Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Jak kogoś nie stać to niech nie przyjeżdża będzie luz a nie jakiś tam spęd alkoholików
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Chetnie się dopiszę nawet POD NAMIOT , hoteli 4 i 5 gwiazdkowych mam po wyjazdach służbowych po....., no wiecie gdzie
Ale jak widze nie wszystkim pasuje. No trudno demokracja, jak mawia Korwin, najgłupszy ustrój na świecie.
Spokojnie Robson... wiesz jak się w Warszawie umawiają .... z pięć stron bicia piany (za daleko,za blisko,bez spa,... ) i jak zazwyczaj na tym się zakończy....
Obawiam się ,że Czeczen może mieć rację ,ale jest to kolejny powód żeby się skupić.
Mam wolne do 23 kwietnia, więc jeśli coś zrobicie do tej daty to ja się piszę (no, może nie na hotele po 300zł za noc i SPA też mi nie potrzebne )
hominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Niech się wypowiedzą ludzie Ci, którzy by ewentualnie chcieli w takim spotkaniu uczestniczyć i gdzie. Osobiście wydaje mi się, że nad Zalewem Zegrzyńskim było by git są tam ośrodki gdzie można napewno po taniości polecieć Namiot nie straszny !! A i trasa off by się jakaś napewno znalazła
erwinw: albo bedziesz jechal pierwszy, albo ten przed Toba zrobi Ci maseczke z blota ;-) wiec to prawie takie spa...
Ja tak zupelnie powaznie nie wiem jeszcze kiedy bede dostepny na przelomie kwietnia i maja (majowke wolalbym miec dla rodziny) ale mam nadzieje nie pracowac juz wtedy tak jak teraz, ze polowe czasu siedze u zniewiescialych wikingow, wiec generalnie jestem za w dowolnym terminie.
Zalew generalnie mi pasuje, poza tym, ze tam sa tlumy ludzi jak jest cieplo, ale z drugiej strony stracic lusterko w jakims audi albo bmw na blachach z Wolomina bedac z ekipa motocyklistow, to moze byc cos do opowiadania wnukom...
Pzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde
Takie SPA mi nie przeszkadza (jeżdżąc z kolegami zdążyłem się już przyzwyczaić do piachu w zębach i błota na twarzy), ale ono nie kosztuje 100zł za godzinę leżenie, tylko co najwyżej za tą godzinę 55zł/10L benzyny , a przyjemności więcej.
hominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Mnie tam nawet stać na trochę droższy lokal, ale i tak na trzeźwo nie wytrzymam tych bełkotów o pomarańczowych stronach mocy
Baniu a czy ty kiedykolwiek byłeś trzeźwy na zlocie ?
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
nie no, kotlina jest na koniec maja... to pod warunkiem, ze ten "przelom kwietnia i maja" nie bedzie jakichs ekstremalnych rozmiarow, to nie powinno...
Pzdr!
prawko juz na 650, XTZ750 byla moim pierwszym moto, a teraz mam frajde
Komentarz