Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ja mam stary motur i powoli muszę jeździć ......
Ty Karol nie wiesz, ale zaraz po starcie następuje naturalna weryfikacja Tworzy sie druga grupa tzw. "dziewczyny" a jak z nimi nie nadążysz to już tylko pozostanie Ci gość który się nazywa Gruby, jedzie wielkim samochodem na końcu stawki i zabiera wszystkich, ale podobno żadnej/żadnemu nie przepuścił:
Polecimy trasą na Dęblin przy torach, w ub. weekend bryknąłem do Garbatki, super traska...
Polecimy trasą na Dęblin przy torach, w ub. weekend bryknąłem do Garbatki, super traska...
pozdr.
A nie lepiej Wam od razu na Puławy jechać? Bliżej i prościej chyba że chcecie żeby stara teresa za Wami nadążyła ale myślę że w obu przypadkach i tak będzie miała prze..ane
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
To na razie takie wolne dywagacje na temat trasy dojazdu
Nie wiemy jeszcze o której wyjedziemy w czwartek 19-tego, jak wyjedziemy późno to pojedziemy najłatwiejszą, najktótszą traską
Do zobaczenia
A nie lepiej Wam od razu na Puławy jechać? Bliżej i prościej chyba że chcecie żeby stara teresa za Wami nadążyła ale myślę że w obu przypadkach i tak będzie miała prze..ane
Zero poszanowania dla zabytków Teresa nie powinna marudzić za to te Kałtejemy to kapryśne sztuki.
Trasa do Garbatki znana, dalej na Dęblin wzdłuż torów nie atakowałem ... ale robiłem wariant przez Kozienice
SiÄ™ zobaczy ...
Zabytkami to na zlot weteranów do Mińska Mazowickiego się jeździ a nie w terenie no chyba że ktoś chce się trochę umordować bo jak to mówią każdy robi to co lubi
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Jak chcecie zobaczyc konkretny teren to moge was przeciagnac wąwozami od końskowoli do stanisławki 21go to tylko z 15km offu
Spoko
Jak pojedziesz gejesem to nie ma sprawy
sigpic
Joł joł.
Rozmawiałem dzisiaj z właścicielką agro. Zarezerwowałem 25 miejsc do spania (w razie potrzeby powinno się jeszcze kilka) oraz pomieszczenie do wspólnego spożywania z dużym grillem.
Pytanie:
Czy ktoś ma może możliwość zabrania ze sobą rzutnika multimedialnego?
Komentarz