród użytkowników większej integracji i wspólnych imprez ... wstydzą się czy jak???
Komentarz
-
To też do mnie. Przepraszam, że się nie wypisałem. Choćby kilka dni temu mówiłem Janasowi, że nie jadę. Byłem święcie przekonany, że wypisałem się (nawet przez to nie zaglądałem do wątku). Przyjmuję kij w oko. Przepraszam za zamieszanie.Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
Pozwolę sobie na małą dygresję: wszystkim tym, którzy się zapisali, a nie dali znać, że nie przyjadą należy się kij w oko. Nie po to organizatorzy poświęcają swój czas i pieniądze, aby później się nie zjawić, pomimo wpisania się na listę. Trochę przyzwoitości na przyszłość.
Komentarz
-
Dlatego wciąż tu jestem i to forum uważam za swoje, mimo, że na innych też jestem obecny!Zamieszczone przez czeczen Zobacz postaEeee -tam... to nie motocykle tworzą forum (forumową społeczność) ... to ludzie którzy pomimo zmian motocykli,docinek,przekomarzań i wielu innych czynników ciągle lubią się spotykać, razem polatać i poimprezować
Super imprezka-gratuluję dobrej zabawy!!!hominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Komentarz
-
Niektórzy dawali znać przez priv...Zamieszczone przez rootolf Zobacz postaPozwolę sobie na małą dygresję: wszystkim tym, którzy się zapisali, a nie dali znać, że nie przyjadą należy się kij w oko. Nie po to organizatorzy poświęcają swój czas i pieniądze, aby później się nie zjawić, pomimo wpisania się na listę. Trochę przyzwoitości na przyszłość.Sowizdrzał
KTM 750 6T
Nie wierz, nie bój się, nie proś!
Komentarz
-
Ja się przyznaję.
Nie dałem znać i jest mi strasznie głupio z tego powodu.
Na swoje usprawiedliwienie mogę tylko napisać, że miałem straszny młyn z truskawkami i nie wiedziałem gdzie ręce włożyć. A do tego noga wcale mi nie pomagała.
Bardzo przepraszam. Szczerze żałuję. Proszę o pokutę i rozgrzeszenie.
PS. A dużo ludzi nie dojechało?...tylko silnych los obdarza hojnie...
Komentarz
-
Dlatego uwaga tyczyła się tych, którzy w ogóle się nie odezwali.Zamieszczone przez sowizdrzal Zobacz postaNiektórzy dawali znać przez priv...
Nikt nie ma uwag do kogoś, komu nie pasowało, tylko do tych co nie dali znać, bo jeszcze kilka takich numerów i każdy będzie bał się się coś zorganizować.
Oczywiście że to ludzie tworzą klimat i z nimi się spotykamy, a nie z motocyklami, dlatego uważam, że tym bardziej powinno się takich ludzi szanować za trud włożony w organizację."Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
-
Pierwszego dnia wyjechało w trasę 13 osób, z czego 2 wróciły do domu po godzinie jazdy. Jedna dołączyła do grupy po 1/4 trasy.Zamieszczone przez giani Zobacz postaPS. A dużo ludzi nie dojechało?
Drugiego dnia jeździło 12 osób.
Ale nie ma co narzekać
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Tym co przybyli dziękuję za przybycie i wspólną zabawę.
Mam nadzieję, że się podobało, i że jeszcze nie raz spotkamy się na Szutrach w takim gronie.
Mam dużo materiału filmowego, więc jakiś kilkuminutowy film w niedługim czasie zmontuję.Ostatnio edytowany przez AdamB; 2501.
Komentarz
-
Zamieszczone przez rootolf Zobacz postaDlatego uwaga tyczyła się tych, którzy w ogóle się nie odezwali.
Nikt nie ma uwag do kogoś, komu nie pasowało, tylko do tych co nie dali znać, bo jeszcze kilka takich numerów i każdy będzie bał się się coś zorganizować.
Oczywiście że to ludzie tworzą klimat i z nimi się spotykamy, a nie z motocyklami, dlatego uważam, że tym bardziej powinno się takich ludzi szanować za trud włożony w organizację.
Szanuję i przepraszam. Jedynie na swoje usprawiedliwienie mogę podać, że w styczniu napisałem, iż "wstępnie tak". Nie zauważyłem, że wszedłem na listę, więc nie pilnowałem, żeby się z niej wypisać. Stąd moje niedopatrzenie. Strasznie mi przykro , bo wiem ile pracy to Was musiało kosztować. Jeżeli są jakieś koszty - proszę o informację to pokryję. Mój błąd - trzeba płacić
Komentarz
Komentarz